Parašė Perfect
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Galimybių pasas ir ES žaliasis pasas
Collapse
X
-
Kažkas sakė, kad niekam nereikia galimybių paso.
https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87320931
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimą
Antrą kartą skiepytis AZ galima registruotis ne anksčiau nei po 12 savaičių. Tuo tarpu čia rašoma, kad būtinas antrasis skiepas, praėjus ne ilgiau nei 12 savaičių po pirmosios dozės.
Teisingai suprantu, kad, norint turėti galimybių pasą, reikia registruotis antram skiepui lygiai po 12 savaičių, ne anksčiau ir ne vėliau? Nes jei taip, tai šiek tiek BS gaunasi.
Su AZ dar yra toks dalykas, kad, kuo vėliau gautas antras skiepas, tuo stipresnis ir ilgesnis imunitetas susidaro. Taip, esant rimtam reikalui, galima kažkaip tartis dėl ankstesnio antros dozės laiko, bet, mano nuomone, jei to reikalo nėra, geriau palaukti ilgiau antros dozės ir po to turėti geresnę apsaugą nuo COVID.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKažkas sakė, kad niekam nereikia galimybių paso.
https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=87320931
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
o kam registuotis ? Gavus pirmą skiepą, automatiškai ateina žinutė su antro skiepo data.
Su AZ dar yra toks dalykas, kad, kuo vėliau gautas antras skiepas, tuo stipresnis ir ilgesnis imunitetas susidaro. Taip, esant rimtam reikalui, galima kažkaip tartis dėl ankstesnio antros dozės laiko, bet, mano nuomone, jei to reikalo nėra, geriau palaukti ilgiau antros dozės ir po to turėti geresnę apsaugą nuo COVID.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąo kam registuotis ? Gavus pirmą skiepą, automatiškai ateina žinutė su antro skiepo data.
Comment
-
Nėra čia jokios diskriminacijos.
- Nei dėl to, kad kažkas šiais laikais VIS DAR nesinaudoja išmaniais telefonais (O kiek tokių žmonių yra? Mano gana vidutiniškų žmonių aplinkoje, ir Vilniuje ir provincijoje, ir pensininkai naudojasi smartfonais)
- Nei dėl to, kad kažkas SAVO NORU nesiskiepija (kodėl iš viso turime derintis prie antivaxerių?)
- Nei dėl to, kad galintys ir norintys skiepytis, dar neturi galimybės to padaryti (nes turės vėliau ir prisijungs prie visų, o kitų pavydas nėra pagrindas galintiems naudotis galimybėmis jomis nesinaudoti).
Kur dar kas nors mato diskriminaciją?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą- Nei dėl to, kad galintys ir norintys skiepytis, dar neturi galimybės to padaryti (nes turės vėliau ir prisijungs prie visų, o kitų pavydas nėra pagrindas galintiems naudotis galimybėmis jomis nesinaudoti).
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Mes turim galimybę nuo šių metų vidurio pakelti pensijas 30% Lietuvos pensininkų. Likusiems pakelsim tik nuo rugsėjo 1 dienos. 70% pensininkų pavydas likusiems nėra pagrindas nemokėti daliai didesnės pensijos, todėl su šituo sprendimu jokių bėdų nematome. Kad nebūtų diskriminacijos, galima bet kuriam pensininkui užeiti į pašto skyrių (ribotas vietų skaičius ir išankstinė registracija) ir atsiimti padidintą pensijos dalį už tą dieną.
Na labai nerimtai atrodo tokie "jeigu aš dar negaliu, tai ir tau dar negalima". Grynai kaip kažkokie kaprizai.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTam, kad man ir paskirta data lygiai po 12 savaičių, bet ji netinka. Tai taip išeina, kad aš neturiu jokių galimybių pasikeisti datą ir gauti galimybių pasą?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVisi žino, kad AZ antra dozė turi būti suleista po 12 savaičių. Kas turi įvykti kad žmogus niekaip negali ateiti pasiskiepyti? - nebent tai dienai paskyrė operaciją, tada sutikčiau. O kelionės, vestuvės ar krikštynos tikrai gali palaukti.
Ir dar kitas klausimas - anksčiau neleidžia, vėliau taip, ar gavus antrą dozę vėliau nei už 12 savaičių, nebus blogai su įgytu imunitetu nuo viruso?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTam, kad man ir paskirta data lygiai po 12 savaičių, bet ji netinka. Tai taip išeina, kad aš neturiu jokių galimybių pasikeisti datą ir gauti galimybių pasą?
