Parašė suoliuojantis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimą
Nu o kiek būtų malę jei 2022 vasarį nebūtų virš PL ir Juodosios jūros River Jointai ir Global Hawk kabėję?
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Mažiau, būtų male, nu ir? Koks tavo pointas išvis?
Mažiau sakai būtų malę - aš sakau kad Kijevas būtų paimtas
Comment
-
Parašė Darius555 Rodyti pranešimąNoriu pasakyti kad Vakarai laikėsi ir laikosi Budapešto memorandumo sąlygų
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTaip, bet čia tik viena iš interpretacijų. Galėjo ir griežčiau reaguoti, ir niekas nieko nebūtų pasakęs.
Comment
-
Noriu pasakyti kad Vakarai laikėsi ir laikosi Budapešto memorandumo sąlygų
Mažiau sakai būtų malę - aš sakau kad Kijevas būtų paimtas
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąUkraina turi dalyvauti, wtf čia rašai?
Comment
-
Arba galėjo ir visai nereaguoti nes buvo tam priežastys.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąWTF tu rašai, kad neva Europą reikia išmesti iš derybų proceso
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąD.Trumpo pasiuntinys: Europa taikos derybose nedalyvas https://www.15min.lt/naujiena/aktual...oje-57-2395562Parašė digital Rodyti pranešimąIr teisingai. Kol Europa neparodys turinti kiaušus - fuck ją.
- 1 patinka
Comment
-
Kokios priežastys?
- 1 patinka
Comment
-
Būtų Ukraina turėjus branduolinius ginklus, žaidimo taisyklės būtų buvusios kitokios, o šiaip ką Europai reiktų dabar daryt tai pačiai didint branduolinį arsenalą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąDar kartą - kur aš tai rašiau? Aš tik džiaugiausi, kad Europą biški pastatė į vietą, bet niekur nesakiau, kad ji neturi dalyvauti derybose.
Comment
-
JAV užklausė Europos, kad jei norite dalyvauti derybose, tai pateikite konkretų planą, kiek galės brigadų ginti Kijevą.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Palpatine Rodyti pranešimąJav yra sąjungininkas my ass. Fuck them, reik pamiršt nato ir kurt naują aljansą su rytų Europa ir Skandinavija
Šviečiasi, kad ir Čekijoje neužilgo perims valdžią Kremliaus draugai.
Dėl Rumunijos irgi neaišku...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Su Vengrija ir Slovakija?
Šviečiasi, kad ir Čekijoje neužilgo perims valdžią Kremliaus draugai.
Dėl Rumunijos irgi neaišku...
Comment
Comment