Daug vargo veltui žinant jog Trumpo prezidentavimas artėja į pabaigą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija
Collapse
X
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąDaug vargo veltui žinant jog Trumpo prezidentavimas artėja į pabaigą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąDaug vargo veltui žinant jog Trumpo prezidentavimas artėja į pabaigą
Aukšto IQ Danskės Darbuotojas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO jie čia JAV piliečius, gyvenančius Vilniuje, agitavo?
Nes aš ir labai norėdamas už Trumpą balsuoti negalėčiau.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO jie čia JAV piliečius, gyvenančius Vilniuje, agitavo?
Nes aš ir labai norėdamas už Trumpą balsuoti negalėčiau.
Geriau agitacija BLM ir siuntimas policijos n#, leftistai FB dėl to neverkė.Paskutinis taisė Lettered; 2020.10.25, 16:06.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąČia panašiai, kaip BLM protestai Vilniuje.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Reiktų tokius į kalėjimą susodinti, kokiems dviem metams, tiesa?
Geriau agitacija BLM ir siuntimas policijos n#, leftistai FB dėl to neverkė.
Ir šiaip, Lietuvai manau biški dzin ar Trumpas ar Bidenas laimės. Man įdomus šiaip angažuotumas kitų valstybių politikos klausimais, ypač kai mums didelės įtakos bet kokiu atveju nebus.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąGaliu kirst lažybų, kad tuoj ta metgaitė su f***k the police plakatu tuoj eis su anivakseriais su f***k vakcina plakatu. Nes nugi mergaitė kovoja prieš sustemą.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąIr šiaip, Lietuvai manau biški dzin ar Trumpas ar Bidenas laimės.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąIr šiaip, Lietuvai manau biški dzin ar Trumpas ar Bidenas laimės. Man įdomus šiaip angažuotumas kitų valstybių politikos klausimais, ypač kai mums didelės įtakos bet kokiu atveju nebus.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Pas demokratus nejaukiai daug povandeninių srovių norinčių perkraut santykius su Rusija ir Kinija. Taip pat ir su NATO partneriais norėtų palaikyti gerus santykius ir nespaust investuot į gynybą. Nu grįžt prie Obamos pirmų metų.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
O pas mus ta chebra su TRUMP raidelėmis yra agresyvūs antivakseriai, kovojantys prieš sistemą, tai čia nesuprasi...
Pas mus prieš sistemą kovoja kvailiai ir vatnikai. Vatnikams tai yra kova apskritai prieš Lietuvą už putlerstaną.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Tai čia jei Sandersas būtų laimėjęs, galbūt. Dabar Bidenas ir Harris jau tiesiai pasakė, kad šitoje srityje jie nieko nekeistų.
Comment
Comment