Po darbo pavarges nezinojo, kur emocijas padet, tai atvare komentariuku parasinet.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rusijos karas prieš Ukrainą ir bandymai grasinti NATO
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKokia čia proga toks "bajeris" (t.y. nusišnekėjimas)?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąliutas, jei nesupratai ką aš rašiau, tai kam bandyti kažką čia vartyti? Tau gi puikiai pavyksta forumą teršti ir neišvartant kitų žmonių pasisakymų - nenori tuo toliau užsiimti?
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąNu va, vokiečiai neprieštarauja jei lenkai paleis Leopardus.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Sklansky Rodyti pranešimąPo darbo pavarges nezinojo, kur emocijas padet, tai atvare komentariuku parasinet.
Gal kas parašykite rat, kad jis sugrįžtų.If a lion could speak, we could not understand him.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąbaltarusijos daliniai ruosiasi
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
tai paaiskink dar karta kokia tavo teorija del Soledaro. Ir del Bachmuto siuo atveju jau.
Dabar tau klausimas: sakykim, kad ta teorija yra teisinga ir ukrainiečiai iš ties atidavė rusam Soledarą mainais į konflikto deeskalaciją, kad gauti daugiau karinės technikos. Tai jeigu Soledaras atiduodamas tam, kad numalšinti galimą eskalaciją perduodant kelis tūkstančius karinės technikos vienetų, įskaitant keturias Patriot baterijas, tai kiek dešimčių tūkstančių karinės technikos vienetų ir kiek dešimčių Patriot baterijų turėtų Ukraina sulaukti, kad pagal šitą formulę rusams atiduoti 7 kartus didesnį Bachmutą? T.y. išspręsk matematinį uždavinį:
2000 karinės technikos vienetų = Soledaras
X = 7 x Soledaras.
Koks bus X?
Kai atsakysi į šitą klausimą - gausi ir atsakymą dėl savo kvailų pasvarstymų dėl Bachmuto:
Parašė liutass Rodyti pranešimąBachmuta atiduos irgi kad nenervuoti purtino?Paskutinis taisė Eidvis; 2023.01.23, 20:40.
- 2 patinka
Comment
-
Putinas iš nevilties pradėjo atakuoti brangiomis raketomis ne Ukrainos kariuomenę, bet energetinę infrastruktūrą. Mums Lietuvoje sunku suvokti kokią realiai žalą tai daro ir kaip dažnai ukrainiečiai gyvena be elektros. Pasirodė įdomi informacija, kad Kyjive gyventojai praeitą savaitę elektrą turėjo 19 valandų iš 24 paroje. Neturėti 5 valandas elektros per parą nėra tokia jau ir didelė tragedija, kas reiškia, kad Putino planas tuo išgąsdinti nesuveikė, ypač kada raketų atakos tampa retesnės, o Ukrainos galimybės apsiginti tampa didesnės.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKokia čia proga toks "bajeris" (t.y. nusišnekėjimas)?
Parašė liutass Rodyti pranešimąLaikas vaistams
Comment
-
Nezinau, kaip kitiems, bet man atrodo, kad forumas pastaruoju metu patapo kazkokiu shitcore'u, pilnu tokiu neadekvatuku kaip dangoraizistas, liutass ir t.t. Tampa sunku diskuotuoti, juo labiau sekti pranesimus. Skaitau foruma jau labai seniai ir tai mane, kaip ir nemaza dali kitu forumo dalyviu paskatino dometis Lietuvos ir pasaulio urbanistika, infrastruktura ir pan. Bet matau, kad forumo situacijai palaipsniui blogejant ir jam tampant kazkokiu Lietuviskos urbanistikos 4chan bei atsiradus ivairiem projektu zemelapiams, laikui begant teks apleisti si foruma apleist.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė TrippleA Rodyti pranešimąNezinau, kaip kitiems, bet man atrodo, kad forumas pastaruoju metu patapo kazkokiu shitcore'u, pilnu tokiu neadekvatuku kaip dangoraizistas, liutass ir t.t. Tampa sunku diskuotuoti, juo labiau sekti pranesimus. Skaitau foruma jau labai seniai ir tai mane, kaip ir nemaza dali kitu forumo dalyviu paskatino dometis Lietuvos ir pasaulio urbanistika, infrastruktura ir pan. Bet matau, kad forumo situacijai palaipsniui blogejant ir jam tampant kazkokiu Lietuviskos urbanistikos 4chan bei atsiradus ivairiem projektu zemelapiams, laikui begant teks apleisti si foruma apleist.
Parašė TrippleA Rodyti pranešimąNezinau, kaip kitiems, bet man atrodo, kad forumas pastaruoju metu patapo kazkokiu shitcore'u, pilnu tokiu neadekvatuku kaip dangoraizistas
- 2 patinka
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimąJo, atrodo šitas koziris išsikvėpė ir kažkokios pakartotinos pabėgėlių krizės surengti nepavyko. Įdomu ar dar liko kas nors. Atrodo, jei dar kažką galėtų padaryti, to ir griebtųsiIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Man rodos aiškus ženklas, kad greitai bus antra mobilizacijos banga Rusijoje: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...laika-ir-vieta
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Ir liko, ir daro, ir griebiasi. Ruošiasi surinkti (daugia)milijoninę armiją ir tada jau rimtai visus užpulti.
AR kas nors liko be to, kad tūkstančius degradų neparuoštų surinkti ir siųsti numirti?
Comment
Comment