Gali būti, kad maišote su diagnozuotomis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Psichikos sveikata
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąVieną kartą dvi čigonės bandė mane užhipnotizioti - joms nepavyko.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąis kur zinai, kad nepavyko? Jos tave priverte manyti, kad joms nepavyko, o tu iki siol tiki tuom
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąNes pamatęs jas artėjančias, aš užblokavau mašinos durys ir langus. Kai jos pradėjo sakyti savo nesąmones apie negandas, aš tiesiog nuvažiavau.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąnet neisivaizduoji, ka jos gali. Kad tu uzsidares duris nuvaziavai, bet jos tau pasiunte savo minciu vulkana ir nuo to laiko tu realybe supranti siek tiek kitaip, negu iki to momento. Nors ir neigi tai.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąMintis negalima pasiusti į nugarą (pvz, aš niekada nejaučiu kad kažkas į mane žiūri kai aš to nematau). Taip kad eilinis tavo šuvis pro šalį.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkaip tu jausi, jei esi uzburtas?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBurtai yra neegzistuojantis dalykas - joks mokslas nepatvirtina burtų egzistavimą.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąMintis negalima pasiusti į nugarą (pvz, aš niekada nejaučiu kad kažkas į mane žiūri kai aš to nematau). Taip kad eilinis tavo šuvis pro šalį.
Išmok rašyti. Linksniai. Kableliai. Šūvis, ū ilgoji. Užėjo jaunatis, stuktelėjo, rašinėji neadekvačias žinutes, adresuotas neišsilavinusiam kaimiečiui, nežinau, kam tu norėjai parašyti, gal sau?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eikantas X Rodyti pranešimą„Minčių negalima pasiusti į nugarą (pvz, aš niekada nejaučiu, kad kažkas į mane žiūri, kai aš to nematau).
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTu ir esi kaimo piemuo.
Pratęskime psichoanalizės seansą. Kaip šitoje simbolinėje struktūroje (miestų forumo kaime) apibūdintum save? Kaip žinia, kaubojai užsiima su gyvuliais. Galbūt tokie žinduoliai, kaip asilas, ar avinas pritiktų šioje fantazijoje? Bet nesinori nieko primesti. Pasipasakok pats...
Comment
-
Neseniai man kilo utopinė mintis - gal kada nors Lietuvoje, ar kitoje valstybėse atsirastų vadinamieji bioskliautai? Tai būtų skirta gyventi išskirtinio charakterio, savitą mąstymą (dažnai nesuprantamą aplinkiniams), antivakseriams ir kitokiems normalioje visuomenėje sunkiai besiadaptuojantiems žmonėms. Reikėtų stengtis, kad jie būtų kuo mažiau panašūs į getus. Tiesa, yra vienas niuansas - kadangi kiekvienas keistuolis yra keistas savaip, reikėtų labai didelių plotų, kad būtų užtikrinta pakankamai privačios erdvės kiekvienam tokiam individui. Tokia mintis kilo man, kadangi aš niekada per daug nebuvau suprastas, ir iki šiol matau, kad integruotis kuo toliau, tuo bus vis sudėtingiau. Turėti tarsi kokią teritoriją, kur galėtum gyvneti kaip nori, ir niekas tavęs už tai nesmerktų. Kurioje nevargintų kasdieniai išorinio pasaulio rūpesčiai - tarkime aplinkui siaučia visokie SARS n-cov2 ar kaip ten, o štai toje uždaroje teritorijoje nieks nereikalauja dėtis kaukių, likti namie. Arba sprogus Astravui niekas tavęs neverstų evakuotis - o gal aš noriu gauti mirtiną apšvitos dozę ir iškeliauti Anapilin?
Žinoma, tokiam dalykui niekad turbūt nebus lemta išsipildyti - kur rasi tokią teritoriją, kas norės ten gyventi, kas ją prižiūrės (minimalūs įstatymai turėtų būti, na jei vieni kitus pradėtų užpuldinėti, tai jau negerai.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąNeseniai man kilo utopinė mintis - gal kada nors Lietuvoje, ar kitoje valstybėse atsirastų vadinamieji bioskliautai? Tai būtų skirta gyventi išskirtinio charakterio, savitą mąstymą (dažnai nesuprantamą aplinkiniams), antivakseriams ir kitokiems normalioje visuomenėje sunkiai besiadaptuojantiems žmonėms. Reikėtų stengtis, kad jie būtų kuo mažiau panašūs į getus. Tiesa, yra vienas niuansas - kadangi kiekvienas keistuolis yra keistas savaip, reikėtų labai didelių plotų, kad būtų užtikrinta pakankamai privačios erdvės kiekvienam tokiam individui. Tokia mintis kilo man, kadangi aš niekada per daug nebuvau suprastas, ir iki šiol matau, kad integruotis kuo toliau, tuo bus vis sudėtingiau. Turėti tarsi kokią teritoriją, kur galėtum gyvneti kaip nori, ir niekas tavęs už tai nesmerktų. Kurioje nevargintų kasdieniai išorinio pasaulio rūpesčiai - tarkime aplinkui siaučia visokie SARS n-cov2 ar kaip ten, o štai toje uždaroje teritorijoje nieks nereikalauja dėtis kaukių, likti namie. Arba sprogus Astravui niekas tavęs neverstų evakuotis - o gal aš noriu gauti mirtiną apšvitos dozę ir iškeliauti Anapilin?
Žinoma, tokiam dalykui niekad turbūt nebus lemta išsipildyti - kur rasi tokią teritoriją, kas norės ten gyventi, kas ją prižiūrės (minimalūs įstatymai turėtų būti, na jei vieni kitus pradėtų užpuldinėti, tai jau negerai.
Comment
-
Taip. Pirmąkart apie panašų dalyką sužinojau, kai viename žurnale perskaičiau apie tai, kad bus kuriamas toks projektas - kupolu apdengta erdvė kurioje yra visko - žmonės užsiauginą maisto, laimingi gyvena, kai už jo sienos važinėja tankai, vyksta riaušės. Tiesa, ten ne apie tikrovę buvo, o komiksas. Bet pasirodė, kad galima ir realybėje tą įgyvendinti, tik neuždengtą aišku. Minimali priežiūra aišku turėtų būti, kad žmonės viduje nesusipjautų. Ir aišku, nebūtų kitų pavojų, kaip poliarinės meškos ar kiti pavojingi gyvūnai, kaip minėtame Sibire.
Comment
Comment