Parašė Vilnietizz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Galimybių pasas ir ES žaliasis pasas
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
taip, man nusikaltėliai antrarūšiai žmones, o jums ne?
Žmonės, kurie padarė kokį vieną ar kitą +- administracinio lygio pažeidimą - man ne antrarūšiai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nusikaltėliai, kurie daro pastovius rimtesnius nusikaltimus, man irgi.
Žmonės, kurie padarė kokį vieną ar kitą +- administracinio lygio pažeidimą - man ne antrarūšiai.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąLiuksemburge parodė ką galvoja apie totalitarinio paso reikalavimą patekimui į mugę:
https://gab.com/disclosetv/posts/107390939812059715
Comment
-
Ir prieš teisėtus valdžios nurodymus suiminėt holokausto aukas?
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
Kur čia matot holokaustą? Liuksemburge kažkas ten kažką žudo?
Pasirodo kalbi tik selektyviai, kur tu asmeniškai nusprendi kada blogai, o kada nelabai blogai nepaklustiPaskutinis taisė Gator; 2021.12.05, 22:05.
- 1 patinka
Comment
-
kalbat kaip koks leftistas apie BLM
Atvirai - tu apskritai pirmas toks mano girdėtas.
Comment
-
Aš kitą pavyzdį daviau, nes galvojau, kad tu kalbi apskritai apie valdžios nurodymų vykdymą, kad visada blogai nepaklusti.
Pasirodo kalbi tik pasirinktinai, kur tu asmeniškai nusprendi kada blogai, o kada nelabai blogai nepaklusti?
Comment
-
Ne leftistai žmones padariusius menkus įstatymų pažeidimus laiko antrarūšiais žmonėmis? Neteko girdėti.
Atvirai - tu apskritai pirmas toks mano girdėtas.
Comment
-
Leftistai kaip ir jus riaušias laiko normaliu dalykus, skirtumas, kad Europoje neišsilavinusi visuomenes dalis irgi yra balta (beje JAV juodaodžių irgi mažiau paskiepijusių nei baltųjų). Jus esat tipinis pro BLM sveikinu.
Kalba buvo, kad tu laikai žmones padariusius smulkų įstatymo pažeidimą antrarūšiais, o aš nelaikau.
Kalbos nebuvo, kad aš laikau riaušes normaliu dalyku.
Nelaikau.
Neiškraipyk dalykų.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąNa bent jau Lietuvoje tam yra Baudžiamasis kodeksas kuris sprendžia kas yra blogai.
Kaip ir totalitarinis pasas yra legalus valdžios nurodymas dabar.
Mano mintis, kad legalus valdžios nurodymas nereiškia automatiškai teisingo dalyko.Paskutinis taisė Gator; 2021.12.05, 22:56.
- 1 patinka
Comment
-
Taip, antros rūšies piliečiai, žmonės tik kabutėse.
Parašė Gator Rodyti pranešimąMano mintis, kad legalus valdžios nurodymas nereiškia automatiškai teisingo dalyko.Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2021.12.05, 23:30.
- 1 patinka
Comment
-
Trukt už vadžių, vėl iš pradžių. Totalitarinis paCas
Nū taigi baisu - neimunizuotiems neleidžia eiti kur nori. Be totalitarinių teisių neleidžia su mašina pasivažinėti, be totalitatinio diplomo nepriima į darbą, totalitariniai šviesoforai varžo laisvų žmonių judėjimo laisvę, o į parduotuvę nuėjus, totalitaristai neduoda žmogui dykai to, kas jam reikalinga, bet verčia susimokėti. Baisu!!! Visur kontrolė!!! Visur totalitarizmas!!! Maža buvo šitų dalykų - tai dar pLandemiją kažkokią išgalvojo, skiepus nuo slogos, galvijų pasus!!!
Kaip Varlamovas mėgsta sakyti - oni tam čio, savsem o***jeli?Paskutinis taisė Tomizmas; 2021.12.05, 23:52.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
-
Aš kitą pavyzdį daviau, nes galvojau, kad tu kalbi apskritai apie valdžios nurodymų vykdymą, kad visada blogai nepaklusti.
Pasirodo kalbi tik selektyviai, kur tu asmeniškai nusprendi kada blogai, o kada nelabai blogai nepaklusti
O jei pikta dėl to, kad Galimybių pasas riboja tam tikras laisves, tai priminsiu, kad dabar nėra įprastas laikotarpis. Dabar yra PANDEMIJA. PANDEMIJA. Kol pandemija nepasibaigs, normalu, kad, visos visuomenės labui, teks riboti kažkokią dalį asmens teisių ir laisvių. Šiuo metu tiesiog nėra galimybės užtikrinti vienodų laisvių visiems. Kai pandemija pasibaigs, tada tokia galimybės vėl atsiras.
Parašė Gator Rodyti pranešimąKaip ir totalitarinis pasas yra legalus valdžios nurodymas dabar.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąSu holokaustu ar kokiais sovietų nusikaltimais išvis nėra adekvatus palyginimas, nes dabartinė Lietuvos valdžia nieko nežudo, netremia ir už nieką į kalėjimus nesodina.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Mes kalbame apie aną metą ir, kad anuomet tai buvo legalus valdžios nurodymas.
Kaip ir totalitarinis pasas yra legalus valdžios nurodymas dabar.
Mano mintis, kad legalus valdžios nurodymas nereiškia automatiškai teisingo dalyko.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąrunkeliai prisižiūrėje RTSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
O Rusijoje, beje, QR kodai pasiskiepijusių veikloms irgi yra, ir už jų padirbinėjimą 5 metai valdiškų atostogų, blatnais šansonais apdainuotose romantiškose įstaigose.Paskutinis taisė Stadionas; 2021.12.06, 09:44.
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąĮdomiai. iš pat pradžių, chu**nia čia tas GP, nieks gi nieko nebaudžia, prievartos nėra. Paskui diskusija baigiasi gulagais Rusijoje...
Comment
Comment