Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
XII Seimas ir XVII Vyriausybė (po 2016 rinkimų)
Collapse
X
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Na taip, pagal šitą skaičiuoklę man padidėja. Turbūt susiję su 4+2% II pensijų pakopa, virstančia į 3+1,5%
Ypač mistiškai man pasirodė GPM grąžinimas už tam tikrus ūkio darbus. Šiaip idėja labai gera, bet kaip įgyvendinti be piktnaudžiavimų?
Comment
-
Edvardas Čiuldė. Ramūnas Karbauskis – kičo kunigaikštisKaip atrodo bent šių eilučių autoriui, siekiant rasti rebuso sprendimą, reikia atkreipti dėmesį į tai, kad šuo yra užkastas kitoje vietoje nei paprastai esame linkę manyti, jis yra užkastas mums prieš pat akis arba vaizdingumo dėlei galima būtų pasakyti net taip, kad didžiausio šunybės nematome dėl to, kad ji styro mums prieš akis neužkastu pavidalu. R. Karbauskis paskyrė save į Seimo Kultūros komiteto pirmininko postą visai neatsitiktinai, tikrai ne dėl perdėto kuklumo arba noro pagal jau išbandytą manierą valdyti iš užpakalinės sėdynės, o daugiau ar mažiau įsisąmonintu pavidalu suvokdamas savo kaip kultūrinės revoliucijos vedlio misiją (kaip svarbus jo artimiausiai aplinkai yra estetinis kodas rodo tai, jog brolis yra žinomas rusų režisierius, o tėvas andai, būdamas kolūkio pirmininku, aktyviai dalyvavo kultūriniame tarybinės visuomenės gyvenime, skirdamas kasmetinę kolūkio premiją pasižymėjusiems šalies menininkams).
R. Karbauskis yra dėvintis spindulinguosius kičo šarvus žmogus, tikras kičo riteris, visa tai, prie ko prisiliečia mūsų herojus tampa kičo fejerverkais. Taip pat ir grynoji politika.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąMan tai keista, kad toks žmogus, esantis daugelį metų politikoje, legaliame versle, laikantis save kultūrininku vos sugeba sklandžiai išspausti vieną-kitą sakinį. Gal čia kažkokia vaikystės trauma? Gal iš to noras visada būti už širmos?
- 1 patinka
Comment
-
Kad man po maujos reformos sumažės alga, sakė buhalterė. Plius NT mokestis antram būstui.
Panašu, kad pinigai iš mano kišenės bus permesti į kažkieno kito kišenę
Siųskit buhalterę į Maldyvus. Valstiečiai susipykę su TS-LKD, liberalais, socdemais(paluckininkais), TT. Ar reforma apskritai kvepia sėkme, kai po ilgų derinimų ir diskusijų seimo biudžeto ir finansų reikalų komiteto pirmininkas susipažinęs su reforma, jei nelabai nori pritarti?? jau nekalbu , kad ir kiti valstiečiai viešai bruzda. Tai, jei kokia "reforma" ir praeis svarstymą seime tai jai bus atlikta tiek kastracijų, kad sukti galvą kas ir kaip dar gerokai per anksti.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTai kad taip vadinami "galingieji" neturi pakankamai ryžto.
- 2 patinka
Comment
-
Kad man po maujos reformos sumažės alga, sakė buhalterė. Plius NT mokestis antram būstui.
Panašu, kad pinigai iš mano kišenės bus permesti į kažkieno kito kišenę
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Sponsorius lėšų tam tikrai nepagailės. Ir tai jam visiškos kapeikos, jei premjerą galima už 2000 eurų nupirkti.
Liumpen-elektoratui durninti reikia pasitelkti propagandos įrankius. Kas jau ir daroma.
Kai visi pinigai tik dėka degiam daiktui ių skylutės žemėje ir ... PYST ... išaiškėja kad patys naujų skylučių išsigręžti nebesugeba ...
Comment
-
Po apklausos, kurią „Vilmorus“ surengė balandžio 6–15 dienomis, paaiškėjo, kad už Seimo nario Gedimino Kirkilo vadovaujamą LSDDP parlamento rinkimuose balsuotų 5 proc. žmonių, o už Vilniaus vicemero Gintauto Palucko vadovaujamą LSDP – 4,9 procento.
....
Kovo mėnesį už valstiečius būtų balsavę 16,2 proc. piliečių (maždaug tiek pat, kiek už konservatorius), o dabar – tik 11,9 procento.
Skaitykite daugiau: https://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktu...tm_medium=Copy
- 2 patinka
Comment
-
Kažin kurie socdemai ir ką išlošė iš to skilimo? Prieš rinkimus jiems būtų naudinga susijungtiPaskutinis taisė senasnamas; 2018.04.21, 12:49.
Comment
-
Parašė Galys Rodyti pranešimą
Negali nesidžiaugti "kairiųjų" reitingais, džiugina ir valstiečiai.
Comment
-
Parašė lietus Rodyti pranešimą
O mane džiugina "lenkų" reitingas, tik kažkodėl kai įvyksta rinkimai visi šitie reitingai eina šuniui ant uodegos ir lenkai stabiliai renka po 6-7 %. t.y. 2 kartus daugiau nei parodo reitingai.
Comment
-
Vladimiras Laučius. Kodėl „valstiečiai“ – didžiausia Lietuvos problema?
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/ringas/lit....d?id=77781725
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąVladimiras Laučius. Kodėl „valstiečiai“ – didžiausia Lietuvos problema?
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/ringas/lit....d?id=77781725Studentas
Comment
-
Šiandien Valatka savo komentare per "Žinių Radiją" gerą pastebėjimą padarė.
Valstiečių Seimo rinkimams skirtoje programoje „Darni Lietuva“ būta pažado griežčiau reglamentuoti įmonių lėšų naudojimą jų vadovų asmeniniams poreikiams, kad būtų sumažinta galimybė išvengti mokesčių. Žadėta apriboti galimybes už įmonės lėšas, nemokant mokesčių, pirkti prabangius asmeninius automobilius ir statytis asmenines rezidencijas.
https://www.ziniuradijas.lt/laidos/d...kesciu?video=1
Didesnio atviro cinizmo nei R.Karbauskio melas aš seniai nesu matęs.If a lion could speak, we could not understand him.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąŠiandien Valatka savo komentare per "Žinių Radiją" gerą pastebėjimą padarė.
Valstiečių Seimo rinkimams skirtoje programoje „Darni Lietuva“ būta pažado griežčiau reglamentuoti įmonių lėšų naudojimą jų vadovų asmeniniams poreikiams, kad būtų sumažinta galimybė išvengti mokesčių. Žadėta apriboti galimybes už įmonės lėšas, nemokant mokesčių, pirkti prabangius asmeninius automobilius ir statytis asmenines rezidencijas.
https://www.ziniuradijas.lt/laidos/d...kesciu?video=1
Didesnio atviro cinizmo nei R.Karbauskio melas aš seniai nesu matęs.Studentas
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimą
Sitas faktas jau pora savaiciu facebooke cirkuliavo.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimą
Blogiausia čia yra tai, kad Karabaso ir Co rinkėjai nežino kas tas feisbukas. Užverbavo Lietuvą Nr.2 ir daro ką nori.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
Comment