Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
-
Parašė Macas Rodyti pranešimąJeigu grįžtų 2 perpildyti laivai atgal į Europą, netgi ir tiems naivuoliams, kurie tiki JAV šventumu, atsivertų akys, jog į Europą Baltieji rūmai žvelgia kaip į šiukšlyną, kuriame gali pridrėbti ir viską palikti. Sprendimą bombarduoti Libiją palaikė JT ir visos veto teisę turinčios šalys, todėl rusai ir kinai taip pat galėtų sulaukti dovanėlės iš Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos. Ar jūs su tuo nesutinkate?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Macas Rodyti pranešimąJeigu grįžtų 2 perpildyti laivai atgal į Europą, netgi ir tiems naivuoliams, kurie tiki JAV šventumu, atsivertų akys, jog į Europą Baltieji rūmai žvelgia kaip į šiukšlyną, kuriame gali pridrėbti ir viską palikti. Sprendimą bombarduoti Libiją palaikė JT ir visos veto teisę turinčios šalys, todėl rusai ir kinai taip pat galėtų sulaukti dovanėlės iš Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos. Ar jūs su tuo nesutinkate?
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąNa, nežinau kiek gerai būtų siųsti į Rusiją karo pabėgėlius, kai rusai ksenofobiškai nusiteikę net savo pačių piliečių, kilusių iš Kaukazo ir Vidurio Azijos, atžvilgiu.Paskutinis taisė Macas; 2015.07.24, 13:22.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš tik konstatuoju faktą, kokia yra situacija aplink Europą ir taip pat faktas, kad Europa visa to galėjo išvengti, net jei ir JAV ar JT būtų priėmusios bet kokius nutarimus. Beje, Prancūzija su UK irgi turi veto teisę, bet vietoje to pasiuntė lėktuvnešius prie Libijos krantų.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMacai, jei ne JAV, tai Izraelio seniai nebūtų. Tai tu gal apsispręsk - ar atstovauji čia pasaulio žydų, ar kremliaus interesus
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąPriimamas grynai politinis sprendimas, o paskui išgalvotais argumentais mėginama įtikinti, koks jis geras.
Lietuvos prezidentė ragina nebijoti pabėgėlių
Kokios garantijos, kad jie gerai integruosis? Kodėl tiek mažai priima, jeigu jie bus tokie naudingi?
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...eliu-56-517421Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMacai, jei ne JAV, tai Izraelio seniai nebūtų. Tai tu gal apsispręsk - ar atstovauji čia pasaulio žydų, ar kremliaus interesus
https://www.youtube.com/watch?v=Rz4-r6Xen4c
Jums taip norisi pabrėžti, koks Izraelis silpnas, tačiau JAV įtaką gerokai pervertinate. Taip, JAV tiekia ginkluotę Izraeliui ir tai yra svarbu, tačiau aš visuomet sakiau, kad tai yra Izraelio valdžios klaida. Pastarųjų metų įvykiai, kai Bibi putojasi dėl sutarties su Iranu, mano prielaidas tik patvirtino. Izraelis išsilaikys ir be JAV pagalbos, netgi jeigu Baltieji rūmai pritaikytų jam sankcijas.
Comment
-
Parašė Macas Rodyti pranešimąNėra jokių bendrų pasaulio žydų interesų, jūs nesuprantate ir absoliučiai nesiorientuojate. Pažiūrėkite, jei netikite:
https://www.youtube.com/watch?v=Rz4-r6Xen4c
Jums taip norisi pabrėžti, koks Izraelis silpnas, tačiau JAV įtaką gerokai pervertinate. Taip, JAV tiekia ginkluotę Izraeliui ir tai yra svarbu, tačiau aš visuomet sakiau, kad tai yra Izraelio valdžios klaida. Pastarųjų metų įvykiai, kai Bibi putojasi dėl sutarties su Iranu, mano prielaidas tik patvirtino. Izraelis išsilaikys ir be JAV pagalbos, netgi jeigu Baltieji rūmai pritaikytų jam sankcijas.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąForumietis teisingai parašė , pabėgėliai naudingi , o Lietuvos žmonės? Kodėl turi būti nuskriausti Lietuvos piliečiai? Ką tie pabėgėliai mums duos? Duonos? Grybas gerai nusišnekėjo. Aš pats asmeniškai su savo specialybę išlipęs iš lėktuvo Vilniuje po atostogų pagalvojau: " O ką aš čia veikiu?" Žinoma turiu traumą , kuri neleido likti užsienyje ir dirbti ( ir dar labai gerai uždirbti ) , bet čia tai yra viršūnė. Kitur žmonės juokiasi sužinoję kiek Lietuvoje yra minimalus atlyginimas.
