Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Detroitas mažėti pradėjo 1950, kai jo "metro area" pastoviai augo, jau nekalbant kad Mičigane populiacija padidėjo 4mln. panašiai su visokias Klivlendais, Pitsburgais ir t.t.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Detroitas ir kiti vidurio miestai nukentėjo nuo deindustrilizacijos, bet LA, SF, Portlandas klęsti, bet miestų centrai ne.Paskutinis taisė Stadionas; 2024.12.04, 16:21.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Aš ir pats nemėgstu Bideno, bet man sunku suvokti Trumpo subinlaižius ir jų dvigubus standartus. Matyt labai žemo intelekto žmonės.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
O tai jeigu trumpas padarė negerai, reiškia Bidenas irgi turi daryti negerai?
Bidenas yra visiškas šūdo gabalas ir dėl malonės suteikimo ir dėl...
Comment
-
Ar jau žmonės visai skaityt nemoka?
Comment
-
Tai gal tada užtenka tų whataboutizmų?Whataboutism or whataboutery (as in "what about ...?") is a pejorative for the strategy of responding to an accusation with a counter-accusation instead of a defense against the original accusation.
Mano komentaras nebuvo joks whataboutizmas, o hipokritiškumo parodymas.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMan atrodo, bendroje masėje gerokai daugiau žmonių, kurie dievina Trumpą. Ir ne tik JAV, į ką visokie bidenai negali net pretenduoti.
Šiaip tai šio žmogaus statusas pasaulyje fenomenalus.
- 1 patinka
Comment
-
Labai konkrečiai pasakiau, kad Bidenas dėl savo tokių veiksmų yra šūdo gabalas, komentaras neturėjo būti "defense against the original accusation".
Mano komentaras nebuvo joks whataboutizmas, o hipokritiškumo parodymas.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąSunku pasakyt, reikėtų kažkokių tyrimų. Pvz. aš Trumpo nedievinu, bet ir nevarau ant jo kaip koks Eidvis, tačiau Eidvio akyse matyt atrodau kaip dievinantis.
Šioje vietoje skirtumas jaučiasi be tyrimų.
Paskutinis taisė Sula; 2024.12.04, 17:11.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąBent jau Bideno avatarų nemačiau niekur (ar užrašų ant Gedimino kalno)
Šioje vietoje skirtumas jaučiasi be tyrimų.
- 3 patinka
Comment
-
Cituotas pranešimas, bandant nukreipti dėmesį kalbant apie dvibugus standartus ir apsimetant kad čia normalu buvo whataboutizmas ir buvo "defense against the original accusation".
- 1 patinka
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimąTai ir yra temos šalis. Piliečiai teigia, kad Bidenas ir kompanija yra ultra kairieji fundamentalistai, taigi neturėtų būti sunku surasti kur jis verčia kažką pasirinkti iš 72 lyčių, I tai tikrai nėra tiesiog dešiniųjų isterija skirta 30-50 mečiamsPaskutinis taisė Lettered; 2024.12.05, 09:53.
- 4 patinka
Comment
Comment