Didinant akcizus išlošiama bet kokiu atveju: arba mažėja vartojimas, arba didėja mokesčių surinkimas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alkoholio ir tabako branginimas bei vartojimo ribojimas
Collapse
X
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąArba žmonės patraukia į Lenkiją ir vartojimas lieka toks pats, o mokesčių surenkama mažiau.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąSu šituo tenka sutikti, durniai išrenka durnius. Pastarieji išleidžia durnus įstatymus. Durniai rinkikai nesuvokia kodėl blogai gyvena. Emigruoja.
Kita vertus, jis pats supranta, kad alkoholizmo įstatymais neišgydysi.
Bet aš imu pergyventi, kad bus apleistos kitos sveikatos rupybos sritys. Ar bus skirtos lygiagrečiai pajėgos tam pačiam alkoholizmui gydyti? O taip pat socialinei depresijai, kuri pas mus yra viena iš girtuokliavmo priežasčių, mažinti? - tai jau net ne SM veiklos sfera.
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąDidinant akcizus išlošiama bet kokiu atveju: arba mažėja vartojimas, arba didėja mokesčių surinkimas.
Su kontrabanda dar galima būtų kovoti (gerai, kad Rusija ir Baltarusija savo laiku buvo kėlusios kainas), bet su įvežimu - neįsivaizduoju.Paskutinis taisė Sula; 2017.01.03, 14:52.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu skandinaviškas modelis netinka, ką tada daryti, kad iškristume iš pasaulinių alkoholio vartojimo "lyderių"?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJeigu skandinaviškas modelis netinka, ką tada daryti, kad iškristume iš pasaulinių alkoholio vartojimo "lyderių"?
Bet ne ieškoti tiesioginių, lengvų, visuomenei patinkančių sprendimų, kurie yra trumparegiai ir yra daug counterevidece, kad jie nebus sėkmingi.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąArba žmonės patraukia į Lenkiją ir vartojimas lieka toks pats, o mokesčių surenkama mažiau.
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąKad jūs nesutikot, nereiškia, kad nevažiuoja : D Paskaitykit delfi komentarus, ką meluoja žmonės ten? Aš važiavau, mano šeima važiavo, apsimoka Apsimokės dar labiau.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąO gal ten kremliaus komentarai, kad niekinti Lietuvą, kaip čia blogai ir prisiminkit sovietinius laikus. Nepamiršk, važiavimas kainuoja ir pinigus ir laiką. Jeigu jie važiuoja maisto, tai faktas, kad perka ir gėrimus, ar pagal tave šiam momentui patriotiškai neperka gėrimų?
Važiavimas kainuoja laiką, bet tai yra maloni šeštadienio ekskursija, sustojant pavalgyt ar Augustave pasivaikštant prie ežero. Pinigai atsiperka, kur tu čia matai kainavimą? Dėl to ir važiuoja lol. Gėrimus perka ir dabar, bet pirks dar daugiau.
Comment
-
Parašė Pedigree Rodyti pranešimąVažiavimas kainuoja laiką, bet tai yra maloni šeštadienio ekskursija, sustojant pavalgyt ar Augustave pasivaikštant prie ežero. Pinigai atsiperka, kur tu čia matai kainavimą?
Labiau apsimokėtų suvienodinti maisto PVM su Lenkijos. Vien dėl gėrimų neapsimokės važiuoti. Aš už 5% PVM. Tačiau atsiras milijonas priežasčių nemažinti, viena iš jų spėčiau - ištiks biudžeto nepakankamumas.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąTie kas važiuoja į Lenkiją apsipirkti, tikrai nesivažinėja po ekskursijas Vienetai gal... Nebūtina reikia važiuoti į Lenkiją, po kaimus važinėjasi prekeiviai ir pardavinėja.
Labiau apsimokėtų suvienodinti maisto PVM su Lenkijos. Vien dėl gėrimų neapsimokės važiuoti. Aš už 5% PVM. Tačiau atsiras milijonas priežasčių nemažinti, viena iš jų spėčiau - ištiks biudžeto nepakankamumas.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąTie kas važiuoja į Lenkiją apsipirkti, tikrai nesivažinėja po ekskursijas Vienetai gal... Nebūtina reikia važiuoti į Lenkiją, po kaimus važinėjasi prekeiviai ir pardavinėja.
Comment
-
Verkia verslininkai dėl savo kaimo parduotuvių išnykimo, bet aš slapta viliuosi, kad tokie draudimai tik paspartins kaimo (ir tuo pačiu visokių regionų seniūnijose tupinčių valdininkėlių) išnykimą.
Dabar kaimas tik juoda bedugnė valstybės pinigams, kuo greičiau bus pašalinta ta gangrenuojanti atauga, tuo geriau Lietuvai ir jos ateičiai, o praeities kaimo idiliškas paveikslas lai pasilieka istorijos vadovėliuose.
moderniame amžiuje regionuose turėtų pasilikti tik stambūs ūkiai, smulkesni ekologiniai ūkiai, kaimo/gamtinis/istorinis turizmas ir amatai, o savivaldybės ir visa administracija turi būti centralizuota. Esam maža valstybė, susisiekimas greitėja, užteks apsimetinėti ir meluoti, kad dabartinė decentralizuota sistema reikalinga.
Comment
-
Parašė Emigraves Rodyti pranešimąTaip, mažinti maistui PVM seniai laikas. Nes a) maistas yra bazinis poreikis b) jo nesuvartosi (daug) daugiau, nei reikia kūnui c) progresyviai prisidėtų prie vargingiausiųjų pajamų d) leistų geriau konkuruotu su kaimynais.
Ar išdrįs jis padaryti tai, kas jau seniai laikas - bijau, kad ne. Jau dabar kalba apie tolesnius didinimus. Teks laukt 2020, su dar 200k mažiau dirbančių piliečių ir santykinai daugiau pensininkų. Vyksta užburtas ratas, kuriam sulaužyti reiktų kokios Šimonytės.
Comment
-
Parašė tomtom Rodyti pranešimąVerkia verslininkai dėl savo kaimo parduotuvių išnykimo, bet aš slapta viliuosi, kad tokie draudimai tik paspartins kaimo (ir tuo pačiu visokių regionų seniūnijose tupinčių valdininkėlių) išnykimą.
Dabar kaimas tik juoda bedugnė valstybės pinigams, kuo greičiau bus pašalinta ta gangrenuojanti atauga, tuo geriau Lietuvai ir jos ateičiai, o praeities kaimo idiliškas paveikslas lai pasilieka istorijos vadovėliuose.
moderniame amžiuje regionuose turėtų pasilikti tik stambūs ūkiai, smulkesni ekologiniai ūkiai, kaimo/gamtinis/istorinis turizmas ir amatai, o savivaldybės ir visa administracija turi būti centralizuota. Esam maža valstybė, susisiekimas greitėja, užteks apsimetinėti ir meluoti, kad dabartinė decentralizuota sistema reikalinga.
Comment
Comment