Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. Joe Bideno administracija
Collapse
X
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Visa JAV?
Turėjai omenyje 300 rinkėjų, balsavusių už Trumpą?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Taip, kokie 300 rinkėjų iš visų balsavusiųjų už Trumpą tikrai gali būti klinikiniai debilai.
M'key....If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Nu tai vistiek, 41 prieš 44 proc. ir 41 prieš 45. Mažas skirtumas, suprantu, jei būtu bet jau 8 proc. skirtumas, o dabar juokas.Paskutinis taisė Lettered; 2019.01.02, 13:08.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Visa JAV?
Comment
-
Jei Trumpui užteko 300 balsų, tada jis tikrai genijus.
Comment
-
Pašalpiniai 44 prieš 34, ne taip ir mažai 10% ir tendencija gana aiški, kuo daugiau pajamų, tuo Clinton mažiau patraukli. Keista, kad kam nors čias kažkas keisto, Trumpas kaip ir nežadėjo didinti mokesčių ir pašalpų daugiau dalinti ar kokių nelegalų prisileisti.
Comment
-
Jei Trumpui užteko 300 balsų, tada jis tikrai genijus.
Palyginus su tavimų, Trumpas yra genijus.
Palyginus su manimi, jis yra debilas.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGalima vartyti statistiką kaip nori, bet kiek iš tikrųjų tie pašalpiniai sudaro iš 65 su virš mil. balsavusių už Hilarį?! Galiu tik spėti, kad tai tik lašas jūroje, juolab kad iš jų 34 proc. balsavo už Trumpą, o 22 proc. išvis nebalsavo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąPalyginus su manimi, jis yra debilas.
Comment
-
Ne tame esmė, kiek sudaro. Tiesiog kalba pasisuko, kad reiktų neleisti balsuoti visokiems pašalpiniais ir tada neva nebūtų išrinktas Trumpas, bet kaip matom statistiką, Clinton kaip tik populiaresnė tarp populistinio elektorato, t.y. visokių pašalpinių ir mažai uždirbančių.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąVisa JAV?
- 2 patinka
Comment
-
Pašalpiniai balsavo už Clinton.
Parašė digital Rodyti pranešimąNe keli, o 12%. Kažkam tiesa bado akis?
Nereikia nieko pritempti, faktai kalba patys už save
Jeigu atmetam visokius juodukus ir vertinam vien tik baltųjų balsuotojus, tai kaip tu sakai faktai kalba patys už save - už Trumpą balsavo senyvo amžiaus, mažiau išsilavinę kaimiečiai. Bet sugebėjimo viską pavaizduoti atvirkščiai iš tavęs neatimsi
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Bet va šitas pats geriausias:
Kalbant apie faktus, ar nepastebėjai, kad ten, iš kur paėmei šitą lentelę, buvo ir kitų lentelių, na, pvz. šita:
Jeigu atmetam visokius juodukus ir vertinam vien tik baltųjų balsuotojus, tai kaip tu sakai faktai kalba patys už save - už Trumpą balsavo senyvo amžiaus, mažiau išsilavinę kaimiečiai. Bet sugebėjimo viską pavaizduoti atvirkščiai iš tavęs neatimsi
Paskutinis taisė Lettered; 2019.01.02, 15:41.
Comment
-
Aš nieko nevaizdavau, tik pateikiau faktus, kad už Clinton balsavo daugiau bedarbių ir mažai uždirbančių, jei nepatinka šitie faktai, tai čia jau ne mano problemos, čia pats kažką bandot pavaizduoti nei yra iš tikrųjų, jog Clinton kairiųjų kandidatė, o Trumpas dešiniųjų. Na bent nieko keisto, leftistai su faktais ir realybe nelabai draugauja.
Comment
-
Tu ištraukei vieną lentelę iš 30 lentelių ir tai pateikei kaip visą paveikslą. Angliškai tai vadinama 'cherry picking'. Ir gal galima sužinoti su kokiais faktais aš nedraugauju ir iš kur ištraukei, kad aš kažkoks leftistas?Paskutinis taisė Lettered; 2019.01.02, 15:49.
Comment
-
Aš jokio paveikslo nepiešiau, tieisog kalba ėjo apie tai, už kurį kandidatą daugiau balsavo visokie pašalpiniai ir neturtingieji, tai tiesiog suradau diagramas, kurios aiškiai tą parodo, kad skurdesni labiau palaiko Clinton, na kaip ir logiška, juk kairiųjų kandidatė, bet jums tas nepatiko ir mane užispuolėt kažkodėl..
Comment
-
Bet va šitas pats geriausias:
Kalbant apie faktus, ar nepastebėjai, kad ten, iš kur paėmei šitą lentelę, buvo ir kitų lentelių, na, pvz. šita:
- 2 patinka
Comment
-
Man nepatiko, kad iš 30 lentelių tu ištraukei tik vieną ir pamiršai visas kitas. Bet netgi ta viena lentelė yra nekorektiška, korektiška jinai būtų jeigu eliminuotumėm visus juodukus ir ispanus ir vertintumėm vien tik baltųjų rinkėjų pajamas - tada pamatytumėm, kad neišsilavinę pašalpiniai iš tiesų balsavo už Trump'ą.
Comment
Comment