Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Galimybių pasas ir ES žaliasis pasas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Patriotai laiko konstitucijos ir žmogaus teisių liniją prieš tironiją ir totalitarinę valdžią.
    kaip suprantu čia trolinat

Comment

Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
      Mane vis stebina vokietijos policija. Per ruašes ten visada kažkaip sugeba būti daugiau nukentėjusių policininkų nei civilių. Gal jie ten vienas kitą pradeda talžyti ar kaip.

Gal tiesiog labai preciziškai viską fiksuoja, tarkim nubrozdino pareigūną - +1 į sužeistų pareigūnų statistiką, nubrozdino civilį, jis niekur nefigūruoja, tiesiog grįžta namo

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

kaip suprantu čia trolinat
        Kodėl turėčiau trolinti?
        Ai, tau neaišku, kad priverstinis skiepijimas yra konstitucinės žmogaus teisės pažeidimas, tai suprantu kodėl tokio mastymo žmogui gali atrodyti, kad trolinu.

Comment

Patriotai laiko konstitucijos ir žmogaus teisių liniją prieš tironiją ir totalitarinę valdžią.
          Bijočiau tokius dalykus viešai internete rašinėti.
          Snowflakes will attack U <3

Comment

Kodėl turėčiau trolinti?
            Ai, tau neaišku, kad priverstinis skiepijimas yra konstitucinės žmogaus teisės pažeidimas, tai suprantu kodėl tokio mastymo žmogui gali atrodyti, kad trolinu.
            bet kaip dagyvenom kad Šalčininkai yra patriotiškiausias miestas?

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą

Tai nestebini, gi esi "valdžia žino geriau", "kaip valdžia pasakys", "jei nieko neslepi, tai gali ir šnipinėti valdžia mane" ir panašiai tipažas

Comment

Tai nestebini, gi esi "valdžia žino geriau", "kaip valdžia pasakys", "jei nieko neslepi, tai gali ir šnipinėti valdžia mane" ir panašiai tipažas
                tai taip furistai geriau žino, jie gi po pasauli važinėja daug ką mate.

Comment

Taip, medicinos nesimokiau, tai neturiu kompetencijos kvestuonuoti nurodymų pandemijos metu. O teigti, kad "aš čia Youtubės pažiūrėjau ir viską geriau žinau" kažkaip tikrai esu per kuklus.

O blogo tai aš tikrai nieko nedarau, prasilenkiančio su BK. Nematau ko man bijoti. Tuo labiau, kad su GP mane turbūt tikrai stebi dieną naktį

Comment

tai taip furistai geriau žino, jie gi po pasauli važinėja daug ką mate.
                    Ne. Mintis ne apie tai, kad žmonės būtinai geriau žino.
                    Mintis, kad yra tipas žmonių, kurie visada sakys, kad valdžia visada geriau žino,
                    Tuo tarpu kiti turės galvoje, kad kartais valdžia gali ir klysti.

Comment

Taip, medicinos nesimokiau, tai neturiu kompetencijos kvestuonuoti nurodymų pandemijos metu. O teigti, kad "aš čia Youtubės pažiūrėjau ir viską geriau žinau" kažkaip tikrai esu per kuklus.
                      Čia ne medicininis klausimas.

Čia yra konstitucinis klausimas, kuriam teisės baigti nereikia - žmogaus kūnas yra neliečiamas.
                      Vadinasi privestiniai skiepai yra antikonstituciškas dalykas.

Comment

Ne. Mintis ne apie tai, kad žmonės būtinai geriau žino.
                        Mintis, kad yra tipas žmonių, kurie visada sakys, kad valdžia visada geriau žino,
                        Tuo tarpu kiti turės galvoje, kad kartais valdžia gali ir klysti.
                        na šio atvejų valdžia klauso medikų, o ne pati sprendžia. plius statistika sako kad vakcinos padeda, kas rodo, kad valdžia labiau teisi nei neteisi.

