Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAš irgi taip manau - jau geriau pačiam ją susikurti negu laukti kol kas kitas tau pasieks tokį rezultatą, kurio nori
Man taip jau karta nutiko ir nutiks vel, kai tik turesiu tam finansiniu galimybiu. Mano laimei pasiekti reikia £400 bilietui ir daugmaz antratiek islaidoms vietoje, taigi pvz John gali pasijusti labai labai labai laimingas (t.y. pabuti grynoje laimes busenoje) uz mazdaug £800. O visas kitas laikotarpis taip pat islaiko to laimes prieskonio, ypac kai zinai, kad po kazkurio laiko vel bus galimybe pabuti grynoje laimeje. Tiesiog reikia zinoti, kas suteikia ta visiska laime ir tai gauti. Tokia vat mano labai materialistiska ir paprasta filosofija.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO ka reiskia faktas, kad mano nerupestingiausi (geriausi, idomiausi, beprotiskiausi, linksmiausi, stilingiausi, sexualiausi, graziausi etc.) gyvenimo isbandymai yra betarpiskai suristi su aplinka kuri vadinasi Jungtine Karalyste (kur as tebuvau vos pora metu, palyginus su 20 metu Lietuvoje, kurie tikrai nebuvo tokie idomus ir grazus)?
Ar tai laikytina sikimu ant savo tevynes, ar nelabai?
O jeigu man UK ar Singapuras atrodo kur kas patrauklesnes ir mielesnes salys nei Lietuva? Nejau dabar man del to reikia pasikrati?
Na bet cia, zinoma, tik mano asmenine nuomone.
Turėsi dvi vietas kurios tau bus svarbios.
Svarbu tik nebesusipainioti prioritetuose
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa as cia neturejau galvoje tu kalbu a la "turi pats visko siekti ir pasiekti" (cia daugmaz savaime suprantama, turint omeny issilavinima, darba, nama ir etc. t.y. gyvenimo kurimas). Bet as labiau akcentuoju butent laime kaip labai konkretu dalyka ir buda ji gauti (pvz siemet ar kitamet). Pvz man laime reiskia galimybe kur nors nukeliauti (pvz i kokia nors konkrecia sali ar miesta). Taigi reikia imtis to siekti: susitaupyti £ lektuvo bilietui, susitauyti islaidoms vietoje ir skrendame tiesiai i laime, kur ji musu jau laukia.
Man taip jau karta nutiko ir nutiks vel, kai tik turesiu tam finansiniu galimybiu. Mano laimei pasiekti reikia £400 bilietui ir daugmaz antratiek islaidoms vietoje, taigi pvz John gali pasijusti labai labai labai laimingas (t.y. pabuti grynoje laimes busenoje) uz mazdaug £800. O visas kitas laikotarpis taip pat islaiko to laimes prieskonio, ypac kai zinai, kad po kazkurio laiko vel bus galimybe pabuti grynoje laimeje. Tiesiog reikia zinoti, kas suteikia ta visiska laime ir tai gauti. Tokia vat mano labai materialistiska ir paprasta filosofija.
Kiekvieno laimės pojutis yra skirtingas arba bent jau panašus. Neslėpsiu - kelionės man irgi patinka, bet aš esu studentas, o pinigų ir laiko tam nelabai yra. Taigi tenka ieškoti kitokios laimės
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimąNa reiškai tu paauglystę patyrei kiek vėliau ir tai buvo UK.
Turėsi dvi vietas kurios tau bus svarbios.
Svarbu tik nebesusipainioti prioritetuose
Apskritai nesuprantu, kodel as tureciau buti kaip nors susijes su savo tevyne (Lietuva), kuomet ten nera beveik nieko, kas sutinka su mano keliamomis ir puoselejamomis vertybemis. Mano vertybiu sistema yra is esmes priesinga daugeliui Lietuvos visuomeneje egzistuojanciu dogmu ir "morales normu" (del tos pacios tolerancijos gejams, imigracijos, bendravimo kulturos ir t.t.), kas mane Lietuvoje vercia jaustis nepatogiai. Sieti tai su paauglyste ir panasiais dalykais be jokio isigilinimo yra tiesiog visiska nesamone.
As tiesiog "neperku" viso to "Tevynes" dalyko. Aisku, kas tikrai jauciasi svetimi ir atstumti kitoje salyje ir jiems tevyne suteikia dziaugsma, tai ju apsisprendimo reikalas. Juk kiekvienam savo... tiesiog nereikia to taikyti universaliai ir juodinti tu, kuriems tai negalioja ir kurie i tai ziuri kitaip.Paskutinis taisė John; 2006.10.01, 00:06.
