Parašė Egiuxz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
-
Šitas maištas pajudino pamatus ant kurių Putino režimas stovi:
a) Prigožinas suprantama giluminiai liaudžiai kalba pasakė kad SVO (karas) klaida, kas žuvusių rusų 100k, kad valdžia lox..
b) rusų net giluminė liaudis suvokė kad TV meluoja, na bent ne visą teisybę šneka, nes visas maištas kaip ir Prigožino propaganda ėjo socialiniais tinklais, ty Kremlius nekontroliuojami internetiniai kanalai tampa paskutinės tiesos tiekėjais
c) mobilizuotieji pamatė pvz kaip reikia daryti, ty juos laiko karo sąlygom nerotuoja, dar per II pasaulinį nustatė kad karys pasiekia optimalią būklę po 90 dienų karo lauke, po to nerotuojamo būklė prastėja maks 260 dienų, pradeda pasireikšti psichiniai sutrikimai kurie gali daeiti iki daržovės būklės (komos faktiškai) ten 4 stadijos. O problema rotuoti nėra kuom reikia naujos mobilizacijos, o tai bus dar sudėtingesnė problema po "tiesos srauto" bei vis atskrendačių žinučių alternatyviais info kanalais. Ty jie "truputį" nemotyvuoti o čia dar pasirodo visas karas nesamonė
Ko gero Kremlius prisuks varžtus, prasidės dar didesnės represijos, režimas vis labiau svyruos, o Prigožinas ne iškart, bet gali paspringti ten valgydamas austrės savam restorane ir smth. Nes kremliniai neatleis tokio, o ir kam galėjo būti naudingas jis jau mušta korta
- 2 patinka
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąIš viso šito nugalėtoju išeina Batka, gausiantis Rusijos armijos pulkininko laipsnį.Paskutinis taisė Lettered; 2023.06.24, 23:31.
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimą
Tai taip, kaip čia dabar gaunas šitą situaciją pavadint kažin. "Bezpridelas" ar kaip. Prižiūrėtojas "Vertuchajus" nusileido, blatniaga, pachanas,autoritetas kažkokiam, na gal ne "petušarai" , bet žemesnio lygio veikėjui. O jei rimtai, tai panašu prigožinas kaip reikalas pažemino visą šutvę, kas kur išskraidė su lėktuvais, kas patylėjo, kas melstis pasiūlė. Rusų legionas parodė prigožinui kaip reik, dabar prigožinas parodė natui ir visiems makronams su sunakais ko režimas šitas vertas ir kad metas imtis reikalo ir pagaliau pabaigt. "Analitikai" aiškina, kad prigožinas čia išsisuko ir aplenkė planus prieš jį tokiu ėjimu. Trumpuoju laikotarpiu išsigelbėjo, gal net gyvybę.. Šiaip buvo panašu, kad po truputi bando jį arba apramint arba pašalint. Aiškina , kad surovikinas atsirado vagneryje, nes ryšiai seni nuo Sirijos su prigožinu, bet man jškart atrodė, kad čia kaip pasiųstas pakeist prigožiną. Klausimas tik ką jis išsiderėjo. Ar norėjo nusiplaut iš Ukrainos ar kažko kito. Jei tik tai jam buvo tikslas, tai klausimas dėl šoigu ir gerasimovo. Jei tik iš Ukrainos norėjo nusiplaut, kam tie cirkai su šoigu ir gerasimovu, kaip priedas dėl vaizdo dramai didesnei sukelt?Dabar tik kyla noras kreiptis.šoigų!gerasimovai! jūs ką nors galit?Ar negalit?Ar jus šitas zekas sutvarkė. Šoigu bent pasirodydavo dažniau, o gerasimovas išvis neaišku ar yra toks ar tik projekcija kažkokia video.Jei nuims jį su prigožino paliepimu, tai visiškas pažeminimas.
