Parašė VNS
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Galimybių pasas ir ES žaliasis pasas
Collapse
X
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Niekur nebebus galima nuomonių rašyti, nei Rusijoje apie blogą Putiną, nei Europoje apie blogus LGBT ir vakcinas Ech, kaip baisu
/\ dozė eilinio sarkazmo
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Maximos programėlės nėra nė vienas žmogus valstybės nutarimais priverstas siųstis ir naudot.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Kai pasidarys tavo nuomonė kažkada "neteisinga" ir bus apribota, gal suvoksi nejuokingumą ir savo siaurą suvokimą.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
o privaloma sveikatos patikra irgi totalitarizmas?
Kaip galima neskirti privalomos patikros nuo privalomos injekcijos (Konstituciojoje sakoma - žmogaus kūnas neliečiamas).
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNepasakei nesąmonės – nusiskusti galvą ar pasiskiepyti gali visi, kitaip, nei pasikeisti savo tautybę, rasę ar seksualinę orientaciją.
Tai dar didesnę nesąmonę pasakysiu:
Jei valkstybė reikalautų, kad visi prisipūstų lūpas botoksu (ar kuo ten) tam, kad atgautų savo teises. Tu sakysi viskas gerai, nes kiekvienas gali tą padaryti, niekas nediskriminuojamas.
Ar rimtai reikia aiškinti ant kiek absurdiška tokia argumentų inija?
Jei kas nesupras tai aš nelyginu lūpų pūtimo kaip vienodo dalyko injekcijai. Čia tik mintis paneigianti jo teiginį, kad "jei visi gali kažką padaryti, tai automatiškai nėra problemos, kad to reikalaujama, kad atgautum suspenduotas piliečio teises"
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąVisų pirma, aš esu medikas, tai turbūt atstudijavus universitete mediciną mano nuomonė sveikatos klausimais objektyviai turėtų būti svaresnė, visų antra, kaip ir Tomizmas sako, faktai rodo, kad GP/skiepai sėkmingai veikia, žmonės su 3 skiepais nejaučia apskritai jokių covid bangų.
Tai klausimas išlieka - kas tu per dievas, kad būtent tavo, o ne jų nuomonė yra galutinė ir teisiungiausia?Paskutinis taisė Gator; 2021.12.08, 15:40.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Ok, sutinku, kad tavo nuomonė stiporesnė nei mano. Bet tavo nuomonė nestipresnė nei tūkstančių kitų pasaulio gydytojų, kurie nepitraia segregacijos pasams.
Tai klausimas išlieka - kas tu per dievas, kad būtent tavo, o ne jų nuomonė yra galutinė ir teisiungiausia?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė andriz Rodyti pranešimą
tai gal leidžiam laisvai dirbti ofise ir žmonėms su atvira plaučių tuberkulioze? Turbūt irgi surastum tūkstančius gydytojų pasaulyje kurie tame nematytų nieko blogo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąManai kad šiomis dienomis ofisuose nesėdi žmonės su tuberkulioze dėl to kad valdžia neleidžia? Ar tikrai manai kad be valdžios prievartos tų džiovininkų kolegos tokiu atveju vis tiek eitų į darbą, o jų vadovai įsileistų į ofisą? nejuokink.
Comment
-
tai gal leidžiam laisvai dirbti ofise ir žmonėms su atvira plaučių tuberkulioze? Turbūt irgi surastum tūkstančius gydytojų pasaulyje kurie tame nematytų nieko blogo
Kažkaip jau pabodo tie kažkokie nesąmoningi išgalvojimai, lyg aš taip būčiau teigęs...
- 2 patinka
Comment
-
Nesamonė ta prasme, kad pagal tavo logiką išeina, kad valstybė gali reikalauti bet ko, kad turėtum "galimybes", jei tik tą bet ką gali padaryti visi.
Tai dar didesnę nesąmonę pasakysiu:
Jei valkstybė reikalautų, kad visi prisipūstų lūpas botoksu (ar kuo ten) tam, kad atgautų savo teises. Tu sakysi viskas gerai, nes kiekvienas gali tą padaryti, niekas nediskriminuojamas.
Ar rimtai reikia aiškinti ant kiek absurdiška tokia argumentų inija?
Jei kas nesupras tai aš nelyginu lūpų pūtimo kaip vienodo dalyko injekcijai. Čia tik mintis paneigianti jo teiginį, kad "jei visi gali kažką padaryti, tai automatiškai nėra problemos, kad to reikalaujama, kad atgautum suspenduotas piliečio teises"
Ok, sutinku, kad tavo nuomonė stiporesnė nei mano. Bet tavo nuomonė nestipresnė nei tūkstančių kitų pasaulio gydytojų, kurie nepitraia segregacijos pasams.
Tai klausimas išlieka - kas tu per dievas, kad būtent tavo, o ne jų nuomonė yra galutinė ir teisiungiausia?
Toks totalinis karantinas stipriai pakirstų ir pasiskiepijusių žmonių moralę, todėl labai džiaugiuosi, kad nenuėjome Latvijos/Austrijos/Slovakijos keliu.
Kas aš per dievas? Aš tiesiog pritariu konsensusui, o ne visokiems fringe veikėjams kaip Jankūnas, Strom ar dar kažkas. Kiekviename moksle galima tokių personažų, „ekspertų“ atrasti, ir jų per pasaulį bus tūkstančiai.
- 1 patinka
Comment
-
Šiaip tam ir yra sveikatos patikrinimai kas porą metų ir manęs tarkim klausė kada paskutinį kartą buvo daryta plaučių nuotrauka. Tikiu, kad tai dažnai praleidžiama pro pirštus, bet turbūt pats neprieštarautum jei uždraustų kolegai džiovininkui pasirodyti darbe?
Jeigu visom kolegom ir vadovam fainai ir cool, kad dirba su džiovininku, nereikia siųsti kažkokį galios aparatą visus išskirstyti per jėgą. Tai tiesiog savanoriški santykiai ir niekas neturėtų per prievartą į juos kištis.
- 1 patinka
Comment
-
O kur aš sakiau, kad leidžiam Covid 19 sergantiems eiti į darbą?
Kažkaip jau pabodo tie kažkokie nesąmoningi išgalvojimai, lyg aš taip būčiau teigęs...
Comment
-
Tu įspūdingai tęsi su vieną nesąmone po kitos.
Kaip galima neskirti privalomos patikros nuo privalomos injekcijos (Konstituciojoje sakoma - žmogaus kūnas neliečiamas).
Comment
-
Parašė acetonas Rodyti pranešimą
Internetinę erdvę tikrai reikėtu pravalyti. Dabar internete tvyro visiška anarchija ir nebaudžiamumas ir tai galioja ne tik teisingom/neteisingom nuomonėm.
Tu įspūdingai tęsi su vieną nesąmone po kitos.
Nesamonė ta prasme, kad pagal tavo logiką išeina, kad valstybė gali reikalauti bet ko, kad turėtum "galimybes", jei tik tą bet ką gali padaryti visi.
Parašė bimbam Rodyti pranešimąManai kad šiomis dienomis ofisuose nesėdi žmonės su tuberkulioze dėl to kad valdžia neleidžia? Ar tikrai manai kad be valdžios prievartos tų džiovininkų kolegos tokiu atveju vis tiek eitų į darbą, o jų vadovai įsileistų į ofisą? nejuokink.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąMes viena iš nedaugelio šalių kuri nusprendė to nedaryti ir esame europos tuberkuliozės sostinė.
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąStatistika to nerodo. Lietuva neišsiskiria iš kaimynystės. Latvijos duomenų nėra, bet 2017 to pačio šaltinio žemėlapyje, Latvija tos pačios spalvos
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Ane, neišsiskiriam? Pažiūrėk į Švediją.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
Ane, neišsiskiriam? Pažiūrėk į Švediją.
Comment
-
Kilo tokia mintis, jeigu tarkim Covid-19 virusas turėtų tokį liekamąjį poveikį - juo persirgęs suaugęs žmogus nuplinka, nukrenta visi galvos plaukai, antakiai, o vakcinos - apsaugotų nuo tokio poveikio Kažin kiek iš tų, kurie dabar yra prieš tą "marmalą", stumdytusi, kas pirmiau gautų vakciną, kaip stumtų ant pensininkų, kad jie ir taip dauguma nuplikę, nedaug likę jiems gyventi ir jiems nereikia pirmenybės. Daugumai būtų nesvarbu kiek laiko ta vakcina buvo testuota, neprikaišiotų konstitucijos apie neliečiamą kūną, tikriausiai ir basakojės mamos nesirinktų protestuoti prieš vaikų testavimą
- 5 patinka
Comment
Comment