Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alkoholio ir tabako branginimas bei vartojimo ribojimas
Collapse
X
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimąo kiek galios turi 169cm smulkutė mergina dirbanti kasininke uždrausti dviems rimtai sportojantiems bičiuliams išsinesti gėrimus iš "kavinės/baro" patalpų?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPaprastai, jei nesugebama užtikrinti tvarkos prekybos vietose, yra perkamos apsaugos kompanijų paslaugos.
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=74159754
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimąteismas mano kitaip:
Comment
-
Parašė ONV_ Rodyti pranešimąĮrašytų įstatyme, kad privalo supilti į taurę ir baigtusi gudrybė.
Comment
-
Parašė ONV_ Rodyti pranešimąĮrašytų įstatyme, kad privalo supilti į taurę ir baigtusi gudrybės. Kokioje Siemens arenoje negausi alaus butelio ar skardinės į rankas.
Iš esmės turi būti keičiamas toks prekybos būdas, nes dabartinės "snarglinės" yra kažkas tarpinio tarp kalėjimo parduotuvės, karcerio ir "taško" landynės.
Ar tokia įstaiga gali būti vadinama kavine ar baru iš principo? Abejoju.
Comment
-
Prekeiviai netrukdomai prekiauja atvežtomis cigaretėmis ir degtine visai netoli Šalčininkų Policijos pastato. 100 metrų iki stoties, 200 metrų iki turgaus. Betgi, šiukštu, rizikinga pranešti, kad žinai kas ir už kiek nelegaliai baltarusiškas prekes pardavinėja. Telefonu susisiekus su Šalčininkų policijos komisaru Sigitu Urbonu, šis žurnalistams pasiūlė atvykti į policijos komisariatą, kur pareigūnai išrašys baudą už baltarusiškų cigarečių įsigijimo eksperimentą. Neilgai trukus komisaras padėjo ragelį taip ir nepaklausęs, kas, kur ir už kiek nelegaliai parduoda cigaretes arba baltarusišką degtinę.
Comment
-
Parašė uzdvidesimt Rodyti pranešimąteismas mano kitaip:
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTai reikia įrašyti į įstatymą ir teismas savo nuomonę pakeis.
T.y. viskas įstatymų lygyje atrodo taip, kad prekybos savininkai išvengtų atsakomybės. Savivaldybės spaudžiamos gyventojų bando kovoti, net atima licencijas, bet teismai grąžina.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąBet kažkas darosi, kad to nebūtų.
T.y. viskas įstatymų lygyje atrodo taip, kad prekybos savininkai išvengtų atsakomybės. Savivaldybės spaudžiamos gyventojų bando kovoti, net atima licencijas, bet teismai grąžina.
Man kartais tikrai pradeda kilti minčių, kad gal Pedigree yra teisus dėl to, kad lietuviai turi problemų su elementariom kognityvinėm funkcijom? Nes nu come on. Tokiu tempu greit pradėsim mėtytis šū**is gatvėje kaip beždžionėlės, nes nebus "įstatyminės bazės", kuri tai draustų arba "neužteks įrodymų". Arba aš kažko nesuprantu. Gal tikrai per ilgas gyvenimas Londėje kažką man padarė, kad nebesurpantu, kas darosi Lietuvoje?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTaigi kaip matom praktikoje tą draudimą išsinešti butelius nėra kaip įgyvendinti, vienintelis kelias apskritai uždrausti pardavinėti butelius, tik gėrimus įpiltus į taures ir bokalus.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTaigi kaip matom praktikoje tą draudimą išsinešti butelius nėra kaip įgyvendinti, vienintelis kelias apskritai uždrausti pardavinėti butelius, tik gėrimus įpiltus į taures ir bokalus.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO iš tų taurių ir bokalų perpils į su savimi atneštą tarą. Bet man išvis keista, kodėl taip sureikšminama naktinė prekyba? - nejaugi negalima nupirkti viską iš anksto (prieš mėnesį ar metus) ir reikalui esant ramiai namuose išgerti?
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO iš tų taurių ir bokalų perpils į su savimi atneštą tarą. Bet man išvis keista, kodėl taip sureikšminama naktinė prekyba? - nejaugi negalima nupirkti viską iš anksto (prieš mėnesį ar metus) ir reikalui esant ramiai namuose išgerti?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr leidimas išsinešti dabar tikrai yra? Kaip atrodo to įstatymo tekstas, kur taip sakoma? Jeigu jis yra ir už tai nurodytos sankcijos, tai visa teisinė bazė irgi yra. Tereikia noro įgyvendinti tą įstatymą.
Edit: paskaičius http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=74159754 vis tik draudimas yra, bet matyt nėra baudų pirkėjams, o naujam įstatyme jos bus.Paskutinis taisė digital; 2017.05.22, 13:17.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDėl labai paprastos priežasties. Vartojant sveigalus (galioja tiek alko, tiek kai kurioms kitoms psichotropinėms medžiagoms) užvartojus šiek tiek, dažnai norisi daugiau ir sumažėja savikontrolės jausmas. Dėl to svaigalai ir vadinami svaigalais, nes jis atjungia, apriboja arba atitinkamai stimuliuoja kai kurias smegenų funkcijas, dėl ko žmonės apsivartoję elgiasi kitaip, nei blaivioje būsenoje.
Atsilikę mes nuo to meto graikų
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąDraudimo išsinešti nėra (dėl to akivaizdu, kad leidimas yra, nes leidžiama viskas kas nedraudžiama), dėl to gi ir įtrauktas tas naujas punktas į įstatymo projektą.
Comment
-
Psichiatras Leonas Kačinskas: valdžios antialkoholinės priemonės nukreiptos į sveikus žmones, o alkoholikai lieka užribyje
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...byje-56-801310
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąPagaliau kažkas pasakė. Aišku verygai jokios įtakos nepadarys, jis gi radikalas, pripaišys alkoholizmą šitam psichiatrui arba atras, kad jis nupirktas alkomafijos.
Comment
Comment