Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
O kas čia blogo kremliniam šūdo gabalui (a.k.a. trumpistui) siūlyti duoti į snukį?Parašė digital Rodyti pranešimąYra aišku, bet forume tokių daug nematau. O vat priešingų pavyzdžių tai pilna - jau buvo vienas kuris siūlė į snukį "trumpistams" duoti ir pan.
- 4 patinka
Comment
-
Greičiau nenuims, neišves, tiesiog mega narcizas gavo sceną ir puikuojasi joje, mums visiems už kiaušų laiko (išvesiu/neįšvesiu, nuiimsiu/nenuiimsiu), nori nenori kreipi dėmesi, geras gabalas Europos kreipia ir pasaulio. Bet yra JAV interesai bei valdžios žaidimai (power dynamics ar smth) kur Trumpas ten kažkokia uoslę turėtų turėti, nors aš jo per daug nevertinu jo intelektualinių sugebėjimų, bet nebūtų atsisėdės į sostą, jei būtų et "uoslės", kad ir inkstinktyvios (pvz Bulbinis irgi turi labai gerą valdžios ar jėgos "uoslę"). Bei dabar JAV valdžioje yra labai mažai saugiklių, įdomu koks kitas prezidentas išvis tiek valdžios turėjo? Ty gal 1 rytą, ne ta koja atsikėles, Donis nuspres ai buvo tų Europų, nes kas nors ne taip pažiūrės ar pasakys ką. Malonu kai tavo likimas priklauso gera dalimi nuo 1 žmogaus įgeidžių, nuotaikos, kaip senais gerais absoliutizmo laikais. Dar truktų, kad eretikus, raganas degintų, galvas, rankas, kojas kapotų, retropija žodžiu atgal i praeitį.Parašė RokasLT Rodyti pranešimąKalbos kalbomis, bet jei JAV nuiminės sankcijas, tada viskas aišku.
Turėtų derybos nieko nesibaigti, o tada blogiausias kas gali būti išvesti JAV kariuomenė ir pasakyti kad čia Europa tegu tvarkosi, nes jis stengėsi, bet kažkas nenori, užsispyrę.Paskutinis taisė Dundorfas; 2025.02.19, 14:48.
- 5 patinka
Comment
-
Su PU nėra taikos. nebus, nebent Rusija pralaimės arba ekonomiškai ir socialiai degraduos. Nei geros nei blogos, gali būti laikinos paliaubos .Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Bloga taika geriau nei geras karas? Manau apgaudinėjimas yra blogiau nei tiesus pasakymas, kad Į NATO nepriimsim ir karių nesiųsim.
- 7 patinka
Comment
-
Na čia tamstos interpretacija. Tada ir visiems kitiems matyt galima? Jei tu už LGBT - tiems, kas prieš, jei prieš - tiems kas už? Analogiškai dėl BLM ir t.t.Parašė aaa Rodyti pranešimąO kas čia blogo kremliniam šūdo gabalui (a.k.a. trumpistui) siūlyti duoti į snukį?
- 2 patinka
Comment
-
Žiūrėkite, kaip normalus trumpistas aš palaikau, kai trumpas kenkia transgenderiams, gėjams, moterims, neturtingiems, imigrantams, juodaodžiams, valstybės darbuotojams, kanadiečiams, meksikiečiams, afrikiečiams ir visiems kitiems. Bet kai kenkia man asmeniškai tai aš žinoma tokios neteisybės nepalaikauParašė Gator Rodyti pranešimą
Dauguma taip bet kai kurie čia forume galvoja, kad čia kažkas palaikys Donį darantį Lietuvai nepalankius sprendimus, nes palaiko jo kitus dalykus. Jie įsivaizduoja, kad čia sekta kažkokia Donaldo, kur nekvestionuojamai remiami visi jo sprendimai.
- 10 patinka
Comment
-
Taika įmanoma, kai Rusija bus priversta mokėt reparacijas Ukrainai, sumažinant kariuomenę iki 10k sienų apsaugos karių, visa gynybos pramonė sunaikinta, ir putka bei jo ratas teisiami maskvoje ir pakariami už nusikaltimus žmonijai, surengiami laisvi ir nepriklausomi rinkimai prižiūrint JT. Vat kas yra tikra taika.Parašė Dundorfas Rodyti pranešimą
Su PU nėra taikos. nebus, nebent Rusija pralaimės arba ekonomiškai ir socialiai degraduos. Nei geros nei blogos, gali būti laikinos paliaubos .
- 15 patinka
Comment
-
Aš negalvojau, kad "Snukius ėdančių leopardų partija" pradės ėsti MANO veidą!Parašė neamos Rodyti pranešimą
Žiūrėkite, kaip normalus trumpistas aš palaikau, kai trumpas kenkia transgenderiams, gėjams, moterims, neturtingiems, imigrantams, juodaodžiams, valstybės darbuotojams, kanadiečiams, meksikiečiams, afrikiečiams ir visiems kitiems. Bet kai kenkia man asmeniškai tai aš žinoma tokios neteisybės nepalaikau
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNa čia tamstos interpretacija. Tada ir visiems kitiems matyt galima? Jei tu už LGBT - tiems, kas prieš, jei prieš - tiems kas už? Analogiškai dėl BLM ir t.t.https://www.bbc.com/news/articles/cd0n5e1pdz9oSpeaking to reporters at his Mar-a-Lago residence, Trump was asked by BBC News what his message was to Ukrainians who might feel betrayed.
