Kylantis vandens lygis mėgintų apsemt pajūrį, o su Kaunu.. Čia jau nuo Nemuno priklauso, nuo užtvankos. Kaunas dauboje. Bet patikėk, nei tu, nei aš, nei mano vaikai jei dabar užsinorėčiau turėt, nesulauks tokios dienos. Galbūt per keliasdešimt metų susiaurėtų pliažas keliais/keliolika metrų. O Vilnius stovės per amžius kol pakils vandens lygis daug dešimčių metrų.
Aš tai visai norėčiau, kad Kauną užlietų ir nušluotų velniop kylanti Baltijos jūra.
Aš tai visai norėčiau, kad Kauną užlietų ir nušluotų velniop kylanti Baltijos jūra.
Vajėzus koks žiaurumas, vos ne Čingizchanas. Mano norai kiek kuklesni, visai pakaktų kad nelegaliai pastatytą paxiaus vilą palei pat jūrą Palangoje nušluotų.
Žinant, kad didžiausia kauniečių svajonė gyventi užsienyje, nors geriausiai JAV, bet tiks ir JK, John pageidavimas skamba kaip noras dar labiau padidinti salos lietuvių skaičių kauniečiais. Įdomu su kuo tai susiję?
Žinant, kad didžiausia kauniečių svajonė gyventi užsienyje, nors geriausiai JAV, bet tiks ir JK, John pageidavimas skamba kaip noras dar labiau padidinti salos lietuvių skaičių kauniečiais. Įdomu su kuo tai susiję?
Pagal nutylėjimą aš norėčiau, kad potvynio metu visi kauniečiai liktų Kaune su iš to išplaukiančiuomis (literally) pasekmėmis.
Kiek pakiltų vandens lygis nugramdžius nuo nuo Arkties ir Antarktidos žemynų ledą ir nustūmus į vandenį?
if this trend continues and all our polar ice caps and glaciers melt, it's been predicted that the oceans will rise by a mind-blowing 65.8 metres (216 feet).
Man jų gaila. Pačios prakaituoja kaip velniai, aplinkui kažkokia netikėlių orgija, o kas blogiausia, jų diedai greičiausiai sėdi tam pačiam parke ant suoliuko ir gano akis.
Comment