Comment

na šio atvejų valdžia klauso medikų, o ne pati sprendžia. plius statistika sako kad vakcinos padeda, kas rodo, kad valdžia labiau teisi nei neteisi.
                          Tai, kad aš nekvestionuoju, kad vakcinos padeda.
                          Jau rimtai atsibodo kai pastoviai pats susigalvoji kažką, kad neva aš kažką sakiau.

Comment

Tai, kad aš nekvestionuoju, kad vakcinos padeda.
                            Jau rimtai atsibodo kai pastoviai pats susigalvoji kažką, kad neva aš kažką sakiau.
                            tai kodėl debilus patriotais vadinat?

Comment

Tai gal tie kur prieš mėnesį Olandijoj biškį riaušino, mašinas ir langus daužė, su pareigūnais stumdėsi, irgi patriotai?

Labai daug pasiekė su savo tokiu patriotizmu, tikrai daug gavo. Teisinių nemalonumų ant savo galvos. O ribojimus valdžia kaip žadėjo, taip ir įvedė

Comment

manyčiau vidutinis iq auga visuomenėje, todėl tikėtina keičiasi viskas į gerą.
                                Nuo 90tųjų pradėjo mažėti vakaruose, kitur vis dar auga.

Čia patriotai tie kurie su policijos uniforma taip išeina?

Jūs tai bet ką bijotumėte rašyti, gal dar ką nors įžeisite netyčia, o tada ir baudą teks susimokėti.
                                Tai gal tie kur prieš mėnesį Olandijoj biškį riaušino, mašinas ir langus daužė, su pareigūnais stumdėsi, irgi patriotai?

Labai daug pasiekė su savo tokiu patriotizmu, tikrai daug gavo. Teisinių nemalonumų ant savo galvos. O ribojimus valdžia kaip žadėjo, taip ir įvedė
                                Gator matyt CNN dirba nes pagal abu mašinos padegimas yra "peaceful protests".

Comment

Čia ne medicininis klausimas.

Čia yra konstitucinis klausimas, kuriam teisės baigti nereikia - žmogaus kūnas yra neliečiamas.
                                  Vadinasi privestiniai skiepai yra antikonstituciškas dalykas.
                                  Epidemijos metu konstitucinės teisės gali ir turi būti suvaržomos. Dėl bendro gėrio - sveikatos ir gyvybės.

Comment

tai kodėl debilus patriotais vadinat?
                                    Jei debilas stoja į grupę, kuri kovoja už šalies konstituciją, tai tame kontekste jis patriotas.
                                    O šiaip patriotas tai ne proto lygis, gali būti ir labai protingas, ir labai kvailas patriotas.
                                    Paskutinis taisė Gator; 2021.12.23, 17:20.

Comment

Parašė terre Rodyti pranešimą

Epidemijos metu konstitucinės teisės gali ir turi būti suvaržomos. Dėl bendro gėrio - sveikatos ir gyvybės.
                                      Konstitucinės teisės turi galioti visada, nes "dėl bendro gėrio" istorijoj ne kartą jau buvo pamintos. Ir tokie precedentai duotų pagrindą ateities teisių pamynimams, užteks tik per ruporus ištrimituoti, kad čia dėl bendro gėrio.

Comment

Konstitucinės teisės turi galioti visada, nes "dėl bendro gėrio" istorijoj ne kartą jau buvo pamintos. Ir tokie precedentai duotų pagrindą ateities teisių pamynimams, užteks tik per ruporus ištrimituoti, kad čia dėl bendro gėrio.
                                        Pandemijos metu teisės apribojamos tikrai dėl bendro gėrio ir nereikia čia tos slidžios nuokalnės* taikymo, kad "jeigu uždraudė dėl pandemijos, tai kas galėtų paneigti kad lygioj vietoj neuždraus", nes tai yra loginė klaida ir niekuo neparemti pertekliniai išsigalvojimai.

"Jeigu mane dėl greičio viršijimo nubaudė, tai čia jau precedentas, kad ir už nieką nubaus"

Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.12.23, 17:36.

Comment

valstybė daugiau nei konstitucija, JK net neturi tokios.
                                          juokingiausia, kad "patriotai" renka parašus, kad pakeist konstituciją.

Comment

Working...
                                          X