Grįžk į Lietuvą, dirbk, mokėk mokesčius ir galbūt tavo nuomonė bus kažkam įdomi.
O jei ne - rūpinkis geriau šalimi, kur gyveni ir "užkali gerą pinigą". Mes kaip nors čia patys išsiaiškinsimePaskutinis taisė oranger; 2015.07.24, 14:49.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąČia tai geras, kai emigravęs iš Lietuvos grynai dėl babkių piktinasi, kad Lietuva priima imigrantus
Grįžk į Lietuvą, dirbk, mokėk mokesčius ir galbūt tavo nuomonė bus kažkam įdomi.
O jei ne - rūpinkis geriau šalimi, kur gyveni ir "užkali gerą pinigą". Mes kaip nors čia patys išsiaiškinsimeNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąĮsiskaityk iki galo mano nuomonę Aš ir sėdžiu dabar toje Lietuvoje. Dirbau , mokėjau mokeščius ir ką gavau žinai? Iš sodros už 2 mėnesius biletenio 47 EUR(nes praktikos metu nelaimė įvyko) , tai čia yra normalu? Lietuva mane myli? Kai pats atsidaviau tautai.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąValstybė nėra fizinis asmuo ir negali iš jos tikėtis meilės.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąIzraelis yra labai stipri valstybė , mano mamos draugė ten išsikraustė gyventi ir patikėkite manim , kaip man papasakoja gryžus , tai kad čia tiekia ir t.t.yra nulis. Ten chebrytė gyvena geriau už mus patikėkit. Ot tau ir žydukai.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTai čia nieko nuostabaus, o plačiai žinomas faktas, kad Izraelis (nepaisant karo grėsmės ir teroristų) yra labai gerai gyvenanti išsivysčiusi valstybė.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąValstybė nėra fizinis asmuo ir negali iš jos tikėtis meilės.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTai bent jau neatimtų tada. O dabar žmogus, dirbantis pagal darbo sutartį, mokesčių moka labai daug, o prireikus gauna palyginti labai mažai. Visiškai suprantu darbuotojų nepasitenkinimą valstybe, šioje vietoje, tiesą sakant.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąAš irgi nepatenkintas, kad beveik pusę darbo pajamų nueina mokesčiams, bet seneliai negavę pensijos irgi būtų nepatenkinti.
Čia gaunasi toks keistokas beveikkomunizmas kai gauna visi ir daugmaž po vienodai, o moka tik kai kurie ir labai daug.
O išeitys yra net dvi ir gana nesudėtingos. Palikti pensijas kaip dabar, bet visai naikinti Sodros mokestį ir daugiau nei perpus sumažėjusį tarifą pridėti prie GPM'o ir juo apmokestinti visas pajamas.
Kitas - naikinti perskirstymą per Sodrą t.y. duoti visiems tik tiek, kiek jiems priklauso pagal buvusį atlyginimą (dabar gi uždirbusiems labai mažai, pensija gerokai padidinama, kad negautų taip mažai, o už tai susimokam mes visi ), o perskirstymą daryti vėlgi iš to paties padidinto GPM'o, kurį mokėtų ne tik atlyginimus gaunantys.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Na, pabėgėliai čia tikriausiai nebus linkę likti, nes visi puikiai žino į kurias šalis reikėtų bėgti. Nebent jiems bus neleidžiama laisvai judėti šengene ir jie bus priversti ir laikytis paskirtose šalyse. O žiūrėk dar jie pradės prašytis prieglobsčio oficialiai UK ar pas skandinavus, nes pas mus tos pašalpos niekinės, o vidutinis uždarbis mažesnis nei elgetos surenka UK Dėl jų įdarbinimo vėl, manau atsiras darbdavių, ieškančių pabėgėlių, nes manys, jog jie sutiks dirbti už pusę etato minimumo ir be vokelio - na, ypač pigiai, nes lietuviai jau nebesutinka už tiek dirbt, emigruoja, trūksta darbo jėgos.
Comment
Comment