Comment
-
Jonai ar tesingai pamenu , kad tavo išvykimas labiau globalinis, bei įvairiapusiškas geografinis kulturinio poreikio pažinimas. nei litai.
Jai taip.
Tai tu veltui bandai kontraargumentuoti mano postus, nes tai nėra 100 procentu prieš visus išvykusius, taip pat nesu nusiteikęs prieš visus gėjus, kurie užsidarę išdarinėja velnes žino ką.
bet tai yra kai, lietuviui gėda būti lietuviui..bl***t
ir kai du vyrai užsimano auginti mažą berniuką, dėl kažkokių bl***t jiem pateisinamų teisėtų priežaščių.
Comment
-
Parašė Tomasl Rodyti pranešimąJonai ar tesingai pamenu , kad tavo išvykimas labiau globalinis, bei įvairiapusiškas geografinis kulturinio poreikio pažinimas. nei litai.
Jai taip.
Tai tu veltui bandai kontraargumentuoti mano postus, nes tai nėra 100 procentu prieš visus išvykusius, taip pat nesu nusiteikęs prieš visus gėjus, kurie užsidarę išdarinėja velnes žino ką.
bet tai yra kai, lietuviui gėda būti lietuviui..bl***t
ir kai du vyrai užsimano auginti mažą berniuką, dėl kažkokių bl***t jiem pateisinamų teisėtų priežaščių.
Tiesiog apeliavau i tavo sita pasisakyma:
Mano asmenine nuomonę, vienas iš geriausių žmogaus gyvenimo tarpsnių-
tai miela nerupestinga vaikystė, bei pirmi paaugliški gyvenimo išbandymai.
Ir jie yra betarpiškai surišti su aplinka,
aplinka kuri vadinasi Lietuva.
Ir kurie šika ant savo gimtinės, tai išvada darosi , kad jie kiek ankščiau patys prisšiko į savo "puodynę"
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąAs tikiuos jus supratot kad John tik ant bajerio taip pasake?
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Teisingai ta moteriske raso, jau ne pirmas jos rasinelis ir su daug kuo reikia sutikti.
Kiek teko kalbėtis su vaikus auginančiais emigrantais čia, Jungtinėje Karalystėje, jų nuomone, lietuvių kalbos pamokos, bibliotekėlės, elementoriai ir knygelės, keli DVD su lietuviškai garsintais vaikiškais filmukas būtų reikalingesni už marazmatines projektuojamas institucijas ar iš Lietuvos į Jungtinę Karalystę siunčiamus emigranto duonos neragavusius biurokratus išeivijos problemoms spręsti.
Comment
-
Po kelių metelių tokio gyvenimo, tokie žmonės dažniausiai pradeda paistyti nesąmones apie Rusijos galingumą ir jų ginklų neprilygstamumą, o politikoje neretai mini "tvirtos rankos" politikos Lietuvoje ir Anglijoje trūkumą... Tai jau virsta į tendenciją - sutikau ne viena tokį. O atrodo gyvena vienoje laisviausių ir demokratiškiausių šalių pasaulyje.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąPo kelių metelių tokio gyvenimo, tokie žmonės dažniausiai pradeda paistyti nesąmones apie Rusijos galingumą ir jų ginklų neprilygstamumą, o politikoje neretai mini "tvirtos rankos" politikos Lietuvoje ir Anglijoje trūkumą... Tai jau virsta į tendenciją - sutikau ne viena tokį. O atrodo gyvena vienoje laisviausių ir demokratiškiausių šalių pasaulyje.
Comment
-
Nežinau. Kiekviena kartą tokių žmonių to paklausus jie labai supyksta ir pradeda švaistytis frazėm, kurios prieštarauja viena kitai. Šiaip su tokiais žmonėm geriausia apskritai nesivelti į diskusijas - juos reikia užjausti. Vienas, kas gąsdina, tai jų kiekis - čia jų tikrai yra labai nemažai.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
-
Nemanau, kad jisai tiksla turėjo. Tiesiog idomus pamastymas, ir palyginimas
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTaip ir nesupratau, koks šito straipsnio tikslas.
Comment
-
Aš su londoniškių gyventojais tikriausiai ilgai neištemčiau dėl to save priskirių prie tu kurie Laicester square valandų valandas stuvėtu prie raudonojo kilimo
Comment
Comment