"I hear that they're upset about not having a seat, well, they've had a seat for three years and a long time before that. This could have been settled very easily," he said.
"You should have never started it. You could have made a deal," he later added.
Jeigu forumo moderatorius dar kažkaip ypatingai sugeba interpretuoti šitą frazę, tai, arba šitas forumas tampa vatnikų irštva, arba metas kažkam atimti moderatoriaus teises.
Comment
-
Paelaboruokite daugiau, prašom. Iš kur jūs žinote kaip aš sugebu interpretuoti?Parašė aaa Rodyti pranešimąhttps://www.bbc.com/news/articles/cd0n5e1pdz9o
Jeigu forumo moderatorius dar kažkaip ypatingai sugeba interpretuoti šitą frazę, tai, arba šitas forumas tampa vatnikų irštva, arba metas kažkam atimti moderatoriaus teises.
- 1 patinka
Comment
-
O kaip tą taiką pagal šitą modelį pasiekti?Parašė Palpatine Rodyti pranešimą
Taika įmanoma, kai Rusija bus priversta mokėt reparacijas Ukrainai, sumažinant kariuomenę iki 10k sienų apsaugos karių, visa gynybos pramonė sunaikinta, ir putka bei jo ratas teisiami maskvoje ir pakariami už nusikaltimus žmonijai, surengiami laisvi ir nepriklausomi rinkimai prižiūrint JT. Vat kas yra tikra taika.
- 1 patinka
Comment
-
Nors ir sutinku, kad trumpistui galima pistelt vieną per snukį, tačiau suprantu ir požiūrį, kad to daryti negalima. Bet labiausiai nesuprantu, kaip digital buvo prirašytas prie vatnikų, kai forume turim jonus ir romus.Parašė aaa
Paelaboruosiu, kad esi supistas vatnikas. Tikiuosi, greitai pradėsi degti pragare.
- 5 patinka
Comment
-
Dar nebloga situacijos analizė iš verslo žinių:
https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...ta-kara-563937
Todėl analitikai šokiruoti D. Trumpo ketinimų padaryti tiek daug greitų nuolaidų Kremliui, nes būtent dabar tam pats netinkamiausias metas.
„Net jei Vakarai negali suteikti Ukrainai geležinių saugumo garantijų, jie galėtų išlaikyti sankcijas ir parklupdyti Rusiją ekonomiškai“, – įsitikinęs Kirilas Rogovas, ekspertų tinklo „Re: Russia“ įkūrėjas.
Tačiau D. Trumpas daugiausia dėmesio skiria savo pažado greitai užbaigti karą vykdymui, o ne Rusijos suvaržymui ir atgrasymui ilgiems metams.
- 8 patinka
Comment
-
Tas eskadronas rotuojasi Europoj jau kuris laikas, tiesiog iš Suomijos atkeliavo į UK, parašyta straipsnyje, antraštė clickbaitParašė gerietis Rodyti pranešimąTai ne putkai gi gasdinti bombonešius au A-Bomb atsivarė
Comment
-
Na, Trumpas žeria informaciją ne blogiau nei užkietėjęs zetnikas (V.Solovjovas tyliai rūko kamputyje). Zelenskio reitingas pasirodo vos 4% ir aiškinsis, kas išvogė pinigus, arba turės Ukraina viską grąžinti.
Tuo tarpu taikos balandis Putinas giriasi, kad pradėjo naują puolimą Sumų srityje. Kaip čia taip Zelenskis daleido?
- 12 patinka
Comment
-
Daleido, nes išprovokavo, kaip čia nesuprastParašė Sula Rodyti pranešimąNa, Trumpas žeria informaciją ne blogiau nei užkietėjęs zetnikas (V.Solovjovas tyliai rūko kamputyje). Zelenskio reitingas pasirodo vos 4% ir aiškinsis, kas išvogė pinigus, arba turės Ukraina viską grąžinti.
Tuo tarpu taikos balandis Putinas giriasi, kad pradėjo naują puolimą Sumų srityje. Kaip čia taip Zelenskis daleido?
- 1 patinka
Comment
-
Jau yra nemažai nuorodų, kad Zelenskio reitingas 54% arba kad didesnis, nei Trumpo. Dėl pinigų irgi Trumpas melavo.Parašė Sula Rodyti pranešimąNa, Trumpas žeria informaciją ne blogiau nei užkietėjęs zetnikas (V.Solovjovas tyliai rūko kamputyje). Zelenskio reitingas pasirodo vos 4% ir aiškinsis, kas išvogė pinigus, arba turės Ukraina viską grąžinti.
Comment
Comment