Parašė Stadionas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2021.05.15 Didysis šeimos gynimo maršas
Collapse
X
-
Parašė manometras Rodyti pranešimąlrt tyrimas apie putlerstano idėjų skleidėjus.
„Didžiajame šeimos gynimo marše“ tarp minios iš visos Lietuvos atvykusių žmonių sukiojosi ne vienas VSD saugumo grėsmių ataskaitose minimas veikėjas. Rusijos saugumo struktūrų sukurtos Visuomenės saugumo koncepcijos ir dezinformacijos prieš Vakarus platintojas Dmitrijus Glazkovas valdo bendras įmones su oficialiu maršo organizatoriumi įvardijamu Arvydu Dauniu. Dar vieną įmonę D. Glazkovas turi su Kazimieru Juraičiu, kuris su dar vienu maršo organizatoriumi Viktoru Jašinsku 2017 m. buvo K. Prunskienės įsteigtos Liaudies partijos nariais. A. Daunys ir V. Jašinskas kartu yra įsteigę asociaciją „Vardan šeimos“.
G. Nausėda prieina prie slapčiausios valstybės informacijos, todėl turėjo tikrai būti informuotas apie renginio dalyvių biografiją. Nepaisant to, vis tiek nusprendė pasveikinti renginio dalyvius. Sakyčiau, šiek tiek antivalstybiška suteikti legitimumo renginiui, kurio organizatoriai turi artimas sąsajas su priešiškos valstybės propagandos skleidėjais.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Aš nuoširdžiai netikiu, kad bus kažkas panašaus į 2010 Pride Vilniuje.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiaip čia būtų labai gera ir reikalinga(po to kai nuskambėjome visame pasaulyje su tuo nelaimingu šeimų maršų) reklama Kaunui ir Lietuvai, kad mes nesame toki homofobai kaip koki nors rusai..
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNormalus buvo šitas maršas, parodė kad Lietuva nėra durnių šalis.Paskutinis taisė Stadionas; 2021.05.22, 09:44.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Taip LIetuva nėra durnių šalis, nes marše buvo tik keli tukstančiai žmonių.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąTaip Lietuva nėra durnių šalis, nes marše buvo tik keli tukstančiai žmonių.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąDalyvautų daugiau, bet normalūs žmonės palaiko ne tik normalias šeimas, bet ir laikosi karantino reikalavimų, todėl ir nedalyvavo.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
7-10k, nors iš kolonos ilgio, man pasirodė, kad bus kokie 30k. Per LGBT+ maršą 2019 m. ne panašiai buvo žmonių? 5k?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
7-10k, nors iš kolonos ilgio, man pasirodė, kad bus kokie 30k. Per LGBT+ maršą 2019 m. ne panašiai buvo žmonių? 5k?- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTarkim iš kažkur vis daugėja vegetarų, jie save pateikia kaip kitokius. Tai kodėl tada mėsėdžiai nerengia savo maršų
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTodėl kad visi mėsedžiai yra protingi žmonės, o visi vegetarai/veganai yra bukagalviai niekšai, kurie atiminėja maistą iš karvių ir avių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąTu esi neteisus. Avys ir karvės nevalgo brunchų su avokadais ir portobelo grybais, negeria kombuchų.
Comment
-
Čia gerai Maldeikienė pavarė:
„Bet žinoki, – jūs, visi puidokiniai vagys ir kita orlauskinė šušera, esate mirštanti Lietuvos diena. Visi tie tradicinių šeimų gynėjai man (tikiuosi, ir visiems mano draugams) atgrasūs ir savo dvejetukininkų knygos nemačiusių mentalitetu, savo aistra pinigams, vogimu, melu, korupcija, be kurios jie savo gyvenimo nemato. Tie tradicinių šeimų gynėjai (įskaitant juos remiančius kardinolus, vyskupus, kunigus ir zakristijonus) yra primityvūs ir gašlūs – visa ta jų tradicija tėra labai mažo protelio žmogaus mėgavimasis bent svajonėse apie seksą.“
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87442833
- 2 patinka
Comment
-
Maldeikienė taip taip:
„Ideologija, didžiosios politinio mąstymo erdvės, neturi jokio ryšio su mokykliniu literatūros kursu. Ir tik klaikiai savo tautos ir jos kelio nekenčiantis žmogus gali manyti, kad priversi vaiką mylėti gimtinę privertęs jį prabėgom susipažinti su visokiomis – dažnai lėkštomis – kančių prie kokių nors Laptevų istorijomis“, – interviu teigia A. Maldeikienė.
Toliau apie šitą žmogystą net nėra ką kalbėti.Paskutinis taisė R.D.; 2021.06.11, 17:17.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąČia gerai Maldeikienė pavarė:
„Bet žinoki, – jūs, visi puidokiniai vagys ir kita orlauskinė šušera, esate mirštanti Lietuvos diena. Visi tie tradicinių šeimų gynėjai man (tikiuosi, ir visiems mano draugams) atgrasūs ir savo dvejetukininkų knygos nemačiusių mentalitetu, savo aistra pinigams, vogimu, melu, korupcija, be kurios jie savo gyvenimo nemato. Tie tradicinių šeimų gynėjai (įskaitant juos remiančius kardinolus, vyskupus, kunigus ir zakristijonus) yra primityvūs ir gašlūs – visa ta jų tradicija tėra labai mažo protelio žmogaus mėgavimasis bent svajonėse apie seksą.“
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87442833
- 2 patinka
Comment
Comment