Trumpo elgesys eilinė tragikomedija - jis net išeiti nesugeba ramiai. Pamanykit gi, sąmokslas prieš vargšą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nevada šiandien turėtų būti aiški, nedidelė valstija, mažai balsų liko ir Bidenas čia pirmauja. Tai jei laimi - turi 270 balsų ir Trumpas jau nebepaveja net jeigu laimi Pensilvaniją, Džordžiją ir Šiaurės Karoliną.
Bideno persvara sumažėjo nuo apie 70 000 balsų ties 88 % iki 46 000 ties 90 %
In latest batch, Trump gets share of votes he would need to reclaim Arizona.
https://eu.azcentral.com/story/news/...es/6169183002/
Comment
-
Aš iš viso nelabai suprantu tų rezultatų skaičiavimo. Pagal žiniasklaidos teikiamus duomenis net Teksase dar nepaskaičiuota 15%, o tai daugiau nei 1.6 mln. balsų! Bet jau senų seniausiai ten nugalėtoju paskelbtas Trumpas.
New Yorke dar 24% nepaskaičiuota, irgi virš 1.6 mln. balsų, o nugalėtoju skelbiamas Bidenas.Paskutinis taisė Sula; 2020.11.06, 08:58.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTrumpo elgesys eilinė tragikomedija - jis net išeiti nesugeba ramiai. Pamanykit gi, sąmokslas prieš vargšą.
https://mobile.twitter.com/DonaldJTrumpJr
Deep state partija neveltui vadinami demokratai.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAš iš viso nelabai suprantu tų rezultatų skaičiavimo. Pagal žiniasklaidos teikiamus duomenis net Teksase dar nepaskaičiuota 15%, o tai daugiau nei 1.6 mln. balsų! Bet jau senų seniausiai ten nugalėtoju paskelbtas Trumpas.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAš iš viso nelabai suprantu tų rezultatų skaičiavimo. Pagal žiniasklaidos teikiamus duomenis net Teksase dar nepaskaičiuota 15%, o tai daugiau nei 1.6 mln. balsų! Bet jau senų seniausiai ten nugalėtoju paskelbtas Trumpas.
New Yorke dar 24% nepaskaičiuota, irgi virš 1.6 mln. balsų, o nugalėtoju skelbiamas Bidenas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Pasidomek pradžiai, tau sukramtyti epizodai:
Žodžiu tegu Trumpas teisiasi, esu tikras ir, kad JAV teismų sistema taip pat nuspręs.
Comment
-
Parašė tajus3 Rodyti pranešimą
Kad nėra ten ką domėtis. Eiliniai pašnekėjimai ir tiek. Atmetus isteriją ir Trumpo fanų religinius įsitikinimus turinio jokio.
Žodžiu tegu Trumpas teisiasi, esu tikras ir, kad JAV teismų sistema taip pat nuspręs.
Šiaip, kiek matosi, Bidenas ims ir GA, ir PA, ir NV.Paskutinis taisė index; 2020.11.06, 09:30.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Pasidomek pradžiai, tau sukramtyti epizodai:
- 3 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Aš jau porą dienų geriu tik alt-righterių ašaras.
Šiaip, kiek matosi, Bidenas ims ir GA, ir PA, ir NV.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Na čia tas pats, kad objektyviai apie Staliną domėtis Stalino anūko memuaruose.
Tu gal nori, kad demokratų cnn apie tai parašytų ir tik tada legalu bus?
Comment
-
Visiškai ne tas pats, nes čia pateikiamos konkrečios nuorodos į pažeidimus, o ne jo nuomonė apie tėvą.
Tu gal nori, kad demokratų cnn apie tai parašytų ir tik tada legalu bus?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Putinas investuoja milijardus į visokias Russia Today, kad sudirbtų vakarų demokratiją, o čia išeina JAV prezidentas ir padaro tą darbą nemokamai. Trumpo skleidžiamas konspiracijas apie 'deep state', apie tai, kad pasaulį valdo Sorošas ir panašų bullshit'ą aš prilyginčiau radikalaus islamo propagandos daromai žalai. Tiek vienu, tiek kitu atveju faktus ir protą siūlo padėti į šoną ir vadovautis baimėmis grįstu tikėjimu.
Trumpo pergalei jau nebėra šansų, Pensilvaniją šiandien ją garantuos Bidenui. O ar respublikonai pasidarys kažkokias išvadas - čia žinoma dabar yra pats įdomiausias klausimas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Nepagrįstos prielaidos gal reiktų tiksliau sakyti.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąPutinas investuoja milijardus į visokias Russia Today, kad sudirbtų vakarų demokratiją, o čia išeina JAV prezidentas ir padaro tą darbą nemokamai. Trumpo skleidžiamas konspiracijas apie 'deep state', apie tai, kad pasaulį valdo Sorošas ir panašų bullshit'ą aš prilyginčiau radikalaus islamo propagandos daromai žalai. Tiek vienu, tiek kitu atveju faktus ir protą siūlo padėti į šoną ir vadovautis baimėmis grįstu tikėjimu.
Trumpo pergalei jau nebėra šansų, Pensilvaniją šiandien ją garantuos Bidenui. Man dabar didžiausias klausimas kas bus su respublikonų partiją - ar pasidarys išvadas ir išsigydys šitą ligą, ar tęs degradavimą.
Išrinko senilinį marazmatiką, kuris trumpą su g bushu maišo, kuris pastoviai nežino, kurioje valstijoje lankosi, kuris kartais galvoja, kad į senatą bolatiruojasi ir tt.
Nesuvokiama protu.
Ir, kurį kontroliuoja radikaliausias partijos sparnas su bernie ir aoc priešakyje.
Jei ne demokratų medija, trumpas surinktų minimum 70proc balsų.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBeje, sakantiems, kad svarbios tik kai kurios nedidelės valstijos, o CA ir TX balsai visada aiškūs, tai siūlau pažiūrėti į istorinius balsavimus ir ten tiek CA, tiek TX balsuodavo gana įvairiai.
Parašė tajus3 Rodyti pranešimą
Na, teisybės dėlei aš tikiuosi, kad šituos rinkimus laimės Bidenas, tada respublikonai persitvarkys, atsisakys Trumpizmo, grįš prieš ištakų ir išsirinks kokį John Mccain tipo kandidatą, kuris nugalės 2024.
Comment
-
Kokiu būdu nepagrįsta prielaida pvz, kad mirę žmonės balsavo?Post in English - fight censorship!
Comment
Comment