Lettered, aš puikiai suprantu, kad dėl Ukrainos yra daroma per mažai ir per vėlai, jei būtų mano valia - aš ne tik raketas duočiau, bet ir atomines bombas. Bet juk čia ne ta tema, čia tema apie JAV administraciją. Ir jei mes abu sutinkam, kad daroma permažai, tai klausimas, į kurį tu spėju nesugebėsi atsakyti, tai palengvinimui pateikiau variantus:
Jei dėl Ukrainos yra daroma per mažai, kokia yra Trumpo pozicija tuo klausimu? :
a) Kad daroma per mažai
b) Kad daroma pakankamai
c) Ar kad daroma per daug ir tą paramą reikėtų nutraukti.
Ir kokia Trumpo pozicija dėl ginklų tiekimo?
a) Ukrainai reikia duoti visus ginklus ir visus leidimus atakuoti Rusijos teritoriją.
b) Ukrainai reikia duoti ginklus ir leidimą atakuoti Rusijos teritoriją, išskyrus ilgolo nuotolio raketomis.
c) Ukrainai reikia duoti ginklus, bet neleisti atakuoti Rusijos teritorijos
d) Ukrainai ginklų išvis nereikia duoti.
Problema su Trumpu yra ta, kad jis net neslepia, kad nori paramą Ukrainai nutraukti, o tu bandai jį ginti, kad jei kokia UK nedavė leidimo Shtorm Shadows atakuoti Rusijos gilumos - vadinas jie lygiai tiek pat blogi, kiek ir Trumpas.
Jei dėl Ukrainos yra daroma per mažai, kokia yra Trumpo pozicija tuo klausimu? :
a) Kad daroma per mažai
b) Kad daroma pakankamai
c) Ar kad daroma per daug ir tą paramą reikėtų nutraukti.
Ir kokia Trumpo pozicija dėl ginklų tiekimo?
a) Ukrainai reikia duoti visus ginklus ir visus leidimus atakuoti Rusijos teritoriją.
b) Ukrainai reikia duoti ginklus ir leidimą atakuoti Rusijos teritoriją, išskyrus ilgolo nuotolio raketomis.
c) Ukrainai reikia duoti ginklus, bet neleisti atakuoti Rusijos teritorijos
d) Ukrainai ginklų išvis nereikia duoti.
Problema su Trumpu yra ta, kad jis net neslepia, kad nori paramą Ukrainai nutraukti, o tu bandai jį ginti, kad jei kokia UK nedavė leidimo Shtorm Shadows atakuoti Rusijos gilumos - vadinas jie lygiai tiek pat blogi, kiek ir Trumpas.
Comment