Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Klinikų viena vadovių pabrėžė, kad nepasiskiepiję žmonės sukelia problemų ne tik sau, bet ir kitiems, ir nebūtinai sergantiems COVID-19
„Nuo šio ketvirtadienio planuojame uždaryti 2-ąjį infekcinių ligų skyrių, su jame esančių 12 lovų, kurias visas dedikuosime COVID-19 pacientams gydyti.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
kas čia neaišku?
Tą gali padaryti arba ypatingai bukas, arba specialiai norintis klaidinti, žmogus.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Viskas aišku - specialiai įdėtas absurdiškas dešinys stulpelis įtraukiant laikotarpį kai nebuvo skiepų.
Tą gali padaryti arba ypatingai bukas, arba specialiai norintis klaidinti, žmogus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąKiek % nuo susirgusių/mirusių sudaro pasiskiepyję?
- 1 patinka
Comment
-
Mediko Dariaus išpažintis, kaip tenka elgtis užsipildžius visoms COVID-19 lovoms ligoninėje – to kiti nemato
„Ne dažnai dalinuosi savo įžvalgomis ir mintimis per Facebook, bet šį kartą padarysiu išimtį. Kas skaitys – pasiimkit popcorn‘ų, nes užtruks.
Pakalbėkim apie SEGREGACIJĄ. SegreF*ingWhat??? Jei tokio žodžio nežinote, nenusiminkite, žmonės, kurie jį šiuo metu kaip nosinuką naudoja, jo reikšmės veikiausiai nežino taip pat. Apie ką aš?
Tai va, toje laidoje keletas marginalų visa gerkle rėkė apie vykdomą segregaciją ir holokaustą. Neva tie, kas neturi galimybių paso, yra engiami ir skirstomi, kas pažeidžia jų teises ir blah blah blah (čia nesiplėsiu, nes popcorn‘us pribaigsite įžangoje, nesulaukę esmės).Kai viena vieta atsilaisvindavo, pretendentų ją užimti būdavo daugiau nei 2. Tada prasidėdavo pirmasis segregacijos etapas: gydytojas arba slaugytojas išeidavo į lauką, įvertindavo laukiančiųjų pacientų būklę ir tada priimdavo sprendimą, kam šį kartą atsivers galimybė pirmajam įkvėpti deguonies.
Buvome savotiški oro pardavinėtojai, atsiskaitymas buvo galimas tik brangiausia valiuta. Ne, čia aš ne apie bitcoin‘us, o apie kančią ir gyvybę.Gavus pacientą itin sunkios būklės, veiksmas vykdavo reanimacinėje zonoje, kur, atrodo, visko turėjome ir viskas buvo po ranka – VIENAM PACIENTUI. Galėjome intubuoti ir pajungti dirbtinę plaučių ventiliaciją, bet kur tada „dėti“ pacientą, kai reanimacijoje nėra nė vienos vietos, o už durų laukia dar sunkesnis pacientas, kuriam galbūt labiau reikia to deguonies aparato?
Va tada prasidėdavo tikrasis „blefas“. Ne kartą teko žvelgti į gydytojo akis, kuriose buvo galima įžvelgti milžinišką baimę, pasimetimą ir atsakomybę. Nuskambės seksistiškai, bet kai vyrai (gydytojas ir slaugytojas) tariasi, kurį pacientą priimti, o kurio ne, ir jų abiejų balsai lūžinėja, o akyse kaupiasi ašaros, situacija primena aukščiausios klasės blefą, pavydėtų kiekvienas pokerio žaidėjas.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
* straipsnis apmokėtas iš Šorošo fondųPaskutinis taisė Stadionas; 2021.09.14, 08:23.
- 8 patinka
Comment
-
Kaimyninė Lenkija yra stebuklų šalis, neblizga su skiepijmusi, netaiko apribojimų, bet nei serga, nei miršta. Pvz. per rugpjūtį nuo covid ten mirė tik apie 100 žmonių anot oficialios statistikos. Tada pažiūrim į bendrą mirusių skaičių pas kaimynus ir matome, kad rugpjūtis išties buvo pats geriausias mėnuo šiemet, bet nepaisant to, tai vis tiek pats blogiausias rezultatas per paskutinius 5 metus, neskaičiuojant 2020 rugpjūčio. Jei atmestume 2020 metus, tai šiemet rugpjūtį ten mirė apie 7-8 prroc. daugiau žmonių negu paskutinių penkių metų vidurkis:
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąKontekstas yra tekste, dar plius pabrėžtos amžiaus grupės būtent tos dienos. Jeigu jus pasimetat tarp dvejų skaičių eilių, man jūsų gaila.
Aš ATSKIRAI nuo to ką tu sakei pasipiktinau, kad dar PAPILDOMAI pateikei ir tą idiotišką bendrą statistiką.
Man tavęs gaila jei tris kartus turiu pakartoti, kad piktinuosi tik papildomai pateiktu stulpeliu
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai, kad aš prieš 2 pranešimus supratau kontektą.
Aš ATSKIRAI nuo to ką tu sakei pasipiktinau, kad dar PAPILDOMAI pateikei ir tą idiotišką bendrą statistiką.
Man tavęs gaila jei tris kartus turiu pakartoti, kad piktinuosi tik papildomai pateiktu stulpeliu
https://experience.arcgis.com/experi...a/page/page_9/
- 4 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąBeveik visi komentarai yra rusiškų trolių, kam juos skaityti?
Ir jie atspindi tokių individų supratimą. Kad jų neįtikina NIEKAS, absoliučiai.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTokių bus mažiau negu pusė. Dauguma - kremlinių.
Jau nekalbu apie tokias "įžymybes" kaip Celofanas, Laurynas Ragelskas, Maksimalietis, Vaidas Lekstutis ir t.t.
Ir topų topas - "Antrasis" Lietuvos dienraštis "Respublika"
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTokių bus mažiau negu pusė. Dauguma - kremlinių.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Beveik visi komentarai yra tokių, kurie mitinguose rėkavo prieš "vergų pasą" ir "žudymą skiepais".
Ir jie atspindi tokių individų supratimą. Kad jų neįtikina NIEKAS, absoliučiai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kukumalu Rodyti pranešimą
Pafantazuojant būtų galima pasvajot apie Covid atmainą, kuri pasiskiepijusių neimtų, arba bent jau paveiktų tik kaip Delta, o nepasiskiepijusius šienautų taip kad nespėtų į ligonine ir jos neužkimštų. Jei ir tai nepakeistų antivakserių nuomonės tai jų paprasčiausiai natūraliai neliktų. Problem solved
Comment
Comment