Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
Lietuva yra viena is labiausiai Homofobisku ES saliu ir viena is labiausiai atsilikusiu . Man yra b svarbus "tos pacios lyties asmenu partnerystes istatymas ". Gal pasakysit kad nukrypstu nuo temos ? Tikrai ne ! Pazystu nemazai Lt pilieciu, kurie gyvena uzsienyje ven del sios priezasties ie progreso sioje srityje dar nenusimato. Tai yra tik viena is lb daug priezasciu , kodel pilieciai emigruoja.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąNe as esu istatymu kureja ! O kartais apie Diskriminacija ir Diskriminacinius istatymus pagalvojate? Tikriausiai ne! O butent man tai yra lb aktualu !
Visko į įstatymus nesudėsi. Vakaruose ne dėl gerų įstatymų taip yra, o dėl to, kad ten ir patys žmonės kitokie. Jie augo vakarų europoje, mes augome Rusijoje...
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąJau aiškesnės Jūsų protesto priežastys. Tam yra kita sukurta tema.
Visko į įstatymus nesudėsi. Vakaruose ne dėl gerų įstatymų taip yra, o dėl to, kad ten ir patys žmonės kitokie. Jie augo vakarų europoje, mes augome Rusijoje...
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąLietuva yra viena is labiausiai Homofobisku ES saliu ir viena is labiausiai atsilikusiu .
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąRytų europiečio vyro emocinis intelektas dažniausiai neperneša gėjų. Nors dėl lesbiečių lyg ir normaliai. Įstatymai kažin ką čia pakeistų.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąEstija irgi augo "russijoje", taciau toki istatyma priime be problemu !
Visi taip tikėjosi išgirsti apie Rivjeros grožį ir štai tau nuobodi diskusija apie homofobiją
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąUžtai Lietuva yra dar ir "Marijos žemė"
Visi taip tikėjosi išgirsti apie Rivjeros grožį ir štai tau nuobodi diskusija apie homofobiją
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąUžtai Lietuva yra dar ir "Marijos žemė"
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąRivieros grozis yra neapsakomas . Taciau Emigracijos priezastis yra visiskai kita .Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąLaukiam nuotraukų atitinkamoje temoje.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąTaciau Emigracijos priezastis yra visiskai kita.
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąLaukiam nuotraukų atitinkamoje temoje.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąNera Tokio "rytu europiecio"! Yra tik nepilnavertiskumo kompleksas kiles del salies istorijos. Kodel tokie istatymai yra Slovenijoje, Slovakijoje,Kroatijoje, Cekijoje, Estijoje? Jie maziau "rytu europieciai" uz Lietuvius ?
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąNemanau , kad tai kazka sudomintu !Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąPagrindinė emigracijos priežastis yra pinigai. Bus Lietuvoje dideli atlyginimai - nebus emigracijos.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąBet ar tai kažkaip susiję su tuo, ar Lietuva turi nors vieną priežastį, kodėl ji galėtų patikti?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąPateikite gilesnių psichologinių analizių, nesimato loginio ryšio. Talinas yra 50km nuo Helsinkio, tai daug ką pasako. Kitų valstybių net nėra ką lyginti. Tu išvažiavai būtent tada, kai čia sužybėjo rusų kultūros palikimas.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąO ar tavo šitas komentaras susijęs su tavo ankstesniu komentaru, į kurį aš atrašiau? Ten rašei apie aroganciją, o dabar klausi apie kažkokias priežastis. Aš tavęs nebesuprantu
Comment
Comment