Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Trumpas per 4 metus jau parodė į valias anekdotų. Gal jau gana. Ne anekdotai svarbu pandemijos metu. Bideno administracija turi realius planus katastrofos stabdymui, o ne kažką šnekėti "pas mus tik 15 serga ir tuoj pasveiks".
O vat JAV ekonomikai prie Bideno ateina, svelniai tariant, nekokios dienos.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
koks skirtumas, kas prezidentas? Vakcina sukure prie Trumpo, o paskiepins prie Bideno. Tai kurio cia bus nuopelnas, suvaldant epidemija?
O vat JAV ekonomikai prie Bideno ateina, svelniai tariant, nekokios dienos.
Comment
-
Parašė Evier Rodyti pranešimą
Kokios nekokios? Kuom?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO vat JAV ekonomikai prie Bideno ateina, svelniai tariant, nekokios dienos.
Comment
-
Kokios nekokios? Kuom?
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
FED'as prispausdino tiek pinigų kad bus linksma dolerio devalvacija. Jau dabar doleris kritęs palyginus su dauguma valiutų. Aišku čia ekonomikai nebūtinai blogai, bet gyventojams - taip.Parašė liutass Rodyti pranešimą
palauk pora metu ir pamatysi
https://www.federalreserve.gov/monet...centtrends.htm
Bet man sunku iš to daryti kažkokias laikotarpio ir pasekmių prognozes, dėl to ir klausiu, jei turit kažkokių konkrečių įžvalgų.
P.S. Prieš kiek daugiau nei mėnesį keičiau į dolerius pagal 1.18 kursą, dabar jau 1.22, tai čia gali būt kad jau biški įsibegėjaPaskutinis taisė Evier; 2020.12.16, 09:48.
Comment
-
Kad dolerio kursas kris ir jau kurį laiką krenta, tai faktas. Prispausdino konkrečiai 3 trln.
https://www.federalreserve.gov/monet...centtrends.htm
Bet man sunku iš to daryti kažkokias laikotarpio ir pasekmių prognozes, dėl to ir klausiu, jei turit kažkokių konkrečių įžvalgų.
P.S. Prieš kiek daugiau nei mėnesį keičiau į dolerius pagal 1.18 kursą, dabar jau 1.22, tai čia gali būt kad jau biški įsibegėja
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
O praėjusiais metais metais būtum už 1,07 keitęs. Kitimas pradėjo jaustis nuo pavasario, ir čia su ECB pačių taip pat spauzdinant ir visur skalambijant kad darysim viską kad neperliptų 1,2.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTrumpas per 4 metus jau parodė į valias anekdotų. Gal jau gana. Ne anekdotai svarbu pandemijos metu.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Svarbu akcijos vietoj nestovėtų
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBet būtent anekdotai, o ne oficiali (ar neoficiali) statistika yra realus gyvenimo rodiklis.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąAr čia aš vienas pasigedau dar ir vienakojos lesbietės iki pilno komplekto?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimą
Svarbiausia žmonių kompetencija, o kabinėtis tokiu pagrindu yra netikėliška
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Rimtai? Kokiu naivuoliu reikia būti kad galvoti kad šitie žmonės pasirinkti dėl jų kompetencijos, o ne dėl kai kokių kitų priežasčių apie kurias nerašysiu nes ir taip visi viską supranta.
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Rimtai? Kokiu naivuoliu reikia būti kad galvoti kad šitie žmonės pasirinkti dėl jų kompetencijos, o ne dėl kai kokių kitų priežasčių apie kurias nerašysiu nes ir taip visi viską supranta.neaišku iš kur tu trauki informaciją.
Švietimo ministras dar nepaskirtas ir niekas nė nesvarsto skirti to žmogaus, kurio nuortauką įdėjai.
- 2 patinka
Comment
Comment