Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Ar nėra taip, kad žmonės ir verslai keliasi iš miestų centrų būtent dėl to, kad nėra malonų vaikščioti tarp bomžų ar narkomanų, o verslai pavargo nuo plėšikavimo? Beje, nors Trumpas dar ne prezidentas, bet Niujorkas jau naikina išmokas bomžams, o Kalifornijoje už vagystės vėl grės baudos. Ką turiu omenyje, ar ne visas tas kairiųjų woke judėjimas su defund the police ar priimam visus nelegalus neprivedė prie tokios situacijos?
    Detroitas mažėti pradėjo 1950, kai jo "metro area" pastoviai augo, jau nekalbant kad Mičigane populiacija padidėjo 4mln. panašiai su visokias Klivlendais, Pitsburgais ir t.t.

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

Detroitas mažėti pradėjo 1950, kai jo "metro area" pastoviai augo, jau nekalbant kad Mičigane populiacija padidėjo 4mln. panašiai su visokias Klivlendais, Pitsburgais ir t.t.
      Detroitas ir kiti vidurio miestai nukentėjo nuo deindustrilizacijos, bet LA, SF, Portlandas klęsti, bet miestų centrai ne.
      Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Detroitas ir kiti vidurio miestai nukentėjo nuo deindustrilizacijos, bet LA, SF, Portlandas klęsti, bet miestų centrai ne.
        Detroito gyventojai persikėle į suburbijas kurios buvo kitose "county" dėl to miestas neturėjo pingų, o ir liko tik tie kurie neturėjo pinigų namo suburbe nusipirkt.
        Paskutinis taisė Stadionas; 2024.12.04, 16:21.

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

Aš ir pats nemėgstu Bideno, bet man sunku suvokti Trumpo subinlaižius ir jų dvigubus standartus. Matyt labai žemo intelekto žmonės.
          O tai jeigu trumpas padarė negerai, reiškia Bidenas irgi turi daryti negerai?

Comment

Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

O tai jeigu trumpas padarė negerai, reiškia Bidenas irgi turi daryti negerai?
            Ar jau žmonės visai skaityt nemoka?

Bidenas yra visiškas šūdo gabalas ir dėl malonės suteikimo ir dėl...

Comment

Ar jau žmonės visai skaityt nemoka?
              Tai gal tada užtenka tų whataboutizmų?

Comment

Tai gal tada užtenka tų whataboutizmų?
                Whataboutism or whataboutery (as in "what about ...?") is a pejorative for the strategy of responding to an accusation with a counter-accusation instead of a defense against the original accusation.
                Labai konkrečiai pasakiau, kad Bidenas dėl savo tokių veiksmų yra šūdo gabalas, komentaras neturėjo būti "defense against the original accusation".

Mano komentaras nebuvo joks whataboutizmas, o hipokritiškumo parodymas.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                  Man atrodo, bendroje masėje gerokai daugiau žmonių, kurie dievina Trumpą. Ir ne tik JAV, į ką visokie bidenai negali net pretenduoti.
                  Šiaip tai šio žmogaus statusas pasaulyje fenomenalus.
                  Sunku pasakyt, reikėtų kažkokių tyrimų. Pvz. aš Trumpo nedievinu, bet ir nevarau ant jo kaip koks Eidvis, tačiau Eidvio akyse matyt atrodau kaip dievinantis.

Comment

Labai konkrečiai pasakiau, kad Bidenas dėl savo tokių veiksmų yra šūdo gabalas, komentaras neturėjo būti "defense against the original accusation".

Mano komentaras nebuvo joks whataboutizmas, o hipokritiškumo parodymas.
                    Cituotas pranešimas, bandant nukreipti dėmesį kalbant apie dvibugus standartus ir apsimetant kad čia normalu buvo whataboutizmas ir buvo "defense against the original accusation".

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                      Sunku pasakyt, reikėtų kažkokių tyrimų. Pvz. aš Trumpo nedievinu, bet ir nevarau ant jo kaip koks Eidvis, tačiau Eidvio akyse matyt atrodau kaip dievinantis.
                      Bent jau Bideno avatarų nemačiau niekur (ar užrašų ant Gedimino kalno)

Šioje vietoje skirtumas jaučiasi be tyrimų.

Paskutinis taisė Sula; 2024.12.04, 17:11.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                        Bent jau Bideno avatarų nemačiau niekur (ar užrašų ant Gedimino kalno)

Šioje vietoje skirtumas jaučiasi be tyrimų.
                        Taip, tas tiesa, bet kartu ir labai daug Trumpo nekentėjų, kaip Eidvis. Bideno ir garbintojų, ir nekentėjų mažiau.

Comment

Cituotas pranešimas, bandant nukreipti dėmesį kalbant apie dvibugus standartus ir apsimetant kad čia normalu buvo whataboutizmas ir buvo "defense against the original accusation".
                          Nieko aš ten negyniau ir sutikau su to komentaro esme, labai konkrečiai pasakiau, kad Bidonas yra šūdo gabalas, bet jeigu nelabai suvoki kas yra tie whataboutizmai ir defense, tai yra tavo problemos. Tikėk kuo tiki.

Comment

Parašė neamos Rodyti pranešimą
                            Tai ir yra temos šalis. Piliečiai teigia, kad Bidenas ir kompanija yra ultra kairieji fundamentalistai, taigi neturėtų būti sunku surasti kur jis verčia kažką pasirinkti iš 72 lyčių, I tai tikrai nėra tiesiog dešiniųjų isterija skirta 30-50 mečiams
                            Pats Bidenas nėra, jis senos tradicinės kartos demokratas, bet woke sparnas daro nemažą įtaką demokratų politikai, pvz. Harris pasirenkant VP, kas lėmė jos pralaimėjimą, nes daugumai piliečių tos idėjos nėra priimtinos. Beje, jauni žmonės JAV nėra tokie labai jau "progressive" ir nemėgsta woke kultūros dar labiau nei tie 50'mečiai.
                            Paskutinis taisė Lettered; 2024.12.05, 09:53.
                            Flickr

Comment

Working...
                            X