Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Psichikos sveikata
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Kur aš rašau apie finansus? Aš rašau, kad jums trūko tėvo figūros, tad jums tai galėjo iššaukti nepasitikėjimo jausmą, baimę išoriniu pasauliu (nes motina buvo per daug saugojanti jus), ir sunkumus santykiuose su moterimis (nes nematėte kaip vyras su moterimi turi bendrauti, ir gal per didelis motiniškas-moteriškas rūpinimasis jumis, jus atstume nuo intymesnių santykių su kitomis moterimis).
Žinau, sunku kalbėti apie savo vidų, santykius su tėvais, moterimis..., tad įjungete saugumo mechanizmą ir kalbą nukreipiate apie paviršutiniškus dalykus kaip pinigai. Jums reikia tikro psichologo pagalbos, kur jūs akis akis į akį galėtumėte kalbėti šiomis intymiomis temomis, nes čia jums neigimo bloko niekas nenumuš, ir, žinoma, čia ne erdvė taisyti tokių įsišaknijusių problemų.
Ir taip, su mergaitėmis neturėjau nieko bendro. Nesu tipinis homoseksualas - auskariukai, padažyti plaukai, na žodžiu tas tipinis. Jei esu gėjus, tai nereiškia, kad moteriškų manierų. Kaip tik stengiuosi būti kuo normaliau atrodantis, ir manau toks esu.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2020.12.11, 11:07.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Taip, gali būti. Dėl klasiokų/perkeltinių prasmių taip ir nesupratau, tik galiu pasikartoti, kad kalbant apie tuos rašinėjimus, tai aš rašinėjau žmonėms, su kuriais kada nors mokiausi vienoje mokykloje, bei jų draugams. O apie finansus tiesiog parašiau iš anksto, kad nebūtų kaip susidaryti klaidingo vaizdo (kaip kad tėvai buvo susituokę).
Ir taip, su mergaitėmis neturėjau nieko bendro. Nesu tipinis homoseksualas - auskariukai, padažyti plaukai, na žodžiu tas tipinis. Jei esu gėjus, tai nereiškia, kad moteriškų manierų. Kaip tik stengiuosi būti kuo normaliau atrodantis, ir manau toks esu.
Comment
-
Ne tik. Ir merginoms kelioms esu rašęs. Ir siūliau ne tradicinius santykius, tačiau tik prašymą, jog patenkintų mano vienpusiškus norus. Ir rasti nėra paprasta, nes susirašinėjant anksčiau ar vėliau visi dingsta. Ir, ankstesnėmis žinutėmis norėjau parodyti, jog tai jog esu labiau linkęs į šią pakraipą, vaikystėje to visiškai nesimatė - nei mergaitiškais drabužiais norėdavau rengtis, nei mamos kosmetiką imdavau bandyti. Net su mergaitėmis darželyje nežaisdavau. Jokių ženklų vaikystėje, iš kurių galėtum įtarti, kad gėjus. Mergaitės man visada atrodė kažkas tolimo. Ir dabar taip atrodo - jos prieinamos kur kas sunkiau nei vaikinai (nors su jais irgi žiauriai sunku, kai realiai susitikti pasiryžęs gal tik 1 procentas).
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąNe tik. Ir merginoms kelioms esu rašęs. Ir siūliau ne tradicinius santykius, tačiau tik prašymą, jog patenkintų mano vienpusiškus norus. Ir rasti nėra paprasta, nes susirašinėjant anksčiau ar vėliau visi dingsta. Ir, ankstesnėmis žinutėmis norėjau parodyti, jog tai jog esu labiau linkęs į šią pakraipą, vaikystėje to visiškai nesimatė - nei mergaitiškais drabužiais norėdavau rengtis, nei mamos kosmetiką imdavau bandyti. Net su mergaitėmis darželyje nežaisdavau. Jokių ženklų vaikystėje, iš kurių galėtum įtarti, kad gėjus. Mergaitės man visada atrodė kažkas tolimo. Ir dabar taip atrodo - jos prieinamos kur kas sunkiau nei vaikinai (nors su jais irgi žiauriai sunku, kai realiai susitikti pasiryžęs gal tik 1 procentas).
Comment
-
Tai taip, bet tradiciniai lytiniai santykiai manęs nedomina. Kai gydytojai papasakojau smulkiai, ko aš ten noriu, ji paklausė "Ar jūs kur nors matėte tai ką pasakojate, apie ką fantazuojate?", tai aš atsakiau sąžiningai, jog ne. Esu puikus įrodymas to, jog nereikia būti kažkur to prisižiūrėjus gyvai ar video, kad susidomėti vienokiu ar kitokiu nukrypimu.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai taip, bet tradiciniai lytiniai santykiai manęs nedomina. Kai gydytojai papasakojau smulkiai, ko aš ten noriu, ji paklausė "Ar jūs kur nors matėte tai ką pasakojate, apie ką fantazuojate?", tai aš atsakiau sąžiningai, jog ne. Esu puikus įrodymas to, jog nereikia būti kažkur to prisižiūrėjus gyvai ar video, kad susidomėti vienokiu ar kitokiu nukrypimu.