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Na bet šiandien ir rytoj vilniečiai ir kauniečiai galimybių pasu pasinaudoti jau nebegali jeigu neturi 4 savaičių po vakcinos ar nepersirgę. Buvo ministerijos ir Seimo narių žadėta kad tikrai testavimo pajėgumų užteks. Deja, akivaizdu kad neužtenka. Diskriminacijos argumentą tikrai galima kelti - net ir teigiant, kad čia nėra laisves apribojimas, bet tiesiog dokumentas įrodantis kad nekeliu grėsmės kitiems (panašiai kaip vairavimo teisės) - diskriminacija yra, nes aš neturiu jokios teisinės galimybės jį gauti. Ir taip bus kiekvieną savaitgalį iki kol gausiu vakciną + 4 savaitės, arba turiu labai iš anksto planuoti savo laiką.
Parašė digital Rodyti pranešimąTai gali, netgi galima iš pajūrio atvažiuoti į Vilnių, pasiskiepyti, ir sugrįžti, veltui išeikvojus benzino ir laiko. Problema ta, kad dėl to, kad negalima net savaite paankstinti, reikia atlikinėti tokius perteklinius veiksmus, teršti gamtą visiškai veltui ir pan.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąArba reikėtu truputi pamąstyti ir nevažiuoti į pajūrį dar neturint skiepo.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKodėl? Ta prasme žmogus sunkiai dirbo visus metus, ir dabar negauti užsitarnautų atostogų ar jas praleisti namie - kam nuo to bus gerai? Jis pradės geriau dirbti nepailsėjęs, uždirbs daugiau ir sumokės daugiau mokesčių? Būtų smagu, jei tokių pokvailių pasiūlymų nebūtų, čia gi ne delfi komentarai.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
pokvailis pasiūlymas yra negalėti atvykti į vakcinaciją nes nori pasigrūsti miniose prie jūros. "Noriu šventę švesti" nėra pasiteisinimas pandemijos akivaizdoje. Gal per kalėdas irgi siūlei važiuoti aplankyti giminių nes gi per metus sunkiai dirbai tai užsitarnavai?
- 4 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKodėl? Ta prasme žmogus sunkiai dirbo visus metus, ir dabar negauti užsitarnautų atostogų ar jas praleisti namie - kam nuo to bus gerai? Jis pradės geriau dirbti nepailsėjęs, uždirbs daugiau ir sumokės daugiau mokesčių? Būtų smagu, jei tokių pokvailių pasiūlymų nebūtų, čia gi ne delfi komentarai.
Antros vakcinos dozės anksčiau norėję vilniečiai: A.Dulkys pavogė mūsų atostogas
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...1512462?copied
Kol kas, kol vakcinų tiekimas ribotas ir dar daug nepaskiepytų žmonių, kažkieno noras išvykti atostogų į užsienį negali būti viršesnis už poreikį kuo daugiau žmonių ir kuo greičiau paskiepyti bent jau viena doze.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąKol kas, kol vakcinų tiekimas ribotas ir dar daug nepaskiepytų žmonių, kažkieno noras išvykti atostogų į užsienį negali būti viršesnis už poreikį kuo daugiau žmonių ir kuo greičiau paskiepyti bent jau viena doze.
Aš manau, kad jau po kelių savaičių galėsim tiek rinktis skiepus, tiek leis kaitalioti ir skiepų datas, nes bus susiskiepiję visi to pagiedaujantys.
Aš pats tai visai galvoju apie vakcinų kokteilį Turiu AZ pirmą skiepą, antras liepos antroj pusėj. Iki to laiko turėtų pasirodyti platesni tyrimų duomenys ir kitos šalys bus pradėjusios skiepyti skirtingais skiepais. Kol kas yra nedidelis tyrimas (~600 žmonių) Ispanijoj, kurio rezultatai sako, kad po pirmos AZ, suleidus antrą Pfizer, imuninis atsakas buvo stipresnis, nei po dviejų AZ ar Pfizer skiepų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Aš pats tai visai galvoju apie vakcinų kokteilį Turiu AZ pirmą skiepą, antras liepos antroj pusėj. Iki to laiko turėtų pasirodyti platesni tyrimų duomenys ir kitos šalys bus pradėjusios skiepyti skirtingais skiepais. Kol kas yra nedidelis tyrimas (~600 žmonių) Ispanijoj, kurio rezultatai sako, kad po pirmos AZ, suleidus antrą Pfizer, imuninis atsakas buvo stipresnis, nei po dviejų AZ ar Pfizer skiepų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąKodėl? Ta prasme žmogus sunkiai dirbo visus metus, ir dabar negauti užsitarnautų atostogų ar jas praleisti namie - kam nuo to bus gerai?
Comment
Comment