Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Elektros rinkos liberalizavimas
Collapse
X
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąKokios pas jus dabar gaunasi elektros kainos?
Dviejų tarifų pas mane dieninis 0.3705 eur, naktinis 0.3345 eur. Truputį pabrango nuo visuomeninio tiekėjo atitinkamai būdavo 0.16 eur ir 0.11 eur berods už kWh
Pas mus iki Naujų metų buvo 0.116 EUR. Reikės pasitikslinti, kiek pakels ir nuo kada.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąKokios pas jus dabar gaunasi elektros kainos?
Dviejų tarifų pas mane dieninis 0.3705 eur, naktinis 0.3345 eur. Truputį pabrango nuo visuomeninio tiekėjo atitinkamai būdavo 0.16 eur ir 0.11 eur berods už kWh
Dieninis: 0,177
Naktinis: 0,106
Nuo sausio pirmos:
Dieninis: 0,189
Naktinis: 0,124
Nuo liepos pirmos bus:
Dieninis: 0,23894
Naktinis: 0,16653
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Oho, rimtai?
Pas mus iki Naujų metų buvo 0.116 EUR. Reikės pasitikslinti, kiek pakels ir nuo kada.
Pabuvau pora mėnesių (lapkritį, gruodį) pas Egto energija, nutraukiau sutartį, dabar permetė mane automatiškai pas Ignitį ir savitarnoje matau, kad kaina elektros bus dieną 0.189 eur, naktį 0124 eur.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
2021 buvo:
Dieninis: 0,177
Naktinis: 0,106
Nuo sausio pirmos:
Dieninis: 0,189
Naktinis: 0,124
Nuo liepos pirmos bus:
Dieninis: 0,23894
Naktinis: 0,16653AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąPerėjau į Electrum, tai sąskaitos pakilo 3 kartus. Galvoju išeit, bet kad kiek žiūriu, pasirašant sutartį niekur nėra žemesnių kainų.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 4 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Daryk kaip aš, nutrauk sutartį su Electrum, per dvi savaites nutrauks ir permes automatiškai pas Ignitį. O ten kaina kaip minėjau 0.189 ir 0.124 eur.
Comment
-
Daryk kaip aš, nutrauk sutartį su Electrum, per dvi savaites nutrauks ir permes automatiškai pas Ignitį. O ten kaina kaip minėjau 0.189 ir 0.124 eur.Lietuva visiems.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPigiausias yra Igničio visuomeninis tiekimas. Kaip suprantu visi 2 etapo abonentai gali nutraukti sutartis su nepriklausomais "tiekėjais" ir pusmečiui grįžti į visuomeninį.
Comment
-
Nuo liepos pirmos čia pas kokį tiekėją? Nes aš kai pasirašinėjau su Egto, tai irgi panašias kainas rašė, tik 1-2 centais buvo brangiau negu pas visuomeninį. O gavosi tai 270% brangiau.
Pas tave gal kintanti kaina nuo rinkos? Pas mane fiksuota.
Aš sudariau sutartį gruodį, gal dabar taip pigiai nebeduoda.
Parašė CWave Rodyti pranešimą
Įdomu - ar įmanoma visuomeninį tiekėją pratęsti? Ir - ar apsimoka kai kainų pikas nusileis?
Comment
-
Iš pirmo etapo į visuomeninį tikrai negrąžins.
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Ačiū už patarimą, kažkaip pats nesugalvojau, nes sudaręs jau nuo pirmojo etapo. Pažiūrėsim ar nutrauks.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąPagal naujausią tvarką rodos visiems, suvartojantiems iki 650 kWh per mėnesį.Kita vertus kompensacijos iš oro neatsiranda - reikia arba skolintis, arba mokesčius kelti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimąIš pirmo etapo į visuomeninį tikrai negrąžins.
- 1 patinka
Comment
-
Klausykite, man kaip šito elektros perekūpų verslo modelio nesuprantančiam, galite paaiškinti, jeigu aš pasirašiau su "Ignitis" sutartį dar 2020 m. lapkritį (rašoma - neterminuota; planas optimalus), ar reikia kažką iš naujo pasirašinėti? Ir ar yra galimybė pas tą patį tiekėją gauti pigiau, ar tik perėjus pas kitą perekūpą?
Comment
Comment