kad Karbauskio gerbėjai pritilo, tai matosi ir iš šito forumo Bet man kur kas įdomiau buvo Skvernelio ir P. Urbšio reakcija, kurie tokias Karbauskio machinacijas taip pat sukritikavo. T.y. bene pirmą kartą kritika parėjo ir iš savų, ilgai laukti nereikėjo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)
Collapse
X
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąkad Karbauskio gerbėjai pritilo, tai matosi ir iš šito forumo Bet man kur kas įdomiau buvo Skvernelio ir P. Urbšio reakcija, kurie tokias Karbauskio machinacijas taip pat sukritikavo. T.y. bene pirmą kartą kritika parėjo ir iš savų, ilgai laukti nereikėjo.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąmanau kiek skubate su išvadomis. dažnai tokias laidas žiūrime jau su išankstiniu nusistatymu. tad jei jums atrodo kad nesisekė Karbauskiui dar nereiškia kad kur kaime ar mieste nesėdėjo Petras, galvodamas: kaip gerai čia tą Jakilaitį suvartė
Bet kuriuo atveju show buvo nerealus.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąLiumpen-elektoratas tokių "sofistikuotų" laidų nežiūri. O meilužės ir dovanos yra gerai Lietuvoj, nes "nevagys"
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąSkvernelis dar suprantama, jis apskritai populiaresnis politikas. bet kad Urbšys neslėps savo nuomonės - tai buvo tikrai keista.
Į R. Karbauskio spaudos konferenciją įsiterpęs Petras Gražulis pareiškė savo nuomonę apie automobilių nuomą
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąNegerai, negerai paskaitykite Delfi komentarus, liaudies nuomonę, kaip jie vertina
Bet šiaip jau Karbauskio klaidinga komunikacija jau net nestebina.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNežinau ar tai keista ar ne, tačiau didžiausio palaikymo Karbauskis susilaukė ne iš savo partijos, o iš... opozicijos Lenkų atstovė Tamašiūnaitė, kuri niekam nesuprantamais būdais buvo paskirta etikos komisijos pirmininke, puolė gelbėti ir ginti Karbauskį. Neatsiliko ir Gražulis, įsiveržęs į Karbauskio konferenciją ir pradėjęs rėkti ant žurnalistų, kad jie visi papirkti Lieka klausimas, ar tai sutapimas ar ne, kad Karbauskį gina ne savi partijos bičiuliai, o Kremliaus atstovai Lietuvoje.
Į R. Karbauskio spaudos konferenciją įsiterpęs Petras Gražulis pareiškė savo nuomonę apie automobilių nuomą
Parašė Sula Rodyti pranešimąAha: "5:0 Karbauskio naudai. Atsakė vyriškai ir dalykiškai. jakilaičiai ir makaraitytės privalo keisti darbą į Gariūnų turgų"
Bet šiaip jau Karbauskio klaidinga komunikacija jau net nestebina.
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąYra dalis žmonių su savitu vertinimu, neneigsiu, bet juk už valstiečius balsavo ir nemažai paprastų, normalių žmonių, kuriems tiesiog atsibodo status quo ir tikėjosi permainų. Buvo aišku, kad jų nebus, bet jie tiesiog protestavo. Dabar gailisi.
Bet, matyt, visgi buvęs komisaras neturi įtakos tame darinyje. Viena iš priežasčių - kas moka, tas ir muziką užsako!
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGaliu pasakyti už savo draugus, jie balsavo iš esmės už Skvernelį, nes tik miglotai žino, kas toks Karbauskis.
Bet, matyt, visgi buvęs komisaras neturi įtakos tame darinyje. Viena iš priežasčių - kas moka, tas ir muziką užsako!
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąlygiai taip pat nelabai tikiu, kad valstiečių reitingai smuks, nes jei nesi konservatorių rinkėjas tai praktiškai labai sunku su pasirinkimu ( lsdp po rinkimų vien skandalai, liberalai toliau vaikštinėja į apklausas).
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąNors man ir labai patinka Gabrielius [...] Aišku, kad Gabrielius teisus dėl beveik visko, ką jis sako, aišku, kad jis protingesnis ir kietesnis už tą Saudargą myliomis ir jei jis gautų valdžią, tai labai greit pasijustų nauda Lietuvai [...].
Man nėra labiau atstumiančio politkieriaus nei jis (na, gal Bradauskas ir visa кпсс, tfu, LSDP).
Comment
-
žinot šiaip tai aš tai dirbu - darau tai ką nei vienas "elitinis" žurnaliūga ar "elitinis" politikierius nėra padaręs per visus 25 metus. Laukiu penktadienio ir pasižiūrėsim kokia bus to forumo garbinamų "elito" atstovų reakcija.
