Parašė rmss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gitanas Nausėda, LR prezidentas
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
2 ≠ 3
Tai gal mano pavardė VRM archyve (juolab iki 1943 m. saugumo padalinys buvo SSRS NKVD sudėtyje)
Turėjau galvoje, kad ten irgi gali būti daug įdomių dalykų. Bet apie išslaptinimus niekas net necypteli.
SSRS buvo dar tokia įdomi organizacija kaip GRU. Kažkodėl apie ją net nešnekama.
Beje, turiu tam tikro lygio prieigą, taip kad esu patikrintas VSD ir VRM
Buvę KGB bendradarbiai užima/užėmė pakankamai atsakingas pareigas netgi pačiame VSD!
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
2 ≠ 3
Tai gal mano pavardė VRM archyve (juolab iki 1943 m. saugumo padalinys buvo SSRS NKVD sudėtyje)
Turėjau galvoje, kad ten irgi gali būti daug įdomių dalykų. Bet apie išslaptinimus niekas net necypteli.
SSRS buvo dar tokia įdomi organizacija kaip GRU. Kažkodėl apie ją net nešnekama.
Beje, turiu tam tikro lygio prieigą, taip kad esu patikrintas VSD ir VRM
Buvę KGB bendradarbiai užima/užėmė pakankamai atsakingas pareigas netgi pačiame VSD!
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąTaip ir galvojau, kad esate kokio depo ar įstaigos vadovas, karjeros biurokratas
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTada durnai galvojot (kas šiaip dažnokai pastebima), nes taip nėra, Sula tiesiog su aviacija susijęs
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTada durnai galvojot (kas šiaip dažnokai pastebima), nes taip nėra, Sula tiesiog su aviacija susijęs
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąO vat už tokius pasakymus mane būtų jau užbanine, o tamstai tai leidžiama
Comment
-
Parašė cozzamarra Rodyti pranešimąVisoje šioje istorijoje man įdomiausia, kad uoli komunistė D.G. vaizduojama (atrodo?) geriau nei naivusis komunistėlis A.I.G. Isorijos ratas apsisuko...? Tauta paruošta (čia reikia naudoti rusišką žodį)...?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąUž tokius pasisakymus čia nėra baninama, nereikia išsigalvoti.
Comment
-
Parašė cozzamarra Rodyti pranešimąVisoje šioje istorijoje man įdomiausia, kad uoli komunistė D.G. vaizduojama (atrodo?) geriau nei naivusis komunistėlis A.I.G. Isorijos ratas apsisuko...? Tauta paruošta (čia reikia naudoti rusišką žodį)...?
Šitas skandaliukas dėl komunistėlio AIG nėra nei didesnis, nei svarbesnis, tiesiog vyksta dabar.ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 3 patinka
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Kai paaiškėjo, kad uoli komunistė D. G. dėstė komuniagų partinėje mokykloje, buvo skandaliukas.
Šitas skandaliukas dėl komunistėlio AIG nėra nei didesnis, nei svarbesnis, tiesiog vyksta dabar.Paskutinis taisė Tomas; 2023.04.07, 17:30.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Tiesiog Partija bando šiek tiek nukreipti dėmesį nuo pedofilo savo gretose ir nelabai sėkmingų savivaldos rinkimų. Palos ir nustos.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąSpėju, kad konservatoriai kažkokiu tai būdu kalti, kad Nausėda buvo LKP narys?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąIr dar kalti, kad AIG melavo savo biografijoje.
Panašiai kaip su Šimonytės pažadais dėl ministrų skaidrumo ir pačios atsistatydinimo.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąTechniškai ne melavo, o nutylėjo.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Techniškai ne melavo, o nutylėjo.
Panašiai kaip su Šimonytės pažadais dėl ministrų skaidrumo ir pačios atsistatydinimo.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
Comment