Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Galimybių pasas ir ES žaliasis pasas
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai dabar tie nepasiskiepiję ir yra antivakseriai.Parašė Kukumalu Rodyti pranešimątai kad šiai dienai nepasiskiepiję likę tik antivakseriai. Visi kas norėjo pasiskiepyti jau senai galėjo tai padaryti - nėra nei vakcinų, nei vakcinavimo laikų trūkumo, plius dar yra mobilūs punktai ir t.t.Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąDžiaugiuosi Vyriausybės sprendimu. Praktiškai galutinai grįžtame į normalų gyvenimą.
Mano charakteristikos žmonėms yra daugiau šalsų lėkt į ligoninę dėl skiepo šalutinių poveikių (krešuliai, infarktas), nei dėl viruso simptomų. Tad esu labiau susijaudinęs dėl sveikatos problemų po skiepo, nei dėl viruso.
Esu vis dar nepasiskiepijęs. Ar aš "antivakseris"? Ne. Tiesiog pilietis kuris sąmoningai, apgalvotai pasirenka ką daryti su savo kūnu.
Ir jeigu paskiepyti toliau serga ir platina virusą, (beveik) taip pat kaip ir nepaskiepyti, kodėl suvaržymai tik nepaskiepytiem? JAV CDC jau tai sako. Pažiūrėkit į Anglijos, Islandijos, izrelio pavyzdžius. Mūsų vietiniai valdininkai apsimeta kad taip nėra. Visa tai yra dėl kontrolės ir kas "sutvarkyt tuos antivakserius", mum paklaust turi visi.
Kiek žmonių čia yra už abortą? Turbūt dauguma.
Aš vienas iš jų. Mano kūnas, mano teisė. Ar ne tiesa? Bet kažkodėl skiepų klausimu, teisę į savo, asmeninį kūną neturiu. Galit sakyt, kad skiepijimas (kol kas) neprivalomas, bet juk žmonės kurie pasirenka teisę į kūną aborto metu, nėra suvažomi, lyginant su kitais. pvz.: uždraudžiant eiti į bažnyčias, ar gauti gydymo paslaugas viešosiose gydymo įstaigose.
Ir dar PS: pandemija nesidomiu. Viską ką žinau sužinau susidrdamas atsitiktinai internete ar iš kitų žmonių. Feisbuko nenaršau išvis. Panašus į "antivakserį"?
Tai tiek šįkart, mieli tironai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąEsu vis dar nepasiskiepijęs. Ar aš "antivakseris"? Ne.
- 10 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTaip, ir labai gerai, kad tamstai kažkas bus draudžiama.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąok. Svarbu gyvenam 'demokratinėje' valstybėje.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Spintiniam forumo fašistam neišaiškinsi.
Kas fašistas, tas kurio atimamos teisės, ar tas kuris atima/yra už tų teisių atėmimą?
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąKiek žmonių čia yra už abortą? Turbūt dauguma.
Aš vienas iš jų. Mano kūnas, mano teisė. Ar ne tiesa?
- 4 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąok. Svarbu gyvenam 'demokratinėje' valstybėje.Paskutinis taisė sunkis; 2021.08.04, 21:44.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė sunkis Rodyti pranešimą
aš vairuoju gerai turiu virš 10 metų stažą, greičio neviršijų laikausi ir kitų kelio taisiklių, bet turiu segėti saugos diržą, svarbu gyvenam 'demokratinėje' valstybėje.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai dabar tie nepasiskiepiję ir yra antivakseriai.
Antivakseris yra netikintis skiepais apskritai. Bet kokioj valstybėj duok dieve 10ptoc tokių surasti.
Taip, kad max penktadalis nepasiskiepijusių yra antivakseriai.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimąFašizmo sąvoka pasakyk man.
Kas fašistas, tas kurio atimamos teisės, ar tas kuris atima/yra už tų teisių atėmimą?
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimą
Ne jus fašistu vadinu, pabrėžiu diskusijos su fanatikais beprasmiškumą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
bet i tave neleidzia eksperimentinio cheminio skyscioPaskutinis taisė Sula; 2021.08.05, 07:25.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė bimbam Rodyti pranešimą
Man yra mažiau nei 20 metų. Esu sportuojantis, problemų su sveikata neturiu ir neturėjau. Astmos neturiu.
Mano charakteristikos žmonėms yra daugiau šalsų lėkt į ligoninę dėl skiepo šalutinių poveikių (krešuliai, infarktas), nei dėl viruso simptomų. Tad esu labiau susijaudinęs dėl sveikatos problemų po skiepo, nei dėl viruso.
Esu vis dar nepasiskiepijęs. Ar aš "antivakseris"? Ne. Tiesiog pilietis kuris sąmoningai, apgalvotai pasirenka ką daryti su savo kūnu.
