Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Šūdini yra abu atvejai iš esmės. Psichopatas ir primyžtų batų sindromas
    Man lygybės ženklas tarp to, kuris ragina visiškai nutraukti paramą Ukrainai ir to, kuris skiria nepakankamai tos paramos, niekaip nesideda. Dar galėtumėm paklausti ukrainiečių, kas jiems geriau, ar 50 mlrd. USD ginklais, ar likti prie suskilusios geldos ir prieš Putiną bandyti su molotovo kokteiliais kariauti.
    Paskutinis taisė Eidvis; 2024.10.05, 22:42.

    Comment


      10 metų gyventi karo sąlygom lėtai pralaimint dėl ginklų trūkumo irgi labai nekažką. Kita vertus tada nebebus ir kam mėtyt Molotovo kokteilių.

      Comment



        Neatrodo, kad patys ukrainiečiai turėtų nuspręsti ar jie toliau nori kariauti ar ne? Labai daug ukrainiečių žūva, bet nereikia pamiršti ir to, kad žymiai daugiau jų dabar gyvena okupacijos sąlygomis. Trumpo planas nutraukti ginklų tiekimą reiškia ne ką kitą, kaip geriausiu atveju taikos pasirašymą labai nepalankiomis sąlygomis, o blogiausiu - Ukrainos kapituliaciją. Jei jau Ukraina nuspręstų pasirašyti taiką - ji tai turi padaryti geriausiomis įmanomomis sąlygomis, o ginklų tiekimo nutraukimas reikštų blogiausias įmanomas sąlygas.

        Comment


          Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
          gal tikrai vakaru civilizacijos saulelydis... gal tikrai demokratija isugdo skystus politinius vadovus bijancius absoliuciai visko?
          Dar pora metelių ir žiūrėk ir putino stipri ranka jau arčiau širdies

          Comment

          Working...
          X