Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija
Collapse
X
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimą
Juodaodžiai nusikaltėliai gauna šiek tiek daugiau nei baltaodžiai nusikaltėliai. Siaubas kokia neteisybė, sąžiningas juodaodis net nusikaltimo padaryti negali nes gaus daugiau nei baltasis, tikras rasizmas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąOK, rasizmas. Ką darom?
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimą
Už tuos pačius nusikaltimus juodaodžiai nuteisiami vidutiniškai 19proc. ilgesniam laikui nei baltaodžiai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąJus duokite pavyzdžių realaus rasizmo su kuriuo susiduria paprastas įstatymų besilaikintis juodaodis. Aš tokių faktų nežinau. O privartautojų ir žudikų bausmių ilgumo skirtumas nelabai ką sugraudins, tegu visi sėdi ilgiau.Paskutinis taisė digital; 2020.06.06, 01:24.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gladiator Rodyti pranešimąJus duokite pavyzdžių realaus rasizmo su kuriuo susiduria paprastas įstatymų besilaikintis juodaodis. Aš tokių faktų nežinau. O privartautojų ir žudikų bausmių ilgumo skirtumas nelabai ką sugraudins, tegu visi sėdi ilgiau.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
(buvo straipsnių kaip Amazon pernai nesumokėjo nei cento mokesčių; pernai žmonės procentaliai sumokėjo daugiau mokesčių nuo popierinių pajamų negu įmonės/korporacijos) ir t. t.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąAš nesu rasistas, man net nereikia stengtis , bet "edukuoti" už dabartines riaušes, kaip dabar Obama daro - nu sorry, negaliu. Ką tada man daryti?
Tikrai nesijaučiu dėl to gerai ir nesididžiuoju, jog sugebu išlaikti minimalų žmogiškumą, tiesiog labiau liūdna ir pikta dėl asmenų, kurie to nesugeba padaryti ir jaučia pareigą neigti rasizmą.
Comment
-
Paskutinis taisė Gladiator; 2020.06.06, 01:48.
- 2 patinka
Comment
-
Kur čia rasizmas? Policininkas dirba savo darbą ir nori patikrinti tapatybę o juodukas (eilinį kartą) drasko akis ir vaidina kažkokią auką. Su tokiais reikia on the ground ir vežti į nuovadą jei nenori gražiuoju.
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąTai man rodos visai manęs nesupratot, nes aš esu prieš riaušes ir nusikaltimus ir jie nieko bendro su edukacija neturi nebuvimo rasistu pilnai pakanka, o edukuoti taip, kad būtų pasiektas realus rezultatas, matyt ne kiekvienam duota. Aš taip nemoku, pats nesu šventasis (nors ir nemanau, jog privalai turėti visiškai švarią sąžinę, jog galėtum kažką apšviesti), bet ir nematau problemos pasakyti žmogui, kai nuo jo smirda.
Tikrai nesijaučiu dėl to gerai ir nesididžiuoju, jog sugebu išlaikti minimalų žmogiškumą, tiesiog labiau liūdna ir pikta dėl asmenų, kurie to nesugeba padaryti ir jaučia pareigą neigti rasizmą.
Comment
-
Taip, baltaodžiui ID irgi norėtu patikrinti, dėl to kad aplinką tvarkytų
- 1 patinka
Comment
-
Koks skirtumas kam? Gal kaimynas pranešė kad trainiojasi neaiškus tipas aplink namus. Būtu baltasis būtų patikrinę baltąjį, tik to niekad nedėtų į youtube ir niekas neverkšlentų dėl įsivaizduojamo rasizmo. Tokių dokumentų patikrinimų policija atlieka tūkstančiais. Dokumentų matai mandagiai paprašė, tragedija pasaulinio mąsto. Jūs ką tikrai negalit pateikti nei vieno realaus rasizmo fakto, o tik kažkokias įsivaizduojamas nesąmones?
https://www.nytimes.com/2017/01/27/u...nt-donham.html
Na, čia laukiam vartimosi iš g...
Comment
-
Woman Linked to 1955 Emmett Till Murder Tells Historian Her Claims Were False
https://www.nytimes.com/2017/01/27/u...nt-donham.html
Na, čia laukiam vartimosi iš g...
- 1 patinka
Comment
-
Rimtai? Didžiausias įrodymas yra rasizmas prieš 70 metų? Jūs dar vergiją ir kuklusklaną kaip įrodymus paminėkit. Man norėtusi rasizmo iš šiuolaikinės Amerikos. Amerikos kuri juoduką prezidentu buvo išsirinkus, Amerikos kur siuntinėjami ant trijų raidžiu copai tik nudelbia akis, nes siuntinėja juodukas kurio pirštu negalima paliesti jei nenori būti apkaltintas rasizmu.
Galiu privaryti šiuolaikinių pvz. kiek nori, bet tamsta esi TROLIS.
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimą
Praktiškai visuose gyvenimo aspektuose, o kalbant apie teisinę sistemą:
https://www.ussc.gov/research/resear...ces-sentencing
Suprantu, kad rasizmas gali atrodyti svetimas mūsų tautiečiams, ypač tiems kuriems neteko pabūvoti toje pačioje Amerikoje (ir ne kaip turistui), bet tikrai nebūtina pulti į kraštutinumus ir jį neigti vien dėl to, kad nepatinka protestai ir palaikymo akcijos.
O plakatas anglų kalba "fuck the police" žinoma jog buvo nukreiptas prieš Lietuvos policiją (sarkazmas, nors aš nepalaikau ir tokio suabsoliutinto puolimo prieš USA policiją).
Beje vieta, kai visi dalyviai dėkojo Lietuvos policijai už tvarkos palaikymą eitynių metu buvo praignoruota, bet tas vienas plakatas žinoma užkliuvo, nors matėsi tik pradžioje ir po to buvo paslėptas, nes prasilenkė su renginio dvasia ir susirinkusiųjų bendra pozicija.
- 1 patinka
Comment
Comment