Ir jeigu paskiepyti toliau serga ir platina virusą, (beveik) taip pat kaip ir nepaskiepyti, kodėl suvaržymai tik nepaskiepytiem? JAV CDC jau tai sako. Pažiūrėkit į Anglijos, Islandijos, izrelio pavyzdžius. Mūsų vietiniai valdininkai apsimeta kad taip nėra. Visa tai yra dėl kontrolės ir kas "sutvarkyt tuos antivakserius", mum paklaust turi visi.
Kiek žmonių čia yra už abortą? Turbūt dauguma.
Aš vienas iš jų. Mano kūnas, mano teisė. Ar ne tiesa? Bet kažkodėl skiepų klausimu, teisę į savo, asmeninį kūną neturiu. Galit sakyt, kad skiepijimas (kol kas) neprivalomas, bet juk žmonės kurie pasirenka teisę į kūną aborto metu, nėra suvažomi, lyginant su kitais. pvz.: uždraudžiant eiti į bažnyčias, ar gauti gydymo paslaugas viešosiose gydymo įstaigose.
Ir dar PS: pandemija nesidomiu. Viską ką žinau sužinau susidrdamas atsitiktinai internete ar iš kitų žmonių. Feisbuko nenaršau išvis. Panašus į "antivakserį"?
Tai tiek šįkart, mieli tironai.
SKIEPAI SAUGO NUO VIRUSO PLATINIMO IR VISŲ LIGOS FORMŲ. Ir taip, tavo išvardytose šalyse sergamumas ir ypač sunkia klinikine forma stipriai sumažējo priartėjus prie kolektyvinio imuniteto. Visa tai yra dėl mūsų visų laisvės nuo ligos.
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąVirusui giliai dzin, ar tu sportuoji ir ar maudaisi eketėse. Tau didesnė tikimybė pakliūt į ligoninę dėl SARS 2, o ne skiepų. Taip, tu antivakseris, nes priimi idiotiškus sprendimus, kenkiančius ne tik tau, bet ir visuomenei.
SKIEPAI SAUGO NUO VIRUSO PLATINIMO IR VISŲ LIGOS FORMŲ. Ir taip, tavo išvardytose šalyse sergamumas ir ypač sunkia klinikine forma stipriai sumažējo priartėjus prie kolektyvinio imuniteto. Visa tai yra dėl mūsų visų laisvės nuo ligos.
- 2 patinka
Comment
-
Yra daugybę pasiskiepijusių, kurie prieš skirstimą, jeigu ką, mes nematom tų tylių nesireiškiančių žmonių. Visada labiau matosi garsiai rėkiantys.
O dėl sąvokos antivakseris man iš vis juokingas burbulas. Kai kurie neisskiepijantys nuo covid, sako aš ne antivakseris. Nu ir ką jeigu antivakseris? Ko bijoti šitos sąvokos? Kas nori tas esi, mažiau reikia kreipti dėmėsio į kalbas, o vadovautis tik savo galva. O taip kaip Jūs argumentuojate manau esate protingas žmogus.
Šiaip kalbėjau vakar su 2 draugais, vienas pasiskiepijęs, kitas neplanuoja kad ir kaip verstų. Pasiskiepijęs, sako kas per nesąmonė, dabar turėsiu kaip robotas visur telefoną demonstruoti kažkur eidamas, visur skanuos, kaip blogai. Nepasiskiepijęs sako: nėra problemų, perku internetu, o kai norėsiu į koncertą, pasidarysiu testą, uždirbu daug, tai kokios problemos mokamas testas? Ir dar 48 valandas galios! Visur spėsiu kur reikia nueit. O jeigu betestuojant dar ir teigiamą nustatytų, tai pusę metų vėl testuotis nereikėtų, ir būtų GP.
Taip kad požiūrio kampų yra skirtingų, bet dabar puiki proga pamatyti kas yra kas. Ne tie kurie skiepijasi/nesiskiepija, bet tie kurie niekina kitaip mąstančius, net neabejoju, kad taip elgtusi ir daugelyje kitų gyvenimo sričių. Man su tokiais nepakeliuiPaskutinis taisė Kaštonas; 2021.08.05, 08:51.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Virusui dzin imunitetas ir fizinė forma? Gal nereikia neigti mokslo tokiom nesąmonėm.
Tad jauni ir sveiki, deja, irgi gali sirgti sunkiai.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
Na, rašė juk neseniai apie krepšininką iš Klaipėdos, kuris dėl viruso pateko į ligoninę ir vos išsikapstė.
Tad jauni ir sveiki, deja, irgi gali sirgti sunkiai.
Comment
Comment