Čia ne polling, o vieno atskiro lažybų tinklalapio rezultatai
Jei atrodo, kad tai tikslu, tai prieš Harris VP išrinkimą statytojai prognozavo, kad tikimybė Shapiro - 69%, Walz - 24%
Čia naujausi polls, šiaip pagal rinkikus lygybė, nors pagal nacionalinę popular vote pirmauja Harris 3-5 proc. Beje, dar gali turėti įtakos rezultatams tai, kad kaip pas mus apygardos perbraižomos ir jų vis daugiau atsiranda Vilniuje, o provincijoje mažėja, tai JAV rinkikų balsų skaičius buvo sumažintas Kalifornijoje, Niujorke, Ilinojuje, o padidėjo Floridoje, Teksase, Montanoje.
Beje, Allan Lichtman prognazuoja kad laimės Kamala Harris pagal jo "The Keys to the White House" modelį kuris atspėjo visus (išskyrus 2000) rinkimų rezultatus nuo 8-to dešimtmečio, taipogi jūsų senatvinių marazmikų numėgta Trumpaji.
Ar galima tikėt kad tik 2mlrd iš 60 tegavo? Gal kas gali paneigti kad čia tiesa kalbama?
Ps. Pagal tai kas ir kaip vyksta fronte, panašu kad gavo 2mlrd. o ne 60.
Niekados nebuvo pažado duoti 60 vien Ukrainai. Tai tik tų akyse, kurie skaito tik antraštę, kad kongresas netvirtina 60 mljrd paketo, bet nesugeba perskaityti 5 sakinių kas jame yra.
p.s. taip, pilnai tikiu, kad tik 2 mljrd kol kas pateikti.
Niekados nebuvo pažado duoti 60 vien Ukrainai. Tai tik tų akyse, kurie skaito tik antraštę, kad kongresas netvirtina 60 mljrd paketo, bet nesugeba perskaityti 5 sakinių kas jame yra.
p.s. taip, pilnai tikiu, kad tik 2 mljrd kol kas pateikti.
Esu labai nustebęs kad šalis su 330+M gyventojų nesugeba turėti geresnių kandidatų.
Man jau senokai kilo šitas klausimas. Tikrai labai keista, šalis tokio dydžio, tokios galios. Mažose valstybėlėse, netgi kaip Lietuva, ir tai galima surasti geresnių variantų, o čia iš 330+ mln turim tik... Va tokius, kokius matome.
Kiekvienu klausimu apie charakterio savybes, išskyrus „stiprus lyderis“, Kamala Harris lenkė D. Trumpą; jie mano, kad ji apskritai yra geresnis žmogus, deramai išauklėta, o D. Trumpas yra nesąžiningas, per senas, netinkamos psichinės sveikatos. Vis dėlto, svarbiausius klausimus, tokius kaip ekonomika ir imigracija, jie labiau patikėtų jam spręsti, ne Kamalai Harris.
San Francisko buves mera Willie Brown apie Harris taip kalbėjo
“Yes, we dated. It was more than 20 years ago. Yes, I may have influenced her career by appointing her to two state commission when I was Assembly speaker.”
Comment