Pritariu. Man nepatinka "tikintys" nei iš vienos, nei iš kitos pusės. Pvz., Eidvio ir co rašomos paklodės užknisa, ir tada specialiai norisi prieštarauti, bet šiuo atveju, kad tą šūdžių Manafortą galbūt pričiups, yra labai gerai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
Kaip į šiandieninius Trumpo pasisakymus apie Šiaurės Korėją sureagavo Kinija - http://www.dailymail.co.uk/news/arti...rea-first.html,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPritariu. Man nepatinka "tikintys" nei iš vienos, nei iš kitos pusės. Pvz., Eidvio ir co rašomos paklodės užknisa, ir tada specialiai norisi prieštarauti, bet šiuo atveju, kad tą šūdžių Manafortą galbūt pričiups, yra labai gerai.
45 proc. D.Trumpo rinkėjų teigė, kad pritartų, jei prezidentas nušautų ką nors Manhatano 5-ojoje aveniu. Tik 29 proc. tokį nusikaltimą pasmerktų, o dar 26 proc. teigė nežinantys, kaip vertintų tokį poelgį.
15min.lt
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąBeje, jeigu į neigiamus pasisakymus apie Trump'ą 'kyla noras specialiai prieštarauti' - tai jau veda į tikėjimais ir jausmai grįstą atsimušinėjimą
bet problema, kad labai dažnu atveju Trump'o rėmėjams stinga argumentų ir jie pereina į emocinę kalbą, kas nutiko ir šiuo atveju keliais pranešimais aukščiau, paviešinus informaciją, jog pas Manafortą buvo atlikta krata.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNe taip supratai, arba ne taip parašiau - šiaip nekreipčiau dėmesio į tamstos paklodes, ir jei rašau, tai ne dėl to, kad specialiai paprieštaraučiau, o todėl, kad labai jau nusivažiuoji į lankas. Kaip matematikoj - paimamos abejotinos hipotezės ir iš jų padaromos teoremos, vos ne bakalauriniai darbai.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Jeigu aš keliu kažkokias hipotezes - jas visada paremiu argumentais ir faktais. Tuo tarpu tavoji gi iškelta hipotezė, kad 'labai nusivažiuoji į lankas', nėra grįsta jokiais argumentais. Ir nors iš tų prirašytų paklodžių ištrauktas koks vienas sakinys dar nerodytų kitų sakinių kokybės, tačiau darant hipotezę reikėtų bent vieną argumentą pateikti. Ir ką aš turėčiau atsakyti į tą 'nusivažiuoji į lankas'? Pradėti aiškinti 'Ne, aš nenusivažiuoju, čia tu nusivažiuoji'? Nereikia iš diskusijų forumo daryti vaikų darželio, keliant hipotezes jas reikia pagrįsti argumentais ir stengtis vengti emocijų.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNegaliu teigti, kad skaičiau tas "paklodes", gal skaičiau, gal ne, bet tikrai reikėtų pagrįsti teiginį "nuvažiavo į lankas".
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPrašom - su rusais susijęs Manafortas, kažkiek Trumpo sūnus ar žentas, iš karto daroma išvada, kad Trumpas irgi. Ir tokių hipotezių, kurios pateikiamos kaip įvykęs faktas, buvo ne viena.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPrašom - su rusais susijęs Manafortas, kažkiek Trumpo sūnus ar žentas, iš karto daroma išvada, kad Trumpas irgi. Ir tokių hipotezių, kurios pateikiamos kaip įvykęs faktas, buvo ne viena.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąŠtai, prašau dar vienas nemokamas pavyzdys kaip tik į temą - "daugybė kitų artimiausių Trumpo aplinkos žmonių yra vienokiais ar kitokiais ryšiais susisaistę su rusais".
Paskutinis taisė Eidvis; 2017.08.11, 23:22.
Comment
-
Aš tai vis dar neatmetu varianto, kad Trump'as (o ir jo aplinka), galėjo tiesiog iš kvailumo pasimauti ant Kremliaus metamo kabliuko. Tačiau tokiame poste, kaip JAV prezidento, kvailumas neturėtų būti pasiteisinimas. Bet kas man daug svarbiau, tai ar ant to kabliuko Trump'as vis dar (galimai) pasimovęs, ar jau pasimokė. Trump'as jau ne kartą kritikavo ir Merkel, ir Prancūzijos prezidentą Macroon'ą, su Australijos prezidentu išvis kapojasi, nekalbant jau apie trečiaeilius pasaulio šalių lyderius. Bet jis iki šiol nė karto nė vienu blogu žodeliu nėra sukritikavęs Putino, nors tie visi skandalai dėl jo ryšių su Kremliumi būtent ir turėtų būti akstinas bent jau apsimesti, kad su Putinu nieko bendro neturi. Tai man kelia įtarimą, bet jokių hipotezių nekelsiuPaskutinis taisė Eidvis; 2017.08.11, 23:36.
- 1 patinka
Comment
-
Trump'as (o ir jo aplinka), galėjo tiesiog iš kvailumo pasimauti ant Kremliaus metamo kabliuko.
Apskritai tai nėra viskas gerai JAV aukštuosiuose sluoksniuose kaip ir visame pasaulyje. Tokius laikus gyvename, kai visiškai nebesvarbu nei moralė nei principai.
Comment
-
Bet jis iki šiol nė karto nė vienu blogu žodeliu nėra sukritikavęs Putino, nors tie visi skandalai dėl jo ryšių su Kremliumi būtent ir turėtų būti akstinas bent jau apsimesti, kad su Putinu nieko bendro neturi.
O Trumpą, kaip praktišką ir energetikams prijaučiantį asmenį, ko gero domina tiek energetiniai projektai su Rusija, tiek su V. Europa. Tai norint didžiausios naudos, logiška yra kiršinti Rusiją su Europa, kad kuo mažiau tarpusavyje bendradarbiautų, o tada abiem pusėms pasiūlyti savas paslaugas/projektus energetikos srityje. Tai sankcijomis reikia atmušti Europą nuo Rusijos, o vėliau sankcijas atšaukus skubėti pirmiems pasinaudoti naujomis galimybėmis. Čia hipotezė .Paskutinis taisė senasnamas; 2017.08.12, 16:14.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąHipotezių kelti negalima, net ir pagrindžiant, nes kai kas susijaudins
Comment
Comment