Comment
-
Ne, visiškai ne tai. Galiu parašyti nebent į AŽ, kadangi jei viešai, tai galiu užsidirbti savaitę atostogų.
Beje, mano mama pati sakosi neblogai išmananti žmonių psichologiją, tai sako, jog tie BDSM`čikai ko gero vaikystėje buvo vienaip ar kitaip mušami, todėl dabar suvokia taip, jog skausmas = meilė. Su ja daug kalbamės, daug ką pats bandau išsiaiškinti, tačiau pati nelabai mato gal, kiek įtakos man galėjo turėti jos sprendimas vienašališkai nutraukti ryšius su mano tėvu...
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąNe, visiškai ne tai. Galiu parašyti nebent į AŽ, kadangi jei viešai, tai galiu užsidirbti savaitę atostogų.
Beje, mano mama pati sakosi neblogai išmananti žmonių psichologiją, tai sako, jog tie BDSM`čikai ko gero vaikystėje buvo vienaip ar kitaip mušami, todėl dabar suvokia taip, jog skausmas = meilė. Su ja daug kalbamės, daug ką pats bandau išsiaiškinti, tačiau pati nelabai mato gal, kiek įtakos man galėjo turėti jos sprendimas vienašališkai nutraukti ryšius su mano tėvu...
Comment
-
Aš nebijau kalbėti nei apie savo santykius su tėvais, moterimis, nei apie savo vidų. Labiausiai pavargstu visiems kartoti iš naujo tą patį (vien poliklinikoje tą patį, dėl ko čia atėjau, reikėjo pasakoti gal 4 skirtingiems žmonėms). Nes visi dažniausiai galvoja stereotipiškai - jei augau be tėvo, a, tai viskas aišku - vyras paliko. Mano atvejis gal vienas iš tų nedažnų, kai moteris pasako vyrui "Viso gero".
Ir iš ko sprendėte, kad man itin trūko tėvo (aš nesijaučiau jo netekęs, nes jie nustojo bendrauti kai aš dar nesuvokiau, kad egzistuoja tokia figūra kaip tėvas)? Kad visi vaikystės prisiminimai susiję tik su mama?
Ir taip, dabartiniai mano ieškojimai vaikino, tai gal lyg bandymas kompensuoti nebūtą ryšį su vyru (tėčiu)...
Comment
-
Parašė Palpatine Rodyti pranešimą
Visi iš to paties molio drėbti. Ko nors baimė/nedarymas/vengimas nėra unikalus dalykas, tik vieni gali valdyti jas (patys išmoksta ar su pagalba) , kiti tiesiog sėdi sau su nosinaite nepasitikintys savimi ir nieko nedaro. Kiekvienas pasirenka savo kelią.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Ok, ok pabandžiau tavo testą. Tas atsakymų paslėpimas pagal kitus atsakymus reiškė kad kartais turėjau žymėti tai su kuo nesutinku, tai ir rezultatas matyt bus atitinkamas. Gavau ISFJ, Knight.
Funkcijų paaiškinimas: https://www.wellandgood.com/what-are-mbti-functions/
Paskutinis taisė RokasLT; 2020.12.11, 16:12.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAš nebijau kalbėti nei apie savo santykius su tėvais, moterimis, nei apie savo vidų. Labiausiai pavargstu visiems kartoti iš naujo tą patį (vien poliklinikoje tą patį, dėl ko čia atėjau, reikėjo pasakoti gal 4 skirtingiems žmonėms). Nes visi dažniausiai galvoja stereotipiškai - jei augau be tėvo, a, tai viskas aišku - vyras paliko. Mano atvejis gal vienas iš tų nedažnų, kai moteris pasako vyrui "Viso gero".
Ir iš ko sprendėte, kad man itin trūko tėvo (aš nesijaučiau jo netekęs, nes jie nustojo bendrauti kai aš dar nesuvokiau, kad egzistuoja tokia figūra kaip tėvas)? Kad visi vaikystės prisiminimai susiję tik su mama?
Ir taip, dabartiniai mano ieškojimai vaikino, tai gal lyg bandymas kompensuoti nebūtą ryšį su vyru (tėčiu)...
Daug berniukų gyvena be tėvų, bet netampa gėjais. Juk nebuvai išprievartautas vaikystėje, kieno nors?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąDėl išprievartavimų tai ne. Nebent gali būti toks dalykas, kaip disociacinė amnezija (F44.1) kai atmintis ištrina kokius nors traumavusius praeities įvykius. Tame ir esmė, kad niekas manęs netvirkino, buvau auginamas kaip berniukas.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąDėl išprievartavimų tai ne. Nebent gali būti toks dalykas, kaip disociacinė amnezija (F44.1) kai atmintis ištrina kokius nors traumavusius praeities įvykius. Tame ir esmė, kad niekas manęs netvirkino, buvau auginamas kaip berniukas.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTai tada nustok verkti ir buk heteroseksualu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kaip savaime siūlote man save pakeisti? Moterys sunkiau prieinamos, ir man reikalingos nebent fantazijoms įgyvendinti. Aš noriu greito rezultato, o ne metų metus trunkančio investavimo į santykius, kurie vėliau gali neatsipirkti.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTai tada nustok verkti ir buk heteroseksualu.
- 3 patinka
Comment
Comment