Negana to, kad naikina visą vidaus saugumo sistemą (nuo kalėjimų iki Pentagono), tai dar nori prisileisti tikrų ir netikrų milijonierių, milijardierių, kurie dirbtų ruZZ kaip šnipai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Šprotai aliejuje Rodyti pranešimąReikia vietoj tos estės rimtesnės figūros
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąIslamo respublika tupi kampe:
Comment
-
Comment
-
P.S. aš net tikiuosi, kad tai kažkoks AI generuotas bajeris.
O jei kažkam maldos juokinga ar nepriimtina - tai daugiau sako apie juos, o ne maldas ar tikinčiuosius. Pykit, nepykit, bet Trumpas ir jo komanda dabar mano akyse dar aukščiau.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Šprotai aliejuje Rodyti pranešimąReikia vietoj tos estės rimtesnės figūros
Esmė čia yra pareigybė, kuri, nors Briuselyje tampo daug virvučių ir yra svarbi, yra supančiota konsensuso tarp 27 valstybių paieškų ir nėra savarankiška tarptautinėje arenoje. Kaja Kallas yra kaip tik yra turbūt geriausias variantas, koks tik galėjo nutikti - buvusi premjerė, nebijanti kiek drąsiau pašnekėti ir paspausti valstybes. Visiškas kontrastas su prieš tai buvusiu Josepu Borrelliu.
Comment
-
P.S. aš net tikiuosi, kad tai kažkoks AI generuotas bajeris.negi zydu nera ten tame kambaryje? ka jiem daryt?
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
negi zydu nera ten tame kambaryje? ka jiem daryt?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Problema turbūt kita. Kad trumpistai jau pradeda pateisinti 'islamo valstybės' kūrimą iš pradžių JAV, o po to gal ir pas mus.
Comment
Comment