Parašė index
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gitanas Nausėda, LR prezidentas
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Vadinasi mes iš principo nesutarsime, nes man tai atrodytų kažkas tarp juokingo, graudaus ir apgailėtino.
„Kadangi tokiu pat ženklu yra apdovanojamas ponas Alfredas Bumblauskas, kuris naikina Žemaitiją. Kai mes buvome teisme, jis, uždėjęs ranką ant Konstitucijos, prisiekė sakyti teisybę ir pasakė, kad tokios žemaičių tautos nėra, Žemaitijos nebuvo ir nė būti negali, o į mano komentarą dar atšovė: „Jei dar čia kalbėsi, aš pasakysiu, kad Žemaitija už Kauno.“ Ir dabar jam yra įteikiamas ženklas „Už nuopelnus Žemaitijai“. Man, kaip tikram žemaičiui, jis padarė gėdą, ne tik spjovė man į tarpuakį, bet ir apspjovė visą Žemaitiją. Todėl aš oficialiai atsakau priimti šitą apdovanojimą. Aš nenoriu stovėti ant vieno laiptelio su šiuo žmogumi. Ačiū širdingai už apdovanojimą!“ – A. kontrimo žodžius cituoja „Telšių žinios“.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąOho, čia toks stipresnis nuo Tapino. Tokio stipraus aukščiausių valstybės vadovų atžvilgiu matyt nelabai buvo. Bet sunku su tuo nesutikti. Ar dėl savo buko narciziškumo ar dėl kolosaliai nekompetentingos komunikatorių komandos, AiG, ypač paskutiniu metu, atrodo labai jau nevykusiai.
- 1 patinka
Comment
-
Na, niekas nesakė, kad demokratija yra lengva valstybės valdymo forma. Demokratija reiškia, kad visi turi teisę protestuoti ir turėti žodžio laisvę. Jeigu kažkam demokratija yra per sudėtinga, tai galima pažiūrėti į kaimyninę Baltarusiją, kur yra stipri "prezidento" ranka, kuomet visi protestuojantys yra uždaromi į kalėjimus, sumušami, areštuojami KGB stiliumi. O pagal "prezidentą" jų visuomenė dar yra nepribrendusi turėti moterį prezidentę
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Pagal tai kaip jo komunikatoriai keičiasi, panašu, kad problema Nausėdoje.Post in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNiekas čia nieko nekopijuoja, o paprasčiausiai protestuoja ir netoleruoja. Kai aukščiausios valstybės institucijos(šiuo atveju prezidentūra) leidžiasi iki labai žemo lygio eidami kalbėtis su visokiais teistais asmenimis, kurie atvirai kursto neapykantą mažumoms ir ragina su jais susidoroti. Beje, matosi ganėtinai stipri koreliacija tarp antivakserių ir šeimos gynimo maršo palaikytojų.
Šiaip Lietuvoje liberalų judėjimas paskutiniu metu yra susilpnėjęs, po to kai Masiulis, Steponavičius, Zuokas įsivėlė į kyšių skandalus
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNa, niekas nesakė, kad demokratija yra lengva valstybės valdymo forma. Demokratija reiškia, kad visi turi teisę protestuoti ir turėti žodžio laisvę. Jeigu kažkam demokratija yra per sudėtinga, tai galima pažiūrėti į kaimyninę Baltarusiją, kur yra stipri "prezidento" ranka, kuomet visi protestuojantys yra uždaromi į kalėjimus, sumušami, areštuojami KGB stiliumi. O pagal "prezidentą" jų visuomenė dar yra nepribrendusi turėti moterį prezidentę
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Nausėdos žmona pati yra antivakserė.
Antivakseriai yra, kurie netiki, kad vakcinos veikia, arba sako, kad jos kenkia.
O ne tiesiog nesiskiepiję žmonės.
