Parašė terre
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2021.05.15 Didysis šeimos gynimo maršas
Collapse
X
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąNes viskas ką dabar matau yra santuoka paminėta, bet šeimai, kaip dalykui santuoka nėra būtinas atributas, partnerystė ar gyvenimas susimetus kartu kelis dešimtmečius yra toks pat šeimą įkūnijantis dalykas.
Comment
-
Parašė terre Rodyti pranešimą
Tai tiesiog pasijuokt galima iš lapjaunimo, facebooke aiškinančių, kad va maršą palaiko tik 0,3 proc. Lietuvos populiacijos. Jei nebūtų cancel culture, marše dalyvautų žymiai šviesesnis ir gausesnis kontingentas negu dabar.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąGyvenimas sumetus skudurus nėra šeima. Net nesantuokinis vaikas ir jo tėvas nėra šeima.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Vargšus 75% lapjaunimas bullina
Comment
-
38 straipsnis
Šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas.
Valstybė saugo ir globoja šeimą, motinystę, tėvystę ir vaikystę.
Santuoka sudaroma laisvu vyro ir moters sutarimu.
Valstybė registruoja santuoką, gimimą ir mirtį. Valstybė pripažįsta ir bažnytinę santuokos registraciją.
Sutuoktinių teisės šeimoje lygios.
Tėvų teisė ir pareiga – auklėti savo vaikus dorais žmonėmis ir ištikimais piliečiais, iki pilnametystės juos išlaikyti.
Vaikų pareiga – gerbti tėvus, globoti juos senatvėje ir tausoti jų palikimą.
Dar kartą kartoju, kad apart santuokos šeima yra viena mama su savo vaikais, vienas tėvas su vaikais. Kaip apibrėžta Konstitucijoje.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
2021 metai: gi galima bandyt gydytiSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Tarkim, jeigu aš būčiau gėjus, ir pageidaučiau, kad mano orientacija psichologams padedant būtų bandoma pertvarkyti į hetero. Neturėčiau tam teisės? Ta prasme, netgi lytį pasikeisti turėčiau teisę, o psichologiškai, su visais mano parašais ir sutikimu, dirbti su mano orientacija, pertarkant ją į hetero (sutikčiau būti netgi "eksperimentiniu triušiu" dėl mokslo) - neturėčiau teisės? O kaip mano tada laisvės, teisės, pasirinkimas?
Comment
-
Parašė liootas Rodyti pranešimą
O jeigu nueitumėte pas gydytoją ir prašytumėte nuleisti jums kelis litrus kraujo, kad pasveiktumėte nuo gripo? Niekas jums to nedarytų. Tai kelkite klausimą, kodėl uždrausta gydyti kraujo nuleidinėjimu - juk baisus jūsų laisvės pažeidimas
Tai aš privalėčiau jausti trauką vyrams, nors gal netgi labai norėčiau būti kaip dauguma? Gal aš nė kiek nenoriu būti gėjumi? Tai mano valia ir teisė. Kaip ir kažkieno valia pasikeisti lytį.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Na, tokia procedūra pavojinga gyvybei. Tuo tarpu dėl to, kad psichologai (MANO PATIES PAGEIDAVIMU!!!) dirbtų su manimi, tikrai dėl to nenumirčiau. Net jeigu tai neatneštų mano norimo rezultato - aš būčiau bent jau bandęs.
Tai aš privalėčiau jausti trauką vyrams, nors gal netgi labai norėčiau būti kaip dauguma? Gal aš nė kiek nenoriu būti gėjumi? Tai mano valia ir teisė. Kaip ir kažkieno valia pasikeisti lytį.
- 1 patinka
Comment
-
Tarkim, jeigu aš būčiau gėjus, ir pageidaučiau, kad mano orientacija psichologams padedant būtų bandoma pertvarkyti į hetero. Neturėčiau tam teisės? Ta prasme, netgi lytį pasikeisti turėčiau teisę, o psichologiškai, su visais mano parašais ir sutikimu, dirbti su mano orientacija, pertarkant ją į hetero (sutikčiau būti netgi "eksperimentiniu triušiu" dėl mokslo) - neturėčiau teisės? O kaip mano tada laisvės, teisės, pasirinkimas?
Na, tokia procedūra pavojinga gyvybei. Tuo tarpu dėl to, kad psichologai (MANO PATIES PAGEIDAVIMU!!!) dirbtų su manimi, tikrai dėl to nenumirčiau. Net jeigu tai neatneštų mano norimo rezultato - aš būčiau bent jau bandęs.
Tai aš privalėčiau jausti trauką vyrams, nors gal netgi labai norėčiau būti kaip dauguma? Gal aš nė kiek nenoriu būti gėjumi? Tai mano valia ir teisė. Kaip ir kažkieno valia pasikeisti lytį.
Comment
-
Tarkim, jeigu aš būčiau gėjus, ir pageidaučiau, kad mano orientacija psichologams padedant būtų bandoma pertvarkyti į hetero. Neturėčiau tam teisės? Ta prasme, netgi lytį pasikeisti turėčiau teisę, o psichologiškai, su visais mano parašais ir sutikimu, dirbti su mano orientacija, pertarkant ją į hetero (sutikčiau būti netgi "eksperimentiniu triušiu" dėl mokslo) - neturėčiau teisės? O kaip mano tada laisvės, teisės, pasirinkimas?Paskutinis taisė Sula; 2021.06.26, 19:46.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKą darysim, kai mirs Sorošas? Visgi žmogus gan garbaus amžiaus.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą• nepasitikėjimas žiniasklaida
Tai yra ir už ką, perdaug šališka, nors vistik neturėtų tokia būt šališka vos ne kaip kad sovietų propogandasklaida.
• nepasitikėjimas valdžia - ar neturi tokios teisės? Ar ten seime sėdi sovietų valdžia, kuria nieks neturi teisės nepasitikėt jei nori likt gyvas?
• nepasitikėjimas EU ir NATO - negirdėjau, nemačiau, turi šaltinį?
https://m.facebook.com/photo?fbid=39...a.132500458753 2499
Raimondas Grinevičius vienas pagrindinių maršo organizatorių. Siūlyčiau paskrolint jo feisbuko sienoj į apačia. Tokios kolekcijos antivalstybinio mėšlo neesu matęs niekur.
visi jie feisbuke dalinasi visokių pagarsėjusių vatnikų jūraičių, gabrilavičių, tomkų rašliava, visokiais kremliniais russia today straipsniais. Ką jau ir kalbėt apie celofaną kuris guodžiasi silovykų televizijai.
• sąmokslo teorijos apie Sorošą Kodėl tas ponas nesilanko Izraelyje, nors yra žydas?
• sąmokslo teorijos apie koroną ir vakcinas Taip, daug pezalų ir nusišnekėjimų tam marše, sunku paneigt
• liberalios demokratijos diskreditavimas O ar neišvirs į diktatūrą, kad taip bijoma betkokios kritikos, ar negalima pasisakyt jei nepatinka? Kažkokia to viso reikalo gynymo metodika gal primenanti proletariato diktatūrą ankstyvoj stadijoj.Kaip tas derinasi su demokratija ir žodžio laisve.
Tas tavo lyginimas su proletariatu irgi yra nesveikas. Kas kam neleidžia pasisakyt?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Visuomenėje kylantys standartai, kas būtent ir kelia tokią "alerginę" reakciją į prezidento veiksmus, man žavu, bet paskutinis sakinys tai tiesa.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąGyvensime kaip gyvenome. Jis yra filantropas, o ne politikas.
Ar bus kaip su Leninu - "amžinai gyvas"?
Comment
Comment