Tokius veikėjus kaip Švec reiktų vertint kritiškai, labai kritiškai. kgb morda yra kgb morda ypač kalbanti rusiškai tuo labiau su pasiteisinimais tokiais kaip, "aš nieko neišdaviau, tiesiog dabar tos valstybės, kuriai aš prisiekiau(cccp) nebėra"
CIA factbook nebeatnaujinamas leidinys, uždarytas šitas departamentas dar 2021 jei neklystu. Nebereikėtu jo naudoti (kad ir koks naudingas kai kurių šalių duomenims būdavo).
Teisybės dėlei, Japonija nuo 1980 iki 2025 gyvena 2000, stagnuojant.
To net neneigiu. Bet prelegentai teigia, kad didelė skola reiškia neišvengiamą katastrofą ir ekonominį kolapsą. Kažko tokio nestebime.
Stagnuoti 1980 m.Japonijos lygyje aš gal visai sutikčiau.
Manau, kad geriau, nei klestėti taip kaip laisvės sala Kuba ar nepriklausomybės bastionas Venesuela.
To net neneigiu. Bet prelegentai teigia, kad didelė skola reiškia neišvengiamą katastrofą ir ekonominį kolapsą. Kažko tokio nestebime.
Stagnuoti 1980 m.Japonijos lygyje aš gal visai sutikčiau.
Manau, kad geriau, nei klestėti taip kaip laisvės sala Kuba ar nepriklausomybės bastionas Venesuela.
Nu kaip su ta situacija. Dėl įvairių Japonijos specifikų gavosi, kad senoji karta net nelabai pajuto tos stagnacijos. Tik maža dalis tapo benamiais miestų parkuose, kurie palyginus labai civilizuoti ir gražiai gyvenantys be priklausomybių/šiukšlių/nusikaltimų ir viso kito įprasto tokiais atvejais chaosyčio. Bet jaunimui bandančiam įsiliet į darbo rinką 1990-2015 buvo absoliuti šikna. Neįliejant naujo kraujo tuo pačiu stagnuoja kūrybiniai-gamybiniai sektoriai. Dabar senoji gvardija nueidinėja dideliais tempais dėl natūralių priežasčių ir kažkiek tvarkosi vaizdelis. Bet dar ilgai laižysis žaizdas.
Įdomu, ar yra pasaulyje durnelių, tikinčių Chuilo (aka Putin) žodžiu ?
trumpas arba viename iš dimensijos etapų, arba putka turi prieš jį kompromatą. Daugiau negaliu paaiškinti, kodėl žingsnis po žingsnio daug daugiau teigiamų veiksmų daro ruZZ naudai. Kiek skaičiau ir žiūrėjau apie trumpą, jis tikrai nėra strategijos ar taktikos genijus, labiau kompleksuotas šmikis, kuris prisidengia arogancija (atseit pasitikėjimu savimi).
Kas tas Jurijus? Atsiprašau, bet pasitikėti kažkokiais blogeriais, dėstančiais pasaulio pabaigos scenarijus "JAV išeina iš Europos", "Putinas serga ir greit numirs" arba "Ukrainai ginklų liko dviem savaitėms", yra visiška nesąmonė. Aš suprantu, karas įdomu ir svarbu, bet dalinkimės normaliais šaltiniais, o ne telegramo riteriais
Kas tas Jurijus? Atsiprašau, bet pasitikėti kažkokiais blogeriais, dėstančiais pasaulio pabaigos scenarijus "JAV išeina iš Europos", "Putinas serga ir greit numirs" arba "Ukrainai ginklų liko dviem savaitėms", yra visiška nesąmonė. Aš suprantu, karas įdomu ir svarbu, bet dalinkimės normaliais šaltiniais, o ne telegramo riteriais
Koks dar telegram? Matau, kad jūs visiškai nesigaudote tame informacijos sraute. Ten yra šaltinių, su aukštu, nesakau absoliučiu, patikimumo laipsniu, yra visiškų nesąmonių skleidėjų, tokių kaip Solovej. Švec yra prie patikimesnių.
Comment