Ar tai yra kažkoks leftistų bruožas, visus kas ne kairėje iškart sumesti į dešinę, nesuorantant, kad yra visas spektras?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNa, niekas nesakė, kad demokratija yra lengva valstybės valdymo forma. Demokratija reiškia, kad visi turi teisę protestuoti ir turėti žodžio laisvę. Jeigu kažkam demokratija yra per sudėtinga, tai galima pažiūrėti į kaimyninę Baltarusiją, kur yra stipri "prezidento" ranka, kuomet visi protestuojantys yra uždaromi į kalėjimus, sumušami, areštuojami KGB stiliumi. O pagal "prezidentą" jų visuomenė dar yra nepribrendusi turėti moterį prezidentę
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąJau pilnumoj JAV liberastukus kopijuoja su savo "vertybių signalizavimais" ir cancel kultūra.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nustokite kvailintis prilygindami nesiskiepijusius žmones antivakseriams.
Antivakseriai yra, kurie netiki, kad vakcinos veikia, arba sako, kad jos kenkia.
O ne tiesiog nesiskiepiję žmonės.
Ar tai yra kažkoks leftistų bruožas, visus kas ne kairėje iškart sumesti į dešinę, nesuorantant, kad yra visas spektras?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąO kuris Tapino teiginys yra anot tavęs klaidingas?
„Pasirinkusi bendrauti su nusikaltėliais ir remdama neteisėtus mitingus, kurių metu siūloma karti Seimo narius
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąTas Tapino išsidirbinėjimas gali turėti priešingą poveikį.
Atrodo, Nausėdai reitingas dabar savaime bus palaikomas aukštame lygyje - kuo daugiau jį puls, tuo reitingas ir be papildomų pastangų tik augs. Gal ir iki antros kadencijos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiaip įdomu, o už ką Nausėda yra palaikomas? Ką jisai kaip prezidentas kol kas nuveikė? Ar jis kaip kokia šventa karvė, nes jūs už jį balsavote ir dėl to jis negali būti kritikuojamas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Na, apdovanojimo nepriėmimas šiaip yra pakankamai tradicinis protesto būdas. Ar pavyzdžiui būtų privalu priimti kokį Rusijos teikiamą "Tautų draugystės" apdovanojimą? Aš pvz. irgi viešai nedemonstruoju padėkos už akademinius pasiekimus, pasirašytos Graužinienės, ir tai nėra nei joks cancelinimas, nei ką. Tas amerikietiškas cancelinimas yra labiau apie tai, kai žmonėms iš esmės yra trukdoma viešumoje reikšti nuomonę, o čia to tikrai nėra.
Šiaip būtų labai nejauku, jei žmonės stipriai oponuojantys Nausėdai turėtų eiti ir vaizduoti apsimestinį dėkingumą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Čia labiau demonstruojama nepagarba demokratijai ir tiems piliečiams, kurie balsavo rinkimuose, nes apdovanojimą teikia LR prezidentas, o ne šiaip Nausėda, maždaug esu liberalas, o išrinktas prezidentas konservatorius, tai neisiu atsiimti apdovanojimo ir parodysiu vidurinį pirštą.Post in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiaip įdomu, o už ką Nausėda yra palaikomas? Ką jisai kaip prezidentas kol kas nuveikė? Ar jis kaip kokia šventa karvė, nes jūs už jį balsavote ir dėl to jis negali būti kritikuojamas
Paskutinis taisė Lettered; 2021.06.23, 01:22.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
O tai rodydamas pagarbą bet kokiam išrinktam politikui rodai nepagarbą institucijai? Tokiu atveju bet koks protestas ar nepagarbos pareiškimas prieš politiką būtų nepagarba demokratijai ir piliečiams, nuo šeimų maršo iki užrašų "Skvernelis - durnelis".
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Tai čia nėra protestas prieš politiko vykdomą politiką, priimamus įstatymus ir pan., o iš esmės prieš pačią instituciją, nes apdovanojimai nėra politiniai.
Aišku dar gal ir "pašalinkim Gražulį/Raskevičių iš komitetų" panašu, nes komitetų sudėtis yra kokia yra iš esmės dėl Seimo veikimo principo.Post in English - fight censorship!
- 1 patinka
Comment
Comment