Parašė abruo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Migracija
Collapse
X
-
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąNorisi tuo tikėti, tačiau dažnai susimąstau, kad nelabai toli mes nuėjom nuo tų religinių fundamentalistų. Pakanka stebėti žmonių, kurių nuomonės fundamentaliai skirias, susidūrimus. Krikščionio su ateistu, pavyzdžiui. Dažnas ateistas, pakrypus kalbai apie savo įsitikinimus, nepraleidžia progos „paprotinti“ tikintįjį, dažnai net pasišaipyti iš jo tikėjimo. Krikščionis savo ruožtu stengiasi atversti į „tikrąjį“ tikėjimą, nes juk „kaip tu nesupranti, tavęs pragaras laukia“ ir pan. Dviejų įsitikinusių žmonių priešprieša kartais baigiasi abipuse neapykanta, kiekvienas mano, kad kitas yra kvailys.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąKrikščionybės istorijoje nebūta žiaurumų, susidorojimų dievo vardu? Ką man reikia įrodinėti? Kad pasaulis nebuvo sukurtas prieš 5 min.?
Aš nemanau, kad religija čia vaidina lemiamą vaidmenį. Tiesiog savanaudiškais tikslais manipuliuoja nenuovokiais individais. Jei ne Islamas, tai atsiras kokia sekta, ar koks diktarius.Paskutinis taisė andyour; 2016.03.26, 13:03.
Comment
-
Iš šono diskusija atrodo taip:
kaip abruo citavo:Nemanykite, jog Aš atėjau panaikinti Įstatymo ar Pranašų. Ne panaikinti jų atėjau, bet įvykdyti. Iš tiesų sakau jums: kol dangus ir žemė nepraeis, nė viena raidelė ir nė vienas brūkšnelis neišnyks iš Įstatymo, kol viskas išsipildys.
Reziumuojant, gaunasi taip, jog visos religijos yra šūdas ir tik skaldo viso pasaulio žmones. Mano manymu, religija buvo sukurta, kad suvaldyti žmones, kad barbarai nežudytų, nevoktų ir neprievartautų, o taptų civilizuoti (10 dievo įsakymų, etc.). Tarkim, jei paklausčiau kiekvieno iš jūsų ar vestumėte musulmonę, tai dauguma pasakytų, kad ne, bet jei nebūtų jokių religijų, o ji būtų sexy, protinga ir linksma, kalbėtumėte puikiai angliškai, tai jau kaip ir nebeliktų priežasčių kodėl turėtumėt baimintis kitataučio partnerio. Ar ne taip?♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąApie religija tai nieko neišmanau, bet žinau gerą pavyzdį, kad, tarkim, rusų propaganda per atitinkamus įvairius kanalus irgi veikia netiesiogiai, bet ji puikiai suveikia.
Ir lyg ir nėra krikščioniškos propagandos, kuri skatintų žudyti, o islamiškos - pilna.Paskutinis taisė digital; 2016.03.26, 13:38.
Comment
-
Aš nemanau, kad religija čia vaidina lemiamą vaidmenį. Tiesiog savanaudiškais tikslais manipuliuoja nenuovokiais individais.Paskutinis taisė senasnamas; 2016.03.26, 14:18.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąKas gali paneigti kad tie gražūs vaikučiai, kuriuos dabartiniai pabėgėliai nešasi ant rankų ir graudena vakariečių bobas ir subobėjusius vyrus, užaugę lygiai taip pat sprogdins dabartinių "Welcome" vaikus?
Beje, jei norit biskeli atmerkt akis ir praplesti savo akirati, siulau uzmesti aki i lietuvos ummah, kaip konvertuotos lietuvaites kalba apie salafizma ir wahabizma musu saugumui mazai tai rupi, bet po 20m ju vaikuciai jau gali ir sparnus pakelti
Bet ok, pasaulis grazus, del visko kalti tik patys imigrantai, kaltas islamas ir visi saudai, wahabistai ir salafiatai yra musu draugai ir partneriai
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąO kodėl bausmė už netikėjimą yra būtent mirtis? Todėl, kad kažkas tai specialiai įkalė į galvą, todėl, kad kažkas yra lengvai manipuoliuojamas, todėl, kad kažkas neturi nuovokos.
Aš nemanau, kad religija čia vaidina lemiamą vaidmenį. Tiesiog savanaudiškais tikslais manipuliuoja nenuovokiais individais. Jei ne Islamas, tai atsiras kokia sekta, ar koks diktarius.
Kitas klausimas - kiek europietiško sekuliarizmo, humanizmo idėjos susijusios su krikščionybe ir kiek krikščionybė, kaip religija, palankesnė už kitas toms idėjoms kurtis. Kodėl islamo aukso amžius pasibaigė, o krikščioniškieji Vakarai - suklestėjo? Čia labai įdomi problema.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąNormali integracija, imigrantu gyvanamosios vietos sumaisymas su vietiniais, getu ir pabegeliu gyvenamuju vietu koncentracijos draudimas ir galiausiai - religinio svietimo prieziura ir diskriminacijos pabegeliu atzvilgiu isrovimas bet aisku, daug geriau skamba laikytis rasinio grynumo politikos, o visus atejunus versti burtis i menkai kontroliuijamas bendruomenes, kurios turi tendencija radikalizuotis su saudu wahabistu ir salafiatu pagalba, ane?
Beje, jei norit biskeli atmerkt akis ir praplesti savo akirati, siulau uzmesti aki i lietuvos ummah, kaip konvertuotos lietuvaites kalba apie salafizma ir wahabizma musu saugumui mazai tai rupi, bet po 20m ju vaikuciai jau gali ir sparnus pakelti
Bet ok, pasaulis grazus, del visko kalti tik patys imigrantai, kaltas islamas ir visi saudai, wahabistai ir salafiatai yra musu draugai ir partneriai
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTik noriu pabrėžti, kad krikščionybės istorijoje pilna epizodų, kurie savo teroro mastu ne ką tenusileidžia ISIS. Bet tai nereiškia, kad būtent krikščionybė (ar islamas) kaip tokie skatina radikalumą. Veikiau tai yra puikus pretekstas, kuriuo galima manipuliuoti individų sąmone. Ir jei reikia, savo manipuliacijas pridengti švento rašto citatomis, tiek iš Biblijos, tiek iš Korano, kurti visokias sektas, judėjimus ir pan. Bet o kiek tai bendro turi su religija?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąGal tik tiek, kad teroristų savižudžių 99% - musulmonai? Nors čia turbūt atsitiktinumas, kaip ir tie raginimai žudyti kitatikius korane. Tiesiog žmonės eina į mečetes laisvalaikiu, o žudo kitu laiku, ir tai visiškai nesusiję dalykai.
Siulyciau paziuret sita neilga video apie eksperimenta, gal kada privers pasigilint i tai, ka gini, bet nesupranti
Parašė J.U. Rodyti pranešimąNereikia čia lia-lia-lia apie rasinį grynumą ir integraciją. Mano nuomone kiekvienas žmogus ar tauta geriau tegul stato ir puoselėja savo šalį, kovoja dėl jos, bet ne būriais traukia ant visko jau gatavo ir dar turi įžūlumo įvedinėti savo taisykles. Tas liečia ir lietuvius.Paskutinis taisė ViR2; 2016.03.26, 20:53.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąViskas fainai ir grazu, bet per amzius zmones begdavo nuo karo, ne begancius reikia kaltint, o kara
Comment
Comment