Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)
Collapse
X
-
Parašė rat
Girdėjau LVŽS su TS-LKD reitingų lyderiai. Tai teks balsuoti už LVŽS. Netrukdo nei trašos, nei žalieji visureigiai, nei neaišku kokios parlamentarės su neaišku kokiais visureigiais, nei parlamentarių fotografės neaišku ką parlamente dirbusios, nei pasipriešinimas darbo kodeksui, o po to to darbo kodekso priėmimas, nei seimo pirmininkų pavaduotojų sumažinimas, o po to padidinimas, nei peripetijos su vaistais ir mokyklų maistais, nei partijų finansavimas iš gynybos lėšų, nei kiti dalykai...
Jie turi nemažai trūkumų, tokių kaip Karbauskis apskritai neapkenčiu, bet neviskas yra tik juoda ar balta. Šios seimo kadencijos metu išlindo kaip niekad daug korupcinių istorijų, kurios liečia net ir jų draugelius socdemus. Čia gal ir žiniasklaidos nuopelnas, bet viskas nepaliekama užglaistymui kaip būdavo anksčiau. Antra Lietuvos problema, tai per dažna valdžios kaita ir dar viena kadencija su ta pačia valdžia galbūt būtų netgi naudinga.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Į "FB burbulą" neįeina kirpėja Adelė iš Kalabybiškio, besidalinanti Mašos paveiksliukais.Paskutinis taisė PoDV; 2018.10.01, 22:31.
Comment
-
Parašė tomtom Rodyti pranešimą
Visada galima nebalsuoti Bet jei eisiu balsuoti tai balsuosiu už tuos, kurie turės daugiausia visuomenės palaikymo. Pas mus dažna problema, kad laimėtojai neturi pakankamos daugumos, mano sprendimas padėtų spręsti bėdą. Jeigu tai bus LVŽS, tai tegu.
Jie turi nemažai trūkumų, tokių kaip Karbauskis apskritai neapkenčiu, bet neviskas yra tik juoda ar balta. Šios seimo kadencijos metu išlindo kaip niekad daug korupcinių istorijų, kurios liečia net ir jų draugelius socdemus. Čia gal ir žiniasklaidos nuopelnas, bet viskas nepaliekama užglaistymui kaip būdavo anksčiau. Antra Lietuvos problema, tai per dažna valdžios kaita ir dar viena kadencija su ta pačia valdžia galbūt būtų netgi naudinga.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimąKas įvyko gero dėl valstiečių, tai yra tai, kad suskilo ir gal numirs socdemai.Paskutinis taisė PoDV; 2018.10.01, 22:53.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Valstiečiai nėra atėję iš komunistų partijos, tai į juos žiūriu kažkaip ramiau. Viliuosi, kad ypatingai neprisidirbs su įstatymų pataisomis.Paskutinis taisė Sula; 2018.10.02, 06:47.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą. Smulkūs ūkiai merdi, kas prisidėjo prie masinės emigracijos iš kaimo. Ir t.t., kol kas čia nesiplėsiu.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąĮdomiai tu čia ... 15 metų ėjo smulkių ūkių naikinimas - pradedant ES parama ūkių uždarymui, žemės paskirties sklypų apsodinimu mišku, banko paskolų nesuteikimu mažiems ūkiams, produkcijos supirkimas ir kainų mokėjimas tik stambiems ūkiams bei smulkių ūkio produkcijos negalėjimu parduodi. Primink kas tuos 15 metų valdė Lietuvą? Toks blyn tipinis glušo miestiečio požiūris, kuris niekada nebuvo kaime ir apie kaimo reikalus žino tik iš landsberginių ir masiulių pezaliojimų.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Tamsta gal pats baigsite savo demagogiją kada nors?
Comment
-
Valstiečių partija kūrėsi remdamasi kadaise plačiu ūkininkų judėjimu Lietuvoje (jei dar kas atsimena, nes jis sunyko beveik). Buvo deklaruojama orientacija į smulkius ir vidutinius ūkius, kooperaciją (kaip tarpukaryje). Dabar viskas pasisuko 180 laipsnių, ne be p.Karbauskio ir Co (su 35000ha) įtakos. Smulkūs ūkiai merdi, kas prisidėjo prie masinės emigracijos iš kaimo. Ir t.t., kol kas čia nesiplėsiu.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimą
Kokia demagogiją aš pasakiau ? Gali paneigti bent vieną mano teiginį? Ne? Tai būk geras patylėk.
Parašė udrius Rodyti pranešimąToks blyn tipinis glušo miestiečio požiūris, kuris niekada nebuvo kaime ir apie kaimo reikalus žino tik iš landsberginių ir masiulių pezaliojimų.
Comment
-
Gal išmoksite rašyti kultūringai vieną kartą? Spaudoje kažkaip sugebate pateikti save be prakeiksmų.
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Aš tai kažkaip suprantu, kas atstumiančio yra praktiškai visose išvardintose asmenybėse, išskyrus vieną - aš niekaip nesuprantu ką tokio atstumiančio turi Kubilius? Žmogus paprastas ir malonus, gyvena kukliai, kalba taktiškai, opnentų nepuola ir akių nedrasko, į praktiškai jokius skandalus neįsivėlė. Negi tai tiesiog tai kad pačiu sunkiausiu ekonomiu metu ėjo tokias pareigas ir visiems tiesiog tapo tuo veidu, kurį galima kaltinti dėl asmeninių problemų? Ar čia tiesiog mokesčių vengiantys, kontrabandą pilantys ir rūkantys, taisykles kur įmanoma apeidinėjantys "apačiai" negali pasitikėti kažkuo sąžiningu, nes ne savas, o ir šiaip neįmanoma kad būtų švarus - jeigu dar niekas neiškniso, tai reiškia kažką didelio padaręs ir turi gerą stogą?
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Aš tai kažkaip suprantu, kas atstumiančio yra praktiškai visose išvardintose asmenybėse, išskyrus vieną - aš niekaip nesuprantu ką tokio atstumiančio turi Kubilius?
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Gal tai, kad turi 0 empatijos?Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąVat nieko nesuprantu - kas trukdo tą neišsilavinusį sluoksnį lavinti ? Onoras ?
- kodėl taip įsitikinęs, kad Landsbergis kolūkius sugriovė?
- komentaruose visi taip rašo.
Taip ir šviečiasi. Su trolių fabriko ir vienas kito pagalba.Русский военный корабль, иди нахуй!
Comment
Comment