Parašė AšNeRobotas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Šiek tiek įdomiau yra su skaičiais - ukrainiečiai skelbia, kad jie sunaikino virš 6000 tankų, kas yra beveik pusę oficialiai skelbiamų rusijos tankų skaičiaus (suskaičiuoju kad rusai turi ~ 14 000 tankų). Ar šis rodiklis teisingas? Be kita ko - jeigu pastebėjote - ukrainiečiai jau sugeba su dronais sugeba nuskristi ir naikinti taikinius gan toli. Jeigu ankščiau buvo skelbiama kad dronai numušami, dabar gi jie pasiekia taikinius. Ar tai reiškia, kad priešlėktuvinė gynyba rusijoje jau gatava?
Comment
-
Dronai prieš tai sugebėdavo atskristi į Maskvos oro uostus vos ne kasdien ir stabdyti skrydžius ar siaubinti priemiesčius su turtingais maskviečiais, dabar matyt ten pastatė priešdroninės gynybos priemones. Priešlėktuvinė gynyba gerai praretinta ir reikalinga ir fronte, taigi vyksta atakos į įvairius taikinius su įvairia sėkme
Dar žavi, kad Ukrainos energetika ne tik pastebimai nenukentėjo po visų gąsdinimų apie "kaupiamas jėgas žiemos atakoms", bet atvirkščiai, šąla Rusijos miestai ir čia be jokių raketų ar dronų
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąŠiek tiek įdomiau yra su skaičiais - ukrainiečiai skelbia, kad jie sunaikino virš 6000 tankų, kas yra beveik pusę oficialiai skelbiamų rusijos tankų skaičiaus (suskaičiuoju kad rusai turi ~ 14 000 tankų). Ar šis rodiklis teisingas? Be kita ko - jeigu pastebėjote - ukrainiečiai jau sugeba su dronais sugeba nuskristi ir naikinti taikinius gan toli. Jeigu ankščiau buvo skelbiama kad dronai numušami, dabar gi jie pasiekia taikinius. Ar tai reiškia, kad priešlėktuvinė gynyba rusijoje jau gatava?
Anksčiau daugmaž tiksliau skaičiavo Oryx. Tik dabar, manau, duomenų įvedimas suprastėjo. Pagal juos 2623 RF tankai sunaikinti, pažeisti, pamesti ir užgrobti. Prie to grubiai reiktų pridėti ~20%.
Kiek RF turėjo tankų, manau, kad jie patys net tiksliai nežinojo.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąKaip jums toks atvejis?
TV3 / aut. Mindaugas Vasiliauskas
https://www.tv3.lt/naujiena/video/45...mynai-n1284327
45-erių lietuvis Ukrainoje kariavo Rusijos pusėje: apie žuvusį prabilo jo sesuo ir kaimynai
ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 1 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Matyt, šokiruos mūsų Eidvį ir Džiugą tokie “lietuviai”. O man tik nemalonu, kad jis formaliai teisingai vadinamas lietuviu, nors buvo tikras rašistas.
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Matyt, šokiruos mūsų Eidvį ir Džiugą tokie “lietuviai”. O man tik nemalonu, kad jis formaliai teisingai vadinamas lietuviu, nors buvo tikras rašistas.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Kodėl mane turėtų tai šokiruoti? Tai, kad rusakalbiai yra didesnėje rizikos grupėje būti vatnikais pats esu ne kartą rašęs ir dar iš Romo įspėjimą gavęs, kai tai apie Visaginą parašiau. Jam 45 metai, tai sovietinio raugo palikimas. Va jeigu nepriklausomoje Lietuvoje gimę ir augę rusakalbiai važiuotų kariauti už Putiną - tai mane labiau nustebintų, bet ir tokių atvejų gali pasitaikyti, kaip gali pasitaikyti ir kad lietuvis ten važiuotų, juk lietuvių vatnikų pas mus netrūksta. Tarp sovietinio rusakalbių palikimo vatnikizmas labai paplitęs, bet gerai tai, kad tai yra sparčiai nykstanti rūšis.ПТН ПНХ
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąVa jeigu nepriklausomoje Lietuvoje gimę ir augę rusakalbiai važiuotų kariauti už Putiną - tai mane labiau nustebintų, bet ir tokių atvejų gali pasitaikyti
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąJūs su Džiugu uoliai aiškinat, kad rusams Lietuva privalo viską duoti rusiškai, kaip sssre.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Mes su tavim tiek daug kartų ta tema diskutavom, o tu vistiek tai pagal save belekaip interpretuoji. Aš pats pirmas forume pradėjau kalbėti apie tai, kad reikia naikinti rusakalbias mokyklas ir apie tai rašiau jau turbūt dešimtį kartų, tai yra visiškai priešingai tam, ką tu čia bandai pateikti, kad neva 'uoliai' rašiau, kad 'Lietuva privalo viską duoti rusiškai, kaip sssr'. Kaip pas tave tokie minčių vingiai gaunasi? Ar gal nori pamėginti surasti konkrečią mano citatą, kur aš taip rašiau?ПТН ПНХ
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą. O man tik nemalonu, kad jis formaliai teisingai vadinamas lietuviu, nors buvo tikras rašistas.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 6 patinka
Comment
-
Civilians in the West should prepare for conflict with Russia, NATO official says [Sky News]
A leading NATO official has warned that civilians in the West should prepare for conflict with Russia.
Dutch Admiral Rob Bauer, chairman of the NATO military committee, said that while armed forces are already prepared for the outbreak of a war, citizens should also be ready for a conflict that would require a significant change to their lives.
Admiral Bauer said: "We have to realise it's not a given that we are in peace. And that's why we [NATO forces] are preparing for a conflict with Russia."
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąEstai statys 600 bunkerių. Ką Lietuva statys nieko nerašo.
Apkasuose galės tupėti teritoriniai vienetai - KASP su tapkėm ir šauliai.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
LK ruošiasi kariauti manevrinį karą, ne bunkeriuose sėdėti.
Apkasuose galės tupėti teritoriniai vienetai - KASP su tapkėm ir šauliai.
Comment
-
Nu žinoma, gi neįdomu čia tie bunkeriai, o va pabėgėliam "vagonėtkos" už pusę milijardo kažkaip su daug didesniu entuzijazmu buvo bandyti stumt.F*ck , labai negeras įtarimas kyla, gal kas tikrai supranta, labai prašau paaiškinkit gal čia tipo viskas gerai, nes man taip neatrodo kai matau iš Ukrainos kad geri įtvirtinimai labai efektyvūs sulaikant priešo puolimą?
Ir dar, kaži kodėl estai manevrinio karo nesiruošia o statys įtvirtinimus?
Comment
Comment