Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Negana to, kad naikina visą vidaus saugumo sistemą (nuo kalėjimų iki Pentagono), tai dar nori prisileisti tikrų ir netikrų milijonierių, milijardierių, kurie dirbtų ruZZ kaip šnipai.
    Paskutinis taisė RokasLT; Vakar, 19:17.

Comment

Comment

Pavadinimas "Triggered", dar 20 proc. tikiuosi, kad čia tik retorika. Laukiam realių veiksmų...

Comment

Parašė Šprotai aliejuje Rodyti pranešimą
          Reikia vietoj tos estės rimtesnės figūros
          Deja, šiuo atveju būtent EU egzistavimas yra dabartinę JAV administraciją erzinantis dalykas, dėl kurio jie negali šalių šantažuoti po vieną. Todėl nesvarbu kas bus toje pozicijoje - trumpas ir rubio bandys iš visų jėgų undermininti, kad tik mes galvotume, kad čia pas mus reikia kažką keisti ir jiems įtikti.

Comment

Islamo respublika tupi kampe:

P.S. aš net tikiuosi, kad tai kažkoks AI generuotas bajeris.
            Paskutinis taisė Eidvis; Vakar, 21:34.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
              Vieni įtikimiau tai daro, kiti ne.

Comment

Ir tai yra mažiausiai keistas dalykas ką jis šianden pasakė/padarė.

Comment

Labai džiugu, kad religija atgyja. Vakarų civilizacijoje to nematėme dešimtmečiais, kas ir privedė prie dabartinės jos... nekokios būklės (ne ekonomine prasme).

O jei kažkam maldos juokinga ar nepriimtina - tai daugiau sako apie juos, o ne maldas ar tikinčiuosius. Pykit, nepykit, bet Trumpas ir jo komanda dabar mano akyse dar aukščiau.
                  Snowflakes will attack U <3

Comment

Dar vienas ligonis į kolekciją (1:54).

Comment

Parašė Šprotai aliejuje Rodyti pranešimą
                      Reikia vietoj tos estės rimtesnės figūros
                      Ne prie ko čia ta Estija. Būtų vokietis, prancūzas, italas - negi manot, kad būtų gavęs susitikimą? Susitikimo su Trumpo administracija negauna ne tik ji, bet ir visi ES institucijų vadovai.

Esmė čia yra pareigybė, kuri, nors Briuselyje tampo daug virvučių ir yra svarbi, yra supančiota konsensuso tarp 27 valstybių paieškų ir nėra savarankiška tarptautinėje arenoje. Kaja Kallas yra kaip tik yra turbūt geriausias variantas, koks tik galėjo nutikti - buvusi premjerė, nebijanti kiek drąsiau pašnekėti ir paspausti valstybes. Visiškas kontrastas su prieš tai buvusiu Josepu Borrelliu.

Comment

negi zydu nera ten tame kambaryje? ka jiem daryt?
                        "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą

negi zydu nera ten tame kambaryje? ka jiem daryt?
                          Kodėl jiem kažką reikia daryti apart tiesiog patylėjimo? Man kelionėse teko pvz susidurti kai musulmonai pradėdavo melstis (ten kas kelias valandas lyg jie meldžiasi). Tai tiesiog tyliai - pagarbiai pasėdėjau ir viskas.Čia tipo kažkokią man nepagarbą jie parodė, kad prie manęs meldėsi ar ką čia bandai pasakyti.

Comment

Problema turbūt kita. Kad trumpistai jau pradeda pateisinti 'islamo valstybės' kūrimą iš pradžių JAV, o po to gal ir pas mus.

Comment

Problema turbūt kita. Kad trumpistai jau pradeda pateisinti 'islamo valstybės' kūrimą iš pradžių JAV, o po to gal ir pas mus.
                              Aš tai tikrai nepalaikau jokios islamo valstybės kūrimo niekur pasaulyje. Kažko nesupratau, dėl ko čia trumpistai turi tokį dalyką palaikyti?

Comment

Working...
                              X