bet Rivjera ir Lietuva, tai kaip aukstakulniai ir kaliosai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąLietuvoje irgi galima surasti grožio, jei nesi aklas.
Jei tokia laiminga, kam čia guodiesi? Vis tik gal ten nesi tokia laiminga? Ko tu čia ateini į šį lietuvišką forumą, neužtenka prancūzų?
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąButent , jauciuosi sava(-as) Europoje !
Jeigu šita prognozė tau atrodo švelniai tariant mažai tikėtina, tai esi regressive left ir komunistė (-as).Paskutinis taisė balietis; 2016.05.25, 14:03.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąJei gerai seki LT spauda, tai kiekviena diena mirga straipsniai apie isvykstanciuju skaiciu ir bejege Lietuvos valdzia kovai su emigracija. Klausymas kyla tik vienas , kodel zmones masiskai palieka Lietuva? Tai as ir parasiau , kad asmeniskai nematau tikslo ir noro gryzti i LT. Tai tik pano nuomone! Aciu
Ar tikrai žmonės šiais laikais tiek susireikšminę?
Turi lietuvišką (europietišką) pasą, važiuoji kur nori, gyveni kur nori. Jei laimę randi Prancūzijoj ar Graikijoj ar Švedijoj džiaugiuos už tave, gyvenk, dauginkis ir tt. Taip pat yra britų amerikonų ir italų, kurie atvažiuoja į LT laimės ieškt ir randa arba ne.
Kalba eina apie statistiką, apie socialinę gerovę, apie sąlygų verslo darymui gerinimą, kad žmonėms būtų sąlygos sukurtos Lietuvoje, kad nesinorėtų būti ekonominiu migrantu, ieškančiu grubiai tariant sotesnio kasnio.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąO božė moj.
Ar tikrai žmonės šiais laikais tiek susireikšminę?
Turi lietuvišką (europietišką) pasą, važiuoji kur nori, gyveni kur nori. Jei laimę randi Prancūzijoj ar Graikijoj ar Švedijoj džiaugiuos už tave, gyvenk, dauginkis ir tt. Taip pat yra britų amerikonų ir italų, kurie atvažiuoja į LT laimės ieškt ir randa arba ne.
Kalba eina apie statistiką, apie socialinę gerovę, apie sąlygų verslo darymui gerinimą, kad žmonėms būtų sąlygos sukurtos Lietuvoje, kad nesinorėtų būti ekonominiu migrantu, ieškančiu grubiai tariant sotesnio kasnio.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąButant man tos socialines geroves lietuva ir nesuteike ir dar ilgai nesuteiks ! kalba eina apie tai ( kam idomu galesiu ir parasyti), kas Lietuvoje dar yra siauingai atsilike nuo kitu saliu ir jokio progreso toli grazu nematyti.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIš kur žinote, jei jau 24 metus čia nebegyvenate?
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąButant man tos socialines geroves lietuva ir nesuteike ir dar ilgai nesuteiks ! kalba eina apie tai ( kam idomu galesiu ir parasyti), kas Lietuvoje dar yra siauingai atsilike nuo kitu saliu ir jokio progreso toli grazu nematyti.
Gal nebūtinai čia toks atvejis, bet tarp emigrantų - pakankamai dažnas. Nesulaukė komunizmo ir emigravo.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąValdžia turėjo duoti, bet nedavė. Nuoskauda dabar. Emigruokim, nubauskim Lietuvą, kad žinotų! Ir dar priminkim nuolat apie tai kitiems, kad jie žinotų, kokia didelė skriauda padaryta.
Gal nebūtinai čia toks atvejis, bet tarp emigrantų - pakankamai dažnas. Nesulaukė komunizmo ir emigravo.
Comment
-
NIDA Butant man tos socialines geroves lietuva ir nesuteike ir dar ilgai nesuteiks !
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąValdžia turėjo duoti, bet nedavė. Nuoskauda dabar. Emigruokim, nubauskim Lietuvą, kad žinotų! Ir dar priminkim nuolat apie tai kitiems, kad jie žinotų, kokia didelė skriauda padaryta.
Gal nebūtinai čia toks atvejis, bet tarp emigrantų - pakankamai dažnas. Nesulaukė komunizmo ir emigravo.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąNe as esu istatymu kureja ! O kartais apie Diskriminacija ir Diskriminacinius istatymus pagalvojate? Tikriausiai ne! O butent man tai yra lb aktualu !
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJei jinai ten gyvena dėl grožio ir aplinkos tai tegul gyvena.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąArogancija nėra grožis.
Man irgi labai smalsu, jei Nida apibrėžtų tuos konkrečius įstatymus.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąJei gerai seki LT spauda, tai kiekviena diena mirga straipsniai apie isvykstanciuju skaiciu ir bejege Lietuvos valdzia kovai su emigracija. Klausymas kyla tik vienas , kodel zmones masiskai palieka Lietuva? Tai as ir parasiau , kad asmeniskai nematau tikslo ir noro gryzti i LT.
Parašė NIDA Rodyti pranešimąTai tik pano nuomone! Aciu
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąArogancija nėra grožis.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąNe as esu istatymu kureja ! O kartais apie Diskriminacija ir Diskriminacinius istatymus pagalvojate? Tikriausiai ne! O butent man tai yra lb aktualu !
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąGrožis subjektyvus dalykas. Manau, man Rivjera irgi patiktų.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąPalieka Lietuvą pagrinde dėl pinigų, nes jų čia nedaug tėra. Valdžia nėra UAB, ji negamina pinigus.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąMan kalnai ir jūra taip pat patinka. Ar tai reiškia kad aš jau irgi automatiškai tampu arogantišku?
Comment
Comment