Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gitanas Nausėda, LR prezidentas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rmss Rodyti pranešimą

Ar labai skauda vieną vietą dėl to, kad AIG komuniaga, kad taip bandai nuolat temą nukreipt? Šiaip reiktų moderatorių įsikišimo dėl specialaus temos derailinimo.
    Priešingai aš noriu, kad AIG čia ir dabar būtų pašalintas, kaip Paksas kažkada.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

2 ≠ 3
      Tai gal mano pavardė VRM archyve (juolab iki 1943 m. saugumo padalinys buvo SSRS NKVD sudėtyje)
      Turėjau galvoje, kad ten irgi gali būti daug įdomių dalykų. Bet apie išslaptinimus niekas net necypteli.
      SSRS buvo dar tokia įdomi organizacija kaip GRU. Kažkodėl apie ją net nešnekama.
      Beje, turiu tam tikro lygio prieigą, taip kad esu patikrintas VSD ir VRM
      Buvę KGB bendradarbiai užima/užėmė pakankamai atsakingas pareigas netgi pačiame VSD!
      Na tai čia ne naujiena, kad iš KGB ir ministrais galėjo būt(berods Misiukonis) ir gal į VSD pereit, kaip sakoma svarbiausia laiku pakeist puses.Tik įdomu, kad tuo pat metu kai kurie teigia, kad nieko čia tokio, bet prieš paskelbimą informacijos. O tie, kurie labiausiai nori, kad paviešintų informaciją vatnykais dažnai išvadinami. Lenkijoje pačiam Valensai bandė pripaišyt bendradarbiavimą su KGB kažkiek lyg ir pavyko, bet dėl to Lenkijoje nieks nesugriuvo.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą

2 ≠ 3
        Tai gal mano pavardė VRM archyve (juolab iki 1943 m. saugumo padalinys buvo SSRS NKVD sudėtyje)
        Turėjau galvoje, kad ten irgi gali būti daug įdomių dalykų. Bet apie išslaptinimus niekas net necypteli.
        SSRS buvo dar tokia įdomi organizacija kaip GRU. Kažkodėl apie ją net nešnekama.
        Beje, turiu tam tikro lygio prieigą, taip kad esu patikrintas VSD ir VRM
        Buvę KGB bendradarbiai užima/užėmė pakankamai atsakingas pareigas netgi pačiame VSD!
        Taip ir galvojau, kad esate kokio depo ar įstaigos vadovas, karjeros biurokratas

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
          Taip ir galvojau, kad esate kokio depo ar įstaigos vadovas, karjeros biurokratas
          Tada durnai galvojot (kas šiaip dažnokai pastebima), nes taip nėra, Sula tiesiog su aviacija susijęs

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
            Tada durnai galvojot (kas šiaip dažnokai pastebima), nes taip nėra, Sula tiesiog su aviacija susijęs
            O vat už tokius pasakymus mane būtų jau užbanine, o tamstai tai leidžiama

Comment

pas Zeimeli (kas galejo pagalvot...)

Comment

tai dabar jau ne tik apie Gitaną Nausėdą, bet ir apie Sulą reikia atskiros temos

Comment

Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
                  O vat už tokius pasakymus mane būtų jau užbanine, o tamstai tai leidžiama
                  Už tokius pasisakymus čia nėra baninama, nereikia išsigalvoti.

Comment

Visoje šioje istorijoje man įdomiausia, kad uoli komunistė D.G. vaizduojama (atrodo?) geriau nei naivusis komunistėlis A.I.G. Isorijos ratas apsisuko...? Tauta paruošta (čia reikia naudoti rusišką žodį)...?

Comment

Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą
                      Visoje šioje istorijoje man įdomiausia, kad uoli komunistė D.G. vaizduojama (atrodo?) geriau nei naivusis komunistėlis A.I.G. Isorijos ratas apsisuko...? Tauta paruošta (čia reikia naudoti rusišką žodį)...?
                      Buvo sakyta kodėl taip yra, bet matyt pačio kognityviniai sugebėjimai neišneša ir belieka marginalų kliedesius kartot jau šimtąjį kartą. Ratai tavo galvoj sukasi.

Comment

O, mano pirmasis asmeninis fanas! Kažką praleidau, galima nuorodą?

Comment

Už tokius pasisakymus čia nėra baninama, nereikia išsigalvoti.
                          Tai durnai galvojat (kas šiaip dažnai pastebima), kad neužbanina

Comment

Užteks rašinėti ne į temą, prašome apie tokius dalykus rašyti temoje Apie forumą ar pan.

Comment

Parašė cozzamarra Rodyti pranešimą
                              Kai paaiškėjo, kad uoli komunistė D. G. dėstė komuniagų partinėje mokykloje, buvo skandaliukas.
                              Šitas skandaliukas dėl komunistėlio AIG nėra nei didesnis, nei svarbesnis, tiesiog vyksta dabar.
                              ПТН ПНХ
                              «Русский военный корабль, иди нахуй!»

Comment

Parašė manometras Rodyti pranešimą

Kai paaiškėjo, kad uoli komunistė D. G. dėstė komuniagų partinėje mokykloje, buvo skandaliukas.
                                Šitas skandaliukas dėl komunistėlio AIG nėra nei didesnis, nei svarbesnis, tiesiog vyksta dabar.
                                Tiesiog Partija bando šiek tiek nukreipti dėmesį nuo pedofilo savo gretose ir nelabai sėkmingų savivaldos rinkimų. Palos ir nustos.
                                Paskutinis taisė Tomas; 2023.04.07, 17:30.
                                It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą

Tiesiog Partija bando šiek tiek nukreipti dėmesį nuo pedofilo savo gretose ir nelabai sėkmingų savivaldos rinkimų. Palos ir nustos.
                                  Spėju, kad konservatoriai kažkokiu tai būdu kalti, kad Nausėda buvo LKP narys?
                                  If a lion could speak, we could not understand him.

Comment

Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
                                    Spėju, kad konservatoriai kažkokiu tai būdu kalti, kad Nausėda buvo LKP narys?
                                    Ir dar kalti, kad AIG melavo savo biografijoje.
                                    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                      Ir dar kalti, kad AIG melavo savo biografijoje.
                                      Techniškai ne melavo, o nutylėjo.

Panašiai kaip su Šimonytės pažadais dėl ministrų skaidrumo ir pačios atsistatydinimo.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą
                                        Komunistų partija tai ne 5 dienas išgyvenusi 3 pažįstamų kolibrių stebėjimo mėgėjų draugija.

Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Panašiai kaip su Šimonytės pažadais dėl ministrų skaidrumo ir pačios atsistatydinimo.
                                          Ką ten Šimonytė nutylėjo dėl savo pažadų?
                                          If a lion could speak, we could not understand him.

Comment

Working...
                                          X