Čia gal biski ne į tema, bet man labiau tiktų: "Vilnius haltūros sostinė 2009". O jei rimčiau, tai kai labiau pasidomi kokia korupcija yra aprangytas šis visas šou, tai pagalvoji, kad geriau jo išvis nebūtų.... Esu labai pasipiktinęs tokiais dideliais pinigų plovimo mąstais.....
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009
Collapse
X
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąČia gal biski ne į tema, bet man labiau tiktų: "Vilnius haltūros sostinė 2009". O jei rimčiau, tai kai labiau pasidomi kokia korupcija yra aprangytas šis visas šou, tai pagalvoji, kad geriau jo išvis nebūtų.... Esu labai pasipiktinęs tokiais dideliais pinigų plovimo mąstais.....
Tik Vilniuje pinigų bus ištaškoma keliais kilogramais daugiau
Ne tik pikta, bet labai liūdina..
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąČia gal biski ne į tema, bet man labiau tiktų: "Vilnius haltūros sostinė 2009". O jei rimčiau, tai kai labiau pasidomi kokia korupcija yra aprangytas šis visas šou, tai pagalvoji, kad geriau jo išvis nebūtų.... Esu labai pasipiktinęs tokiais dideliais pinigų plovimo mąstais.....No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąČia gal biski ne į tema, bet man labiau tiktų: "Vilnius haltūros sostinė 2009". O jei rimčiau, tai kai labiau pasidomi kokia korupcija yra aprangytas šis visas šou, tai pagalvoji, kad geriau jo išvis nebūtų.... Esu labai pasipiktinęs tokiais dideliais pinigų plovimo mąstais.....
Taip pat vertėtų palyginti ir kitų Europos kultūros sostinių biudžetus:
Liverpulis 2008 (1 mln. gyventojų) - ~440 mln. litų;
Stavanger 2008 (120 tūkst. gyventojų) - ~130 mln. litų;
Lincas 2009 (190 tūkst. gyventojų) - ~210 mln. litų;
Vilnius 2009 (550 tūkst. gyventojų) - ~294 mln. litų (VEKS - 105 mln. litų, infrastruktūrai - 189 mln. litų), dabar dar turbūt reiktų atimti 15 mln.
Comment
-
Parašė urbanistas Rodyti pranešimąčia gal biski ne į tema, bet man labiau tiktų: "vilnius haltūros sostinė 2009". O jei rimčiau, tai kai labiau pasidomi kokia korupcija yra aprangytas šis visas šou, tai pagalvoji, kad geriau jo išvis nebūtų.... esu labai pasipiktinęs tokiais dideliais pinigų plovimo mąstais.....Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
/\ Čia turėta omeny buhalterines machinacijas..
Yra daug kelių,kaip "pasidaryt" babkių per VšĮ.
Fiktyvios sąskaitos faktūros, darbai pagal autorines sutartis ir t.t.ir t.t.
Pajami 1000 pinigų ir pasakai,ka išleidai 10000.. Paprasta..
Teisinė bazė kiek silpnoka pas mus..
Taip,kad,visos sąlygos "padrabatyvatj" ("užsidirbt" iš šono)...
Netikiu,kad kas nors forume pateikinės pavyzdžius/faktus (kas,kaip,su kuo,kiek), dėl visiems suprantamų priežasčiųPaskutinis taisė iris; 2009.01.07, 14:49.
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąNa, Vilnius yra pirmasis miestas iš buvusio Sovietų bloko tapęs Europos kultūros sostine.Parašė iris Rodyti pranešimąGeriau būt parašę "exSoviet City"..
Daba tai nusičiauškėjo..
Comment
-
Parašė iris Rodyti pranešimą/\ Čia turėta omeny buhalterines machinacijas..
Yra daug kelių,kaip "pasidaryt" babkių per VšĮ.
Fiktyvios sąskaitos faktūros, darbai pagal autorines sutartis ir t.t.ir t.t.
Pajami 1000 pinigų ir pasakai,ka išleidai 10000.. Paprasta..
Teisinė bazė kiek silpnoka pas mus..
Taip,kad,visos sąlygos "padrabatyvatj" ("užsidirbt" iš šono)...
Netikiu,kad kas nors forume pateikinės pavyzdžius/faktus (kas,kaip,su kuo,kiek), dėl visiems suprantamų priežasčių
Ar tai vyksta tik "Europos kultūros sostinės renginiuose ar ir kituose?
Ką su tuo daryti?
Ar siūlote atsisakyti VISŲ renginių, nes "padrabatyvac', otkatai, plauna bapkes, etc.", o galbūt čia tas Vilnius yra vagis didžiausias?
Supratau, reikėjo pirmiau naujai nudažyti Prienų kultūrkėje sienas ar provincijos muziejaus stogą užlopyti, nors tai neduotų visiškai jokio ekonominio efekto ir tebūtų pinigų pravalgymas. ai nudažius sienas galėjome ten kultūros sostinę daryt.
Comment
-
Nu va prasideda...
Nacionalinio operos ir baleto teatro vadovas – po tyrėjų didinamuoju stiklu
Naujoji valdžia pertvarko „Vilniaus festivalius“
Atleidžiamas R.Merkelys, kratomas G.Kėvišas
Byra Zuoko piramidė...Paskutinis taisė Perfect; 2009.01.16, 09:27.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąAr mes šiuo aspektu esame kažkuo ypatingi (Europoje, pasaulyje)?
Ar tai vyksta tik "Europos kultūros sostinės renginiuose ar ir kituose?
Ką su tuo daryti?
Ar siūlote atsisakyti VISŲ renginių, nes "padrabatyvac', otkatai, plauna bapkes, etc.", o galbūt čia tas Vilnius yra vagis didžiausias?
Supratau, reikėjo pirmiau naujai nudažyti Prienų kultūrkėje sienas ar provincijos muziejaus stogą užlopyti, nors tai neduotų visiškai jokio ekonominio efekto ir tebūtų pinigų pravalgymas. ai nudažius sienas galėjome ten kultūros sostinę daryt.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Policija atliko dokumentų poėmį VEKS būstinėje
Dabar belieka tik spėlioti kas bus naujas VEKS vadovas ar "prisikėlęs" klounas ar TT lochatronas...
Comment
-
Pagaliau nors vienas normalus straipsnis
Paskui VEKS milijonus
vz.lt
Kultūros ministro patarėja V.Vaitkutė - visiškas nesusipratimas...Paskutinis taisė Perfect; 2009.01.16, 19:26.
Comment
-
Vokietijos žiniasklaida: kultūros sostinė Lietuvoje - katastrofa
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20248032
Comment
-
Parašė arturiux Rodyti pranešimąVokietijos žiniasklaida: kultūros sostinė Lietuvoje - katastrofa
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20248032
Juokinga ir kartu graudu darosi.
Comment
-
Parašė arturiux Rodyti pranešimąVokietijos žiniasklaida: kultūros sostinė Lietuvoje - katastrofa
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=20248032Paskutinis taisė Orto Panti; 2009.01.24, 17:37.
Comment
-
Parašė Orto Panti Rodyti pranešimąTai aišku, kad negalėtų tai vykti Vokietijoj, nes šalis turtinga. Mes, deja, pasiėmėm to ko mums nereikia, o ypač per ekonominę krizę.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimą
Taigi, akivaizdu, kad projektą griauna net ne finansinė krizė ar korupcija, o savieji "liumpenai",
kuriems iš tikrųjų ta kultūra apskritai neypatingai suvokiamas dalykas
Comment
Comment