Bent jau aš tokią sąmokslo teoriją sukurčiau, paremtą logika. Nors čia logikos gal net ir nėra šitame dalyke, nežinau.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
Cirkai labai aiškų tikslą gali turėti. Karo Ukrainoje laimėti neįmanoma. Dėl to vietinės reikšmės velnias papeza apie karo beprasmiškumą, nes jis buvo pradėtas neturint teisingų duomenų. Vietinės reikšmės velnias nori nubausi tuos, kurie pradėjo šitą karą su melu ir taip apjuodino matuškos rasijos vardą prieš pasaulį. Melagiai nubausti, bulvių dėdė parodomas kaip pasaulio gelbėtojas, putelris išlieka beveik nuošalyje. Turbūt būtent tam šis spektaklis ir padarytas, kad po kurio laiko putletis praneštų savo dvasingai tautai, kad tautos išdavikai nubausti, broliškas kraujas pralietas veltui ir jo nebelies ir išeis iš Ukrainos kaip tikras vyras. Ruskynas ploja katučiu, batka gauna dar daugiau rublių, putelris lenda iš bunkerio į dienos šviesą.
Bent jau aš tokią sąmokslo teoriją sukurčiau, paremtą logika. Nors čia logikos gal net ir nėra šitame dalyke, nežinau.
Comment
-
O tai kame čia "nubaudimas" išdavikų ir kame čia kaip tikro vyro išėjimas? Dar suprasčiau, kai prigožinas bandė aiškint, kad putleriui nesąmones pateikia jo aplinką nieko bendro neturinčias su tikra padėtimi, bet buvo kalbos apie išdavystes , neonacistus, dūrį į nugarą, kažkaip nelabai panašu, kad rytoj putleris pradėtų aiškint, kad jį patį apgavo, tuo labiau, kad iš Ukrainos išeis.
- 4 patinka
Comment
-
O tai kame čia "nubaudimas" išdavikų ir kame čia kaip tikro vyro išėjimas? Dar suprasčiau, kai prigožinas bandė aiškint, kad putleriui nesąmones pateikia jo aplinką nieko bendro neturinčias su tikra padėtimi, bet buvo kalbos apie išdavystes , neonacistus, dūrį į nugarą, kažkaip nelabai panašu, kad rytoj putleris pradėtų aiškint, kad jį patį apgavo, tuo labiau, kad iš Ukrainos išeis.
Aplinka tai suvokia kad padėtis be išeities, o liaudyje prasideda abejonės, kad caras tai netikras, nū nes pralaimi.
Comment
-
Parašė TomizmasTai šituos veikėjus dabar Baltarusijoje dislokuos? Ir jeigu jie pridarys kokių reikalų Lietuvai ar Lenkijai - rasija bus ne prie ko?
- 5 patinka
Comment
-
Parašė TomizmasTai šituos veikėjus dabar Baltarusijoje dislokuos?
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąNepamirštam kad tarakonas buvo nemažą skandaliuką sukėlės, kai prieš 3 metus sulaikė per Minską skrendančius wagnerovcus.
Comment
-
Parašė TomizmasKodėl man jų buvimas Baltarusijoje kelia šiek tiek nerimo?
Visas šitas maištas atrodo kaip siūtas baltais siūlais, jo pabaiga labai keista, ir dar tas Batkos įsikišimas, ir staiga šita šaika - Baltarusijoje... Galėjo būti (1) maišto inscenizacija siekiant permesti juos į Baltarusiją provokacijoms prieš "Pribaltiką", tuo pačiu siekiant sukurti iliuziją kad vagnerovcai ir Putinas "ne išvien", arba (2) maištas buvo tikras, vagneriai strigo, Prigožinas pasakė "putka, nu atleisk, aš tau Pribaltiką atnešiu ant lėkštutės".Paskutinis taisė Eidvis; 2023.06.25, 14:34.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas
Bulvių neaugins, bet visi puikiai žinome, kad vagnerovcai yra absoliučiai nurauti, įtraukti į teroristų sąrašus, avantiūristai. Turintys patirties perversmų daryme ir ištisų valstybių užgrobime. Kodėl man jų buvimas Baltarusijoje kelia šiek tiek nerimo?
Putinui "Pribaltika" yra rakštis subinėje.
Pašalinti šios "rakšties" tiesiogiai jis negali, nes Baltijos šalys yra NATO. Tuo tarpu vagnerovcai ne oficiali Rusijos kariuomenė, jų niekas nevaržo.
Batka jau turi patirties su pabėgėlių srautų sukūrimu per sieną - neginkluotų, kaip ir nepavojingų. O kas jam trukdo sukurti kitokį srautą, ir apsimesti kad "jis čia ne prie ko".
