Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Galimybių pasas ir ES žaliasis pasas
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąMane vis stebina vokietijos policija. Per ruašes ten visada kažkaip sugeba būti daugiau nukentėjusių policininkų nei civilių. Gal jie ten vienas kitą pradeda talžyti ar kaip.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
kaip suprantu čia trolinat
Ai, tau neaišku, kad priverstinis skiepijimas yra konstitucinės žmogaus teisės pažeidimas, tai suprantu kodėl tokio mastymo žmogui gali atrodyti, kad trolinu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Patriotai laiko konstitucijos ir žmogaus teisių liniją prieš tironiją ir totalitarinę valdžią.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Kodėl turėčiau trolinti?
Ai, tau neaišku, kad priverstinis skiepijimas yra konstitucinės žmogaus teisės pažeidimas, tai suprantu kodėl tokio mastymo žmogui gali atrodyti, kad trolinu.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Bijočiau tokius dalykus viešai internete rašinėti.
- 2 patinka
Comment
-
Tai nestebini, gi esi "valdžia žino geriau", "kaip valdžia pasakys", "jei nieko neslepi, tai gali ir šnipinėti valdžia mane" ir panašiai tipažas
- 1 patinka
Comment
-
Tai nestebini, gi esi "valdžia žino geriau", "kaip valdžia pasakys", "jei nieko neslepi, tai gali ir šnipinėti valdžia mane" ir panašiai tipažas
O blogo tai aš tikrai nieko nedarau, prasilenkiančio su BK. Nematau ko man bijoti. Tuo labiau, kad su GP mane turbūt tikrai stebi dieną naktįSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
tai taip furistai geriau žino, jie gi po pasauli važinėja daug ką mate.
Mintis, kad yra tipas žmonių, kurie visada sakys, kad valdžia visada geriau žino,
Tuo tarpu kiti turės galvoje, kad kartais valdžia gali ir klysti.
- 1 patinka
Comment
-
Taip, medicinos nesimokiau, tai neturiu kompetencijos kvestuonuoti nurodymų pandemijos metu. O teigti, kad "aš čia Youtubės pažiūrėjau ir viską geriau žinau" kažkaip tikrai esu per kuklus.
Čia yra konstitucinis klausimas, kuriam teisės baigti nereikia - žmogaus kūnas yra neliečiamas.
Vadinasi privestiniai skiepai yra antikonstituciškas dalykas.
- 1 patinka
Comment
-
Ne. Mintis ne apie tai, kad žmonės būtinai geriau žino.
Mintis, kad yra tipas žmonių, kurie visada sakys, kad valdžia visada geriau žino,
Tuo tarpu kiti turės galvoje, kad kartais valdžia gali ir klysti.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąna šio atvejų valdžia klauso medikų, o ne pati sprendžia. plius statistika sako kad vakcinos padeda, kas rodo, kad valdžia labiau teisi nei neteisi.
Jau rimtai atsibodo kai pastoviai pats susigalvoji kažką, kad neva aš kažką sakiau.
- 1 patinka
Comment
-
Tai, kad aš nekvestionuoju, kad vakcinos padeda.
Jau rimtai atsibodo kai pastoviai pats susigalvoji kažką, kad neva aš kažką sakiau.
- 1 patinka
Comment
-
Tai gal tie kur prieš mėnesį Olandijoj biškį riaušino, mašinas ir langus daužė, su pareigūnais stumdėsi, irgi patriotai?
Labai daug pasiekė su savo tokiu patriotizmu, tikrai daug gavo. Teisinių nemalonumų ant savo galvos. O ribojimus valdžia kaip žadėjo, taip ir įvedėSnowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąmanyčiau vidutinis iq auga visuomenėje, todėl tikėtina keičiasi viskas į gerą.
Patriotai laiko konstitucijos ir žmogaus teisių liniją prieš tironiją ir totalitarinę valdžią.
Bijočiau tokius dalykus viešai internete rašinėti.
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai gal tie kur prieš mėnesį Olandijoj biškį riaušino, mašinas ir langus daužė, su pareigūnais stumdėsi, irgi patriotai?
Labai daug pasiekė su savo tokiu patriotizmu, tikrai daug gavo. Teisinių nemalonumų ant savo galvos. O ribojimus valdžia kaip žadėjo, taip ir įvedė
Comment
-
Čia ne medicininis klausimas.
Čia yra konstitucinis klausimas, kuriam teisės baigti nereikia - žmogaus kūnas yra neliečiamas.
Vadinasi privestiniai skiepai yra antikonstituciškas dalykas.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimątai kodėl debilus patriotais vadinat?
O šiaip patriotas tai ne proto lygis, gali būti ir labai protingas, ir labai kvailas patriotas.Paskutinis taisė Gator; 2021.12.23, 17:20.
Comment
-
Parašė terre Rodyti pranešimą
Epidemijos metu konstitucinės teisės gali ir turi būti suvaržomos. Dėl bendro gėrio - sveikatos ir gyvybės.
- 1 patinka
Comment
-
Konstitucinės teisės turi galioti visada, nes "dėl bendro gėrio" istorijoj ne kartą jau buvo pamintos. Ir tokie precedentai duotų pagrindą ateities teisių pamynimams, užteks tik per ruporus ištrimituoti, kad čia dėl bendro gėrio.
"Jeigu mane dėl greičio viršijimo nubaudė, tai čia jau precedentas, kad ir už nieką nubaus"
* apie šiaudines baidykles jau pakankamai žinom, dabar laikas pasikartoti slidžią nuokalnę, o paskui dar bus ir raudona silkė.Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.12.23, 17:36.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Konstitucinės teisės turi galioti visada, nes "dėl bendro gėrio" istorijoj ne kartą jau buvo pamintos. Ir tokie precedentai duotų pagrindą ateities teisių pamynimams, užteks tik per ruporus ištrimituoti, kad čia dėl bendro gėrio.
juokingiausia, kad "patriotai" renka parašus, kad pakeist konstituciją.
- 1 patinka
Comment
Comment