Parašė Galys
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Elektros rinkos liberalizavimas
Collapse
X
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąfb Nerijus MačiulisPaskutinis taisė Zygis; 2022.08.19, 17:17.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Banko PRščikas? Rimtas dėdė, "ekonomistas", tai rimti ir argumentai. Pamiršo paminėt, kad gyventojai prieš tai skraidė už tą pačią 50 eur kainą ir vyriausybė po avo background check uždegė žalią šviesą ir toliau už tiek pat skraidyt.
Aš tai tiesiog juokiuosi balsu, kai pamatau visokius nabagus, galvojančius kad jiems elektra pabrango dėl rinkos liberalizavimo.If a lion could speak, we could not understand him.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąPrieš tai, tai čia prieš elektros rinkos liberalizavimą?
Aš tai tiesiog juokiuosi balsu, kai pamatau visokius nabagus, galvojančius kad jiems elektra pabrango dėl rinkos liberalizavimo.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Prieš tai, tai čia prieš elektros rinkos liberalizavimą?
Aš tai tiesiog juokiuosi balsu, kai pamatau visokius nabagus, galvojančius kad jiems elektra pabrango dėl rinkos liberalizavimo.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Taip, prieš rinkos liberalizavimą. Gali dar pasijuokt iš savo nelabai protingo suvokimo, kad visiem gyventojam turi būt labai įdomus tas elektros rinkos mechanizmas ir jo tiekėjų finansinių atskaitų ir verslo modelio supratimas. Ir mano likusi komentaro dalis dėl šūdino background check matau liko visiškai nekvescionuota - nes nelabai ką ir yra pasakyt, kai priverti žmones rinktis iš savo pasiūlytų kelių tiekėjų, o po to juokies, kad buvo patys durni nes ne tą pasirinko
Čia yra dvi tarpusavyje ne taip jau ir susijusios temos - dėl karo pabrangusi elektra, ir pats elektros rinkos liberalizavimas. Ir tie žmonės, kurie galvoja kad čia yra kažkoks stiprus priežastinis ryšys yra tiesiog juokingi - elektra vistiek būtų kainuvusi brangiai, net jei ir nebūtų jokios liberalizacijos, o elektrą toliau tiektų pigiai Ignitis. Tiesiog už tą elektrą mokėtume savo mokesčių pinigais. Kas nebūtų nei skaidru, nei efektyvu.If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Čia minimi ct yra lito centai. Taip kad gąsdinantys 30 ct/kWh = 0,09 EUR/kWh
Prieš referendumą žadėta, kad tai bus mokestis už vaikų šviesią ateitį – neva naujos atominės gaminama elektra bus fantastiškai pigi: pradžioje minėti 8 ct/kWh, sukilus oponentams virto – 18 ct/kWh, o pasikeitus valdžioms paaiškėjo, kad Lietuvoj bus kaip ir viso pasaulio naujose AE, kur į kainą įeina statybų ir uždarymo kaštai – apie 30 ct/kWh.
Gerai, kad nors dabar turim saugią Astravo AE.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąBene vienintelis ką galima skubiai siūlyti, tai subsidjuoti dujas , kad Elektrėnai dirbtų ir muštų kainas Tik čia reikėtų labai įdėmiai pažiūrėt kaip su teisiniu reguiavimu, kad neužsišokti ant kokių nesažiningos konkurencijos aktų ir pan.
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąNe, nenuimti. Jie net dar padidėję.Paskutinis taisė Aleksio; 2022.08.19, 20:00.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Nu bet kamon - argi durniai, kurie galvoja kad fiksuodami kainas nusipirks pigesnės ektros nėra juokingi?
Čia yra dvi tarpusavyje ne taip jau ir susijusios temos - dėl karo pabrangusi elektra, ir pats elektros rinkos liberalizavimas. Ir tie žmonės, kurie galvoja kad čia yra kažkoks stiprus priežastinis ryšys yra tiesiog juokingi - elektra vistiek būtų kainuvusi brangiai, net jei ir nebūtų jokios liberalizacijos, o elektrą toliau tiektų pigiai Ignitis. Tiesiog už tą elektrą mokėtume savo mokesčių pinigais. Kas nebūtų nei skaidru, nei efektyvu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąČia minimi ct yra lito centai. Taip kad gąsdinantys 30 ct/kWh = 0,09 EUR/kWh
https://www.bernardinai.lt/2013-05-2...ti-milijardai/
Gerai, kad nors dabar turim saugią Astravo AE.
