Atimti iš senjorų butus tikrai ne "ūsuoti bebrai" sugalvojo, o jauni ir progresyvūs, norintys užvaldyti svetimą turtą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAtimti iš senjorų butus tikrai ne "ūsuoti bebrai" sugalvojo, o jauni ir progresyvūs, norintys užvaldyti svetimą turtą.
Iš mano mokamų didelių mokesčių mokamos kompensacijos pensininkams. Ir dar turiu mokėti kosmines kainas už NT. Nėr teisibės.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
liuto nuorodoje, rašoma, kad prasčiausioje padėtyje yra vyresnio amžiaus žmonės, bet įmesiu tokią citatą.
Beje straipsnyje yra rašoma apie, mano nuomone, labai gerą sprendimą pensininkams.Paskutinis taisė andyour; 2018.01.12, 12:05.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
O kodėl tie jauni ir progresyvūs turi iš savo atlyginimų mokėti pašalpas senjorams, kurie iš savo kišenės neišlaiko didelių butų gerose vietose?
Iš mano mokamų didelių mokesčių mokamos kompensacijos pensininkams. Ir dar turiu mokėti kosmines kainas už NT. Nėr teisibės.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAtimti iš senjorų butus tikrai ne "ūsuoti bebrai" sugalvojo, o jauni ir progresyvūs, norintys užvaldyti svetimą turtą.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAtimti iš senjorų butus tikrai ne "ūsuoti bebrai" sugalvojo, o jauni ir progresyvūs, norintys užvaldyti svetimą turtą.Studentas
Comment
-
Parašė Eikantas X Rodyti pranešimą
Turbūt teisėta ir tokia interpretacija Lietuvos kontekste. Bet yra ir "dalijimosi ekonomikos" aspektas. Natūralu, kad galvojama, kaip efektyviau išnaudoti, tai kas turima, bet neišnaudojama visąlaik ar iki galo. Uber, Airbnb, ir t.t ir pan.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Dalijimosi ekonomika yra verslas. Nelabai įsivaizduoju babytės užsiimančios tokiu verslu. Viršuje mano komentaras, kaip yra realybėje.
Jei resursai kaba neišnaudoti, tai verslininkų užduotis sugalvot efektyvų modelį, kaip tai išnaudot, kaip įtikint savininkus nuomoti, suremontuot, pernuomuot ir t.t.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Ar tikrai pašalpa siejasi su valdomo turto išlaikymo kaštais?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLR Konstitucija sako, kad nuosavybė neliečiama.
23 straipsnis
Nuosavybė neliečiama.
Nuosavybės teises saugo įstatymai.
Nuosavybė gali būti paimama tik įstatymo nustatyta tvarka visuomenės poreikiams ir teisingai atlyginama.
Kitaip sakant nuosavybė gali būti paimam, BET tik įstatymų nustatytais atvejais.
Sorry, bet kartais norisi, kad žmonės konstitucijos neinterpretuotu kaip nori
Comment
-
Comment
-
Bet nesako, kad nuosavybė negali įtakoti pašalpų/kompensacijų/etc dydžių.
Comment
-
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimą
Lai gyvena tuose 3 kambariu butuose ir duona su vandeniu lai valgo.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Bet nesako, kad nuosavybė negali įtakoti pašalpų/kompensacijų/etc dydžių.
Aš pvz. manau, kad neturi būti jokių kompensacijų už šildymus ir pan., vietoj to turėtų mokėti didesnes pensijas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Ne tamstos reikalas kas kuo maitinasi.
Comment
-
Čia kitas, nesusijęs klausimas.
Aš pvz. manau, kad neturi būti jokių kompensacijų už šildymus ir pan., vietoj to turėtų mokėti didesnes pensijas.
Labai gerai, kad šitą kažkiek sutvarkė su globos namais. Dabar jei pensininkas turi turto ir nori persikelti į globos namus - turi arba parduoti NT ir iš to susimokėti už globą, arba mokėti mėnesinį mokestį. Nepamenu ar fiksuotą ar nuo turto vertės. Valstybė kompensuoja tik tada, kai pensininkas visiškasi plikas ir basas.
Aišku galima iš anksto perduoti giminėms ir tokiu būdu apeiti. Bet rodos 3 metus vistiek reikia mokėti Arba reikia iš anksto planuoti
Comment
-
Tamstos reikalai tada kai pensininkas gyvena 3 kambarių bute senamiestyje, bet verkia, kad nėra už ką valgytIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Tai, kad kažkas neturi ką valgyti, kitam nesuteikia jokių teisių į jo turtą.Studentas
Comment
Comment