Lochai griaunantys NATO buvo tie, kurie neskyrė bent apypadorio finansavimo ir tikėjosi ant svetimo pabūklo koto nujot į saugų rytojų. Nu bent pagal šių dienų logiką būt chaliavščiku yra gerai, o paprašyt chaliavščiko prisimest jau negražu :/
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie JAV aktualijas. D. Trumpo administracija
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai, ok, lochas, klounas ar dar bet kas, bet skystakiaušu niekaip neišeina pavadinti. Neveltui ir Putinas, Xi, Kimas, Ajatola sudėjo tyliai savo vietose.
Comment
-
Dėl Trumpo kiaušų. Pirmoje kadencijoje jo komandoje buvo kompetetingi neprorusiški profesionalai tokie kaip Pompeo ar tas Mad Dog. Taigi jie didele dalimi ir formavo politiką, nes Trumpas nieko nesigaudė. Ir dabar jis nesigaudo, bet jo naujoji potenciali komanda yra Kremliaus draugeliai
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Turime nustoti isterikuoti.
Prieš tai mano klausimo neatsakėt, tai pabandysiu dabar - ką darysite bei sakysite kai Trumpas ims ir sudės rankas kai rusai pradės veržtis į Lietuva, Lenkija? Irgi kalbėsite koks tvirtos rankos politikas jis yra, ir koks šaunuolis? Taip ir toliau matuosite lytinių organų kietumą?
Nors ir nepalaikau Baideno, bet šis fruktas nekelia jokio pasitikėjimo kad viskas bus gerai, ir kad antras Roosevelt'as ar Reagan'as ateina mums į pagalba.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Tame tarpe buvo ir Nikki Haley, buvusi US atstovė UN už kurią aš, jei būčiau US piliečiu, pirmiausiai balsuočiau. Kai prezidentu tapo Trumpas, resbulikonų partija vis dar buvo respublikonų, dabar tai jau MAGA ir atitinkamai bus pasirinkta ir komanda, jei Trumpas taps prezidentu.
Comment
-
Parašė Deus Rodyti pranešimą
Aha...
Prieš tai mano klausimo neatsakėt, tai pabandysiu dabar - ką darysite bei sakysite kai Trumpas ims ir sudės rankas kai rusai pradės veržtis į Lietuva, Lenkija? Irgi kalbėsite koks tvirtos rankos politikas jis yra, ir koks šaunuolis? Taip ir toliau matuosite lytinių organų kietumą?
Nors ir nepalaikau Baideno, bet šis fruktas nekelia jokio pasitikėjimo kad viskas bus gerai, ir kad antras Roosevelt'as ar Reagan'as ateina mums į pagalba.Paskutinis taisė Lettered; 2024.03.20, 10:24.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Deus Rodyti pranešimąNors ir nepalaikau Baideno, bet šis fruktas nekelia jokio pasitikėjimo kad viskas bus gerai, ir kad antras Roosevelt'as ar Reagan'as ateina mums į pagalba.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąLochai griaunantys NATO buvo tie, kurie neskyrė bent apypadorio finansavimo ir tikėjosi ant svetimo pabūklo koto nujot į saugų rytojų. Nu bent pagal šių dienų logiką būt chaliavščiku yra gerai, o paprašyt chaliavščiko prisimest jau negražu :/
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Teisybės dėlei, Ruzveltas neatėjo mums į pagalbą ir paliko sovietynui.
Todėl aš ir klausiu žmonių kuriems Trumpas patinka, dėl ko tiki kad jis nepadarys Amerikos izoliuotos ir nepaliks Ukrainos bei kitų valstybių Rusijai.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Tame tarpe buvo ir Nikki Haley, buvusi US atstovė UN už kurią aš, jei būčiau US piliečiu, pirmiausiai balsuočiau. Kai prezidentu tapo Trumpas, resbulikonų partija vis dar buvo respublikonų, dabar tai jau MAGA ir atitinkamai bus pasirinkta ir komanda, jei Trumpas taps prezidentu.
- 1 patinka
Comment
-
Aha...
