Parašė sankauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Valonai.
Senasnamai, tu migracijos ekspertas, gal tu žinai kodėl tie valonai gyvena pas belgus, ir kodėl jie gamina belgišką šokoladą?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Gerai kad ne Balvonai.
Senasnamai, tu migracijos ekspertas, gal tu žinai kodėl tie valonai gyvena pas belgus, ir kodėl jie gamina belgišką šokoladą?
Comment
-
Parašė ratKol jūs čia riejatės leiskite pasidžiaugti patyliukais augančiu teisingos pigmentacijos žmonių skaičiumi Vilniuje.
Sustabdyti, aišku, galima, bet tik tokiomis priemonėmis su kuriomis nebūtų smagu net ir čiabuviams gyventi. Geriausia ko būtų galima tikėtis, tai kad valdze pasimokys iš visų Vakarų Europos migracinės politikos klaidų, ir priims racionalius sprendimus. Kokia tikimybė kad taip atsitiks? Zilch.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Žiurkiau, leisk man tau paaiškinti gyvenimą. Algoms kylant po 10% per metus, tiek teisingos, tiek neteisingos pigmentacijos svetimšalių žmonių Lietuvoje tik daugės. Kai dušmanai uždirba po 1500€ per mėnesį, imigraciją sustabdyti yra labai labai sunku, panašiai kaip Karabasui sunku sustoti meluoti, arba Gabriukui sunku žvelgti į prasčioką provincialą be atsainaus pasišlykštėjimo.
Sustabdyti, aišku, galima, bet tik tokiomis priemonėmis su kuriomis nebūtų smagu net ir čiabuviams gyventi. Geriausia ko būtų galima tikėtis, tai kad valdze pasimokys iš visų Vakarų Europos migracinės politikos klaidų, ir priims racionalius sprendimus. Kokia tikimybė kad taip atsitiks? Zilch.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąŽiurkiau, leisk man tau paaiškinti gyvenimą. Algoms kylant po 10% per metus, tiek teisingos, tiek neteisingos pigmentacijos svetimšalių žmonių Lietuvoje tik daugės. Kai dušmanai uždirba po 1500€ per mėnesį, imigraciją sustabdyti yra labai labai sunku, panašiai kaip Karabasui sunku sustoti meluoti, arba Gabriukui sunku žvelgti į prasčioką provincialą be atsainaus pasišlykštėjimo.
Sustabdyti, aišku, galima, bet tik tokiomis priemonėmis su kuriomis nebūtų smagu net ir čiabuviams gyventi.
O kas liečia gimtąją kalbą - tikriausiai, kaip žmogus anketoje parašo, taip statistika ir fiksuoja.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąYra aibė variantų, kurie visiškai nepaliestų Lietuvos piliečių: neišdavinėti darbo vizų užsieniečiams, nesuteikinėti Lietuvos pilietybės užsieniečiams, nemokėti pensijų užsienio šalies piliečiams. Viskas OK.
O kas liečia gimtąją kalbą - tikriausiai, kaip žmogus anketoje parašo, taip statistika ir fiksuoja.
Aš nieko prieš, kad tu gyveni Lietuvoje, bet gal mūsų migracinę politiką palik mums.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai, kad Lietuvoje imigracija gana nedidelė, lyginant su vakarų Europos šalimis procentaliai.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąTu kaip balturasas labai mėgsti aiškinti, ką lietuviams reiktų ir ko nereiktų daryti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKas čia per ksenofobinis pareiškimas? Kokį beraštį sudanietį pirmas pultum ginti, o lietuviškai kalbantį baltarusį už "neteisingą" nuomonę galima užsipulti tautybės pagrindu, ar ne?
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąTu kaip balturasas labai mėgsti aiškinti, ką lietuviams reiktų ir ko nereiktų daryti.
Aš nieko prieš, kad tu gyveni Lietuvoje, bet gal mūsų migracinę politiką palik mums.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKas čia per ksenofobinis pareiškimas? Kokį beraštį sudanietį pirmas pultum ginti, o lietuviškai kalbantį baltarusį už "neteisingą" nuomonę galima užsipulti tautybės pagrindu, ar ne?
Somaliečiai "inžinieriai ar gydytojai" man geriau iž budulį baltarusą, vagiantį magnetolas iš automobilių.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKai mano seneliai atvyko į Lietuvą, Rusija ir Lietuva de-fakto buvo viena šalis.If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Vokietis profesorius apie migraciją ir kaip vakarai ją patys skatina:
– Minėjote, kad skirdami finansinę paramą Afrikai, mes jos gyventojus „užprogramuojame“ nelegaliais būdais vykti į Europą. Kaip reikėtų išspręsti migracijos problemą? Juk ir negaudami paramos žmonės nuo skurdo bėga į Europą.
– Tai gali skambėti ciniškai, tačiau jei neskirsime paramos, daugybė žmonių negalės sau leisti atvykti į Europą. Neturtingiausiose Afrikos šalyse, pavyzdžiui, Malyje, negali tiesiog nuspręsti ir iškeliauti: tau reikia bilietų, sumokėti kontrabandininkams. O jie tokių pinigų neturi.
Comment
-
Na taip, tavo seneliai buvo okupavę mano senelio šalį.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
Tai nieko nereiškia. Svarbu yra tas, kad aš esu lietuvos patriotas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
Tai nieko nereiškia. Svarbu yra tas, kad aš esu lietuvos patriotas.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
Comment