Visas šitas maištas atrodo kaip siūtas baltais siūlais, jo pabaiga labai keista, ir dar tas Batkos įsikišimas, ir staiga šita šaika - Baltarusijoje... Galėjo būti (1) maišto inscenizacija siekiant permesti juos į Baltarusiją provokacijoms prieš "Pribaltiką", tuo pačiu siekiant sukurti iliuziją kad vagnerovcai ir Putinas "ne išvien", arba (2) maištas buvo tikras, vagneriai strigo, Prigožinas pasakė "putka, nu atleisk, aš tau Pribaltiką atnešiu ant lėkštutės".
Na, aš tikrai labai tikiuosi, kad klystu, kad tai tik mano per didelis įtarumas. Duok Dieve.
Nebus tų Wagner'ių Lietuvoje, nesvaigstam.
Manau kad reiktų pažiūrėti kodėl karas Ukrainoje prasidėjo. Mano supratimu Putino rėžimui reikia nukreipti dėmesį nuo Rusijos vidaus, kur visiškas bardakas. Ir reikia "išorinių pergalių". Tiksliau ką Rusijos vietinė valstybės kontroliuojama spauda gali pristatyti kaip pergales. Krymo invazija tą rolę Putinui atliko. Karas Ukrainoje turėjo atlikti tą rolę, bet užlipo ant minos. Nelips ant dar vienos minos einami į Baltijos šalis. Nei šiandien, nei po dešimt metų.
- 1 patinka
Comment
-
Kad greičiau Prigožonas žygio pradžioje tikėjosi, kad prie jo prisijungs ir kiti armijos daliniai, pakeliui žmonės dalins gėles ir oligarchai jam skambins pateikšti palaikymo. Visa tai neįvyko ir supratęs, kad vienas Maskvos nepaims nusprendė pasiduoti. Kita vertus vagnerio pajėgos greičiausiai būtu pajėgusios įsitvirtinti jau užimtuose miestuose ir taip pradėtu pilietinį karą. Todėl ir Putinas buvo priverstas nusileisti. Šiaip atrodo pilietinis karas yra tabu Rusijos elitui. Tiek Gorbačiovas, tiek pučistai, tiek baltųjų rūmų atstovai turėjo pakankamai jėgų jį sukelti. Tačiau visais 3 atvejais pajute, kad valdžios lengvai nepaiims, pralaimėjusioji pusė tiesiog sudėjo ginklus ir tyliai pasitraukė
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Baltarusijoje yra tik vienas vagneris - Prigožinas. Daugiau jų ten nėra ir nebus.
Arba baltarusiškom atominėm svaidysis aplinkui. Ranka tai tvirta.
Arba užims lukašenkos vietą, tas jau sensta ir sveikata ne kokia.
Varinatų daug.
-
Comment
-
Problema ta, kad Lukašenka tuos, kurie gali pasikėsinti į jo sostą, į kalėjimus sodina, o neleidžia jiems iš kalinių privačių armijų daryti. Prigožinas jau įrodė, kad gali pasikėsinti net į Putino sostą, tai niekas Baltarusijoje jam neleis vėl tokią galimybę turėti, net jei jis pats tokių ketinimų neturėtų, bet privačią karinę kompaniją galima nusamdyti ir nusamdyti ne tik kad Afrikoje kariautų. Aš apskritai esu 99% garantuotas, kad iš jo mes beveik nieko nebegirdėsim, arba girdėsim panašiai, ką girdėjom iš Protoševičiaus, kada jis buvo suimtas nutūpdžius Ryanair lėktuvą ir po to labai greitai pradėjo Lukašenką garbinti. Prigožinas pasikėsino į Putiną, o tai reiškia, kad Prigožinas dabar yra didesnis jo priešas, nei koks Navalnas, nes Navalnas nors ir buvo priešas, bet jis nebuvo išdavikas. Prigožino ne tik karjera, bet ir gyvenimas dabar bus sužlugdytas, jei apskritai jis gyvas išliks, o kad jam kažką pažadėjo derybose... tai lyg būtų pirmas kartas, kada Putinas pamelavo.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąBet kokiu atveju, Shoigu yra dead man walking. Gandai telegrame kad buvęs Putino apsaugos vadas, dabar Tulos gubernatorius A.Dumin pakeis jį.
Comment
Comment