Prieš tai mano klausimo neatsakėt, tai pabandysiu dabar - ką darysite bei sakysite kai Trumpas ims ir sudės rankas kai rusai pradės veržtis į Lietuva, Lenkija?If a lion could speak, we could not understand him.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąPanašu, kad Trumpo valdomas atstovų rūmų speakeris Johnsonas
- 1 patinka
Comment
-
Sutinku, bet aš daugiau turėjau omenyje lyderį kuris nebūtu su neaiškiomis pažiūromis užsienio politikoje ir padėtų Ukrainai bei Europai (taipogi kitoms draugiškoms valstybėms) visais būdais. Dabar abu pasirinkimai yra 181-ių metų demokratas su kažkiek aiškia kryptimi ir 177-ių metų MAGA respublikonas su "flip-flop" politika, nežinia ka norintis daryti, ir keičiantis nuomones kaip kojines.
Todėl aš ir klausiu žmonių kuriems Trumpas patinka, dėl ko tiki kad jis nepadarys Amerikos izoliuotos ir nepaliks Ukrainos bei kitų valstybių Rusijai.
Comment
-
Kaip ir sakiau iškart po pasisakymo, art of the deal.
D. Trumpas griežtą retoriką NATO atžvilgiu pavadino derybine taktika
Plačiau: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/202...#ixzz8V0LfCQBd
Comment
-
Parašė neamos Rodyti pranešimą
Pasaulio mento rolė JAV yra labai patogi, Europa perka JAV skolą ir karinės pramonės produkciją, kuri ir finansuoja tą pačią didžiulę kariuomenę. Tai Europos strateginė autonomija bus labai gerai Amerikai, iki pat rimtesnių nesutarimų
Comment
-
Parašė Deus Rodyti pranešimąTodėl aš ir klausiu žmonių kuriems Trumpas patinka, dėl ko tiki kad jis nepadarys Amerikos izoliuotos ir nepaliks Ukrainos bei kitų valstybių Rusijai.
Tą patį sakysime ką ir jūs sakytumėt.
Čia klausimas ne ar gerai palikti Rusijai.
Klausimas, kad skirtingai matome kas yra blogesnis prezidentas karui su Rusija.Paskutinis taisė Gator; 2024.03.20, 11:24.
- 1 patinka
Comment
-
JAV respublikonai turėjo didžiaja dalį rinkėjų - "white protestan male", bet dabar rinkėjai ne protestant, ne white ir ne tik male lemia, kad respublikonai tapo mažuma, gelbėjimosi ratas - populistinis Trumpas, kuris traukia marginalius, giluminės liaudės rinkėjus, katrie anksčiau gal išvis nebalsavo, nes čia ne jų buvo. Panašiai Borisas Jonsonas gelbėjo torių partiją UK, spjovė ar naudinga ar nenaudinga Brexit Britanijai, prastumė, bet liaudis nusvylė pasekmėmis ir toriams ate ir UK galbūt ate.
Taip dabar respublikonai stumia, nusispjovę į strateginius JAV interesus žiūri tik reitingus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kaip Trumpas jį valdo? Nuolat kartojate, jog JAV ne diktatūra.
Atstatydinamas buvęs atstovų rūmų speakeris MAGA respublikonų sparno dėka, priežastis - palaikė paramos Ukrainai skyrimą.
Naujo speakerio rinkimai užsitesia labai ilgą laiką, rtespublikonų partija nesutaria ką skirti, MAGA blokuoja visus kandidatus, kurie nėra patvirtinti Trumpo.
Po labai ilgo laiko respublikonai išrenka naują kongreso speakerį, kuris laisvu laiku lankosi Trumpo ranchoje ir koks neįtikėtinas sutapimas, bet blokuoja paramos Ukrainai teikimą. Vos ne visi respublikonai, kaip ir absoliuti dauguma jų rinkėjų iš pradžių buvo visu 100% už Ukrainos palaikymą, viskas pradėjo keistis po to, kai Trumpas pradėjo promotinti ir lobinti paramos Ukrainai nutraukimą, tiek tarp respublikonų rinkėjų, tiek tarp respublikonų partijos. Ir taip - JAV ne diktatūra, bet panašu, kad pirmą kartą jos istorijoje gali iškilti reali grėsmė jai tokiai tapti. Visi diktatoriai pradėjo nuo to, ką iš esmės dabar daro Trumpas - asmenybės kulto konstravimas, žiniasklaidos įvaridijimas kaip 'fake' ir/ar užvaldymas, teisinis nihilizmas ir galiausiai teisėsaugos užvalgymas.
- 2 patinka
Comment
Comment