Pazystu pensininke darzelio aukletoja, tai pensija 230€. Nors visa sveikata paliko darbe, o dabar neuztenka gydymui. Bet...,emigravo paskui dukra i Prancuzija, slaugo senelius ir gyvena pilnatveje
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPazystu pensininke darzelio aukletoja, tai pensija 230€. Nors visa sveikata paliko darbe, o dabar neuztenka gydymui. Bet...,emigravo paskui dukra i Prancuzija, slaugo senelius ir gyvena pilnatveje
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai o maistas, vaistai, pramogos?!
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimą
Manau kad dauguma pensininkų sunkiai verčiasi. Aš nestandartinis. Aš Gudžiausiu sovietmečiu niekada nedirbau valdiškame darbe. Oficialiai. Mokėjau mokesčius. Todėl man dabar vienintelis rūpestis - sveikata senatvėje
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai o maistas, vaistai, pramogos?!
Comment
-
Parašė Briedis
Neišsip*sinėk. Pateikiau naujausius (pernykščius) statistikos departamento duomenis.Kauno m. sav. 5,4 Klaipėdos m. sav. 4,6 Panevėžio m. sav. 8,6 Šiaulių m. sav. 5,7 Vilniaus m. sav. 3,7
If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąVisi agituojantys už imigraciją iš tikro dėl trumpalaikės naudos, kuri dažnu atveju yra fiktyvi atiduoda savo Tėvynę kitataučiams. Dažniausiai remiamasi argumentu, kad nebus iš ko mokėti pensijų. Tai sutvarkykit šešėlį po velnių pagaliau! Aš pats pensininkas ir man pinigų užtenka, kas dejuoja jog neužtenka, ko gero dirbo puse etato, gal vokelius ėmė o gal stažo neturi, vis "atostogavo". Be to pensininkams žymiai mažesnės pragyvenimo išlaidos, dauguma turi nuosavus butus, nereikia mokėti banko paskolų, nereikia lizingu mokėti už automobilį ir tt. Jaunimui žymiai sunkiau, jais reikia rūpintis o ne pensininkais.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąOk, neprisileiskim afrikiečių ir būkim atsargūs su musulmonais, bet šiaip bijoti bet kokios imigracijos yra maždaug tas pats, kas bijoti pedofilų klano ar driežažmogių t.y. visiškas idiotizmas.
- 1 patinka
Comment
-
Nu bet ar norime kažkokios homogeniškos etninės valstybės?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDaug vakariečių jau ima norėti . O lietuviai...
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąLietuviai labai nenusimintų JK radę tik britus, Norvegijoje tik norvegus, Švedijoje - tik švedus .
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąJų reikalas įsileisti ar neįsileisti - britams indai ar pakistaniečiai nuo seno patinka labiau. Matyt, dėl kultūrinio artimumo .
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Dėlto, kad indai nekonkuruoja su statistiniu britu. Indai yra pačiame dugne, kur brito nesutiksi.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nu bet ar norime kažkokios homogeniškos etninės valstybės? Really? Ok, neprisileiskim afrikiečių ir būkim atsargūs su musulmonais, bet šiaip bijoti bet kokios imigracijos yra maždaug tas pats, kas bijoti pedofilų klano ar driežažmogių t.y. visiškas idiotizmas.
- 2 patinka
Comment
Comment