5 tukst darbo vietu AE sukurtu dar kokius 5tukst darbo vietu aplink + apsirupinus elektra ir gamybos investicijos butu atejusios. Aciu Karbauskiui ir jo runkeliams.
- 7 patinka
Comment
-
Visagino AE būtu buvusi gerai, jei ji būtu pastatyta laiku iki 2020 metų. Tačiau matant, kaip smarkiai vėlavo nauja Suomijos AE, kyla rimtų abejonių jog mūsų AE būtu pastatyta dabar. Jei AE būtu dar tik statoma, sedėtume dar blogiau dėl dujų, nei vokiečiai dėl dujų. Nebūtų jokių vėjo ir saulės parko ir nebūtų jungčių su Skandinavija ir greičiausiai Lenkija.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai Ignitis ir toliau tiekia trečio etapo grupei (pensininkams) visuomeniniu tarifu už 33 centus (kuris nuo naujų bus keičiamas ir turbūt stipriai į brangesnę pusę). Net aš dabar pabėgęs nuo biržos kainos gavau žymiai geresnį pasiūlymą ir ilgalaikį.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Buvau perlo klientas, pasirinkau kai tik galėjau su gera fiksuota kaina. Ką man dabar daryt? tipo pasirašyt su igničiu ir mokėt 40 centu 4 metus, kas būtu 4 kartus brangiau? Per mėn išleisti 250e ant elektros negaliu sau tiek leisti, bet ir taupyti nėra kur, nes naudotu tik būtiniausius elektros prietaisus. tai išvis yra koks adekvatus pasiūlymas ar tik emigruot belieka?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Atpildas Rodyti pranešimąBuvau perlo klientas, pasirinkau kai tik galėjau su gera fiksuota kaina. Ką man dabar daryt? tipo pasirašyt su igničiu ir mokėt 40 centu 4 metus, kas būtu 4 kartus brangiau? Per mėn išleisti 250e ant elektros negaliu sau tiek leisti, bet ir taupyti nėra kur, nes naudotu tik būtiniausius elektros prietaisus. tai išvis yra koks adekvatus pasiūlymas ar tik emigruot belieka?
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Atpildas Rodyti pranešimąBuvau perlo klientas, pasirinkau kai tik galėjau su gera fiksuota kaina. Ką man dabar daryt? tipo pasirašyt su igničiu ir mokėt 40 centu 4 metus, kas būtu 4 kartus brangiau? Per mėn išleisti 250e ant elektros negaliu sau tiek leisti, bet ir taupyti nėra kur, nes naudotu tik būtiniausius elektros prietaisus. tai išvis yra koks adekvatus pasiūlymas ar tik emigruot belieka?
- 1 patinka
Comment
-
Enefit superžalias turbūt mažiausia kaina su pigiausiu sutarties nutraukimu anksčiau laiko.
- 2 patinka
Comment
-
October 2022 51,0 pence
January 2023 74,2 pence (2021 vidurkis buvo 18,9 pence)
O čia rytinėje Vokietijos dalyje:
October 2022 0,58 eur
January 2023 0,80 eur
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Atpildas Rodyti pranešimąBuvau perlo klientas, pasirinkau kai tik galėjau su gera fiksuota kaina. Ką man dabar daryt? tipo pasirašyt su igničiu ir mokėt 40 centu 4 metus, kas būtu 4 kartus brangiau? Per mėn išleisti 250e ant elektros negaliu sau tiek leisti, bet ir taupyti nėra kur, nes naudotu tik būtiniausius elektros prietaisus. tai išvis yra koks adekvatus pasiūlymas ar tik emigruot belieka?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimą
Būtinai emigruokit. Čia yra vidutinės elektros kainos UK for households:
October 2022 51,0 pence
January 2023 74,2 pence (2021 vidurkis buvo 18,9 pence)
O čia rytinėje Vokietijos dalyje:
October 2022 0,58 eur
January 2023 0,80 eur
- 4 patinka
Comment
Comment