O ta istorija su džipu... Na atleiskit, bet man įdomiau sužinoti, kiek maxima moka tarnyboms, kad kiekviena kavinė pirktų prekes tik iš jų arba kas buvo sutarta , kad "elitiniai" žurnalistai garbintų Lansbergioką.
Comment
-
Atrodo kad šitoje istorijoje tiek visko privelta, kad jau patys neatsimena ko prišnekėję. kitas istorijos etapas, kai bus paviešinti apmokėjimai, bus kaip auklytė išgali nusipirkti auto už 40 000. Pundziui istorija su palikimu nepaėjo.
Tiesa ar melas? Ramūnas Karbauskis: „Niekada nesakiau, kad G.Kildišienė rengia Medžioklės įstatymo pataisas“
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąO ta istorija su džipu... Na atleiskit, bet man įdomiau sužinoti, kiek maxima moka tarnyboms, kad kiekviena kavinė pirktų prekes tik iš jų arba kas buvo sutarta , kad "elitiniai" žurnalistai garbintų Lansbergioką.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąAr galite kaip jaunas žmogus man paaiškinti (noriu susidaryti portretą - tikrai), kodėl G. Landsbergis taip idealizuojamas tarp jaunesnių žmonių? Laikysena, bendravimas, kažkokie asmeniniai karjeros nuopelnai be niekieno pagalbos nuo bakalauro? kietas specializmavimasis kažkioje srityje? kas?
Man nėra labiau atstumiančio politkieriaus nei jis (na, gal Bradauskas ir visa кпсс, tfu, LSDP).
1. Jaunimas neturi išankstinio nusistatymo (aka Lansbergis sugriovė kolūkius), o jei ir turi, tai kolūkių sugriovimą jie laiko teigiamu reiškiniu.
2. G. Lansbergis puikiai komunikuoja socialiniuose tinkluose, kur jaunimas ir sėdi. Jis nežiūri TV.
3. Liberalais ir konservatoriai vykdo ne populistinę politiką. Jaunimas yra atspariausias populizmui, net ir tada, kai nebuvo G. Lansbergio ir stebint partijų debatus universitetuose, aiškiai buvo matyti, kad jaunimas palaiko konservatorius ir liberalus.
4. Jaunimo pažiūros yra aiškiai orientuotos vakarų, o ne rytų kryptimi, tai ir palaiko atitinkamas partijas ir jų lyderius.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąžinot šiaip tai aš tai dirbu - darau tai ką nei vienas "elitinis" žurnaliūga ar "elitinis" politikierius nėra padaręs per visus 25 metus. Laukiu penktadienio ir pasižiūrėsim kokia bus to forumo garbinamų "elito" atstovų reakcija.
Comment
-
Eidvis viską puikiai atsakė. Nuo savęs pridėčiau, kad tai, kuo jį kaltina heiteriai, ale "arogancija" tai puikiai parodo rytų-vakarų požiūrių takoskyrą. Senesniojoje kartoje nebuvo tokio dalyko, kaip savo vertės pajautimas, vertybės buvo nuolankumas, neišsišokimas, ilgas ir sunkus (kitaip tariant neefektyvus ir beprasmis) darbas (ligoninėse tebesitęsiantis, kai vyresni daktarai surašinėja bereikalingus ilgus statusus, vietoj to, kad paskaitytų uptodate).
Mums tuo tarpu, atrodo, kad Gabrielius yra apsiskaitęs, profesionalus, kietas ir savimi pasitikintis. Tai yra vertybė šiais laikais ir jei vyresnė karta labiau mėgsta Saudargą, kuris yra gerutis krikščionis - tai man pvz tai nepriimtina, nes jis tiesiog atrodo lopas, kai Gabrielius primena lyderį. Tai, kad jis augęs tokioje šeimoje, yra pliusas, nes nuo mažens galėjo matyti pavyzdį, domėtis ir būti auginamas valdžiai su visais jos pliusais ir minusais (paprastus žmones valdžia labai greit sugadina, kad nesugadintų reikia atsparumo). Nyčė labiausiai kritikavo demokratiją būtent dėl tokių dalykų, kaip dabartinė valstiečių pergalė, kad ateina žmonės negalintys ir negebantys valdyti. Anot jo turėtų valdyti tam gimę žmonės. Nesiūlau įvest konstitucinės monarchijos, bet Gabrielius yra arčiausiai to.Paskutinis taisė Pedigree; 2017.01.18, 09:23.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąAr galite kaip jaunas žmogus man paaiškinti (noriu susidaryti portretą - tikrai), kodėl G. Landsbergis taip idealizuojamas tarp jaunesnių žmonių? Laikysena, bendravimas, kažkokie asmeniniai karjeros nuopelnai be niekieno pagalbos nuo bakalauro? kietas specializmavimasis kažkioje srityje